Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moj pomimo iz ciekawski i wiericipta okropna ,to skubaniec grzeczny byl rano i pozwalal nam spac.Lezal sobie cichutkoazktos oko otworzy.Tak mu zostalo do tej pory.Jesli wstanie np o 8 rano przychodi do mnie do lozka i jak zasnie spi bardzo dlugo,nawet potrafi do 12,a jak nie spi lezy sobie cichutko i glszce mnie po plecach hihi Kofany jest.no to się ciesz i korzystaj póki możeszponoć chłopcy są bardziej ciekawscy, większe z nich wiercipięty i dlatego nie usiedzą długo w jednym miejscu.
Fajnie ze tak wczesnie.Moje dziecie od urodenia nie zasypialo pre 22-23.Taki model mi sie trafil.Mozna bylo go klasc wczesniej,stawac na glowie i nic z tego.To jego pora i koniec.Do tej pory.No ale sie to chyba zmieni bo od wrzesnia do przedszkola na 9 rano wiec trzeba wczesniej chodzic spac!asieńka - no to może dlategobo Igor zasypia o 19
![]()
no to się ciesz i korzystaj póki możeszponoć chłopcy są bardziej ciekawscy, większe z nich wiercipięty i dlatego nie usiedzą długo w jednym miejscu.

po 10 minutach czuję targanie za włosy, za nos, klepanie po twarzy, względnie okładanie zabawkami
jedyne pocieszenie, że nie budzi się w nocy