reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no to się ciesz i korzystaj póki możesz;) ponoć chłopcy są bardziej ciekawscy, większe z nich wiercipięty i dlatego nie usiedzą długo w jednym miejscu.

Pusto i cicho. Dziewczyny popakowały się na zjazd, a ja pakuję się na powrót do Irlandii. Wczoraj mielismy prawie 26 stopni, a dziś irlandzka pogoda. Mam nadzieję, że te wczorajsze słoneczko siedzi mi już gdzieś w torbie i czeka, aż otworzę zamek będąc już w irlandii :biggrin2:
Pozdrawiam wszystkich :biggrin2:

Oj pustawo,pustawo.Garstka nas zostala;)
no to się ciesz i korzystaj póki możesz;) ponoć chłopcy są bardziej ciekawscy, większe z nich wiercipięty i dlatego nie usiedzą długo w jednym miejscu.
Moj pomimo iz ciekawski i wiericipta okropna ,to skubaniec grzeczny byl rano i pozwalal nam spac.Lezal sobie cichutkoazktos oko otworzy.Tak mu zostalo do tej pory.Jesli wstanie np o 8 rano przychodi do mnie do lozka i jak zasnie spi bardzo dlugo,nawet potrafi do 12,a jak nie spi lezy sobie cichutko i glszce mnie po plecach hihi Kofany jest.
asieńka - no to może dlatego:tak: bo Igor zasypia o 19:sorry:
Fajnie ze tak wczesnie.Moje dziecie od urodenia nie zasypialo pre 22-23.Taki model mi sie trafil.Mozna bylo go klasc wczesniej,stawac na glowie i nic z tego.To jego pora i koniec.Do tej pory.No ale sie to chyba zmieni bo od wrzesnia do przedszkola na 9 rano wiec trzeba wczesniej chodzic spac!

heeej!
ja jeszcze w domu-jako jedyna pewnie:-Djak sie skonczylam pakowac,to mala zasnela,a u niej od pol godziny do 3ch wiec fajnie:eek:pewnie zajade ostatnia:eek:

Zdecydowanie tak!:-)
Mój mały jak się obudzi ok.7, to praktycznie zaraz jest gotowy do brykania:-D
Biorę go jeszcze do nas do łóżka z nadzieją, że jeszcze może pośpimy, ale maleństwo jest już wyspane.
Tłucze mamę i tatę po buziach tymi swoimi małymi rączkami, łapie za włosy, coś tam guga i odstawia poranną gimnastykę:-)
Jednym słowem jeśli ja nie śpię, to wy też;-)
Muszą minąć 2 godzinki, jak zrobi sobie krótką drzemkę.

Noc przesypia na dwa razy.
Kładziemy go ok.20, ale zasypia raczej o 20.30. Pobudka na serwis i mleczko jest ok. 1 - 1.30, a potem już śpi do rana.

reklama
Gastone - buuuu - ja też tak chcę;-) Igor jak się obudzi, to sobie też czasem poleży, pobawi miśkami, coś tam pogada, ale to max 45 min i wtedy to już nie ma mocnych i trzeba wstać.
Jo_asik - tak jakbym widziała mojego... jak go wezmę do łóżka, dam trochę zabawek,ale to też nie na długo :baffled: po 10 minutach czuję targanie za włosy, za nos, klepanie po twarzy, względnie okładanie zabawkami:baffled: jedyne pocieszenie, że nie budzi się w nocy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry