reklama

Mamy z Irlandii!!

Dobry wieczór:happy:

Zbieram się już od kilku dni, żeby coś napisać, bo tak to tylko podczytuje, ale przez to prawo jazdy to zupełnie nie miałam na nic czasu:sorry2: A więc zdałam... za trzecim razem, udało się wczoraj:biggrin2: Cieszę się, że mam to już za sobą i że teraz to już będę mogła beztrosko spędzić czas z rodziną:tak::tak: Mąż przylatuje w środę... nie widzieliśmy się 2 miesiące;-) Jejku jak ten czas zleciał:szok:
Kasiu
z okazji Twoich urodzin życzę Ci
zdrowia, samych pogodnych i szczęśliwych dni,
miłości bliskich Ci osób i uśmiechu na co dzień.
Sto lat!

bo129-d.jpg

Dominiczku

z okazji Twoich 1. urodzin
zdrówka, moc radości i uśmiechu,
samych słonecznych dni pełnych zabawy,
spełnienia dziecięcych i bajecznych marzeń!
1-urodziny-chlopca-taler_485.jpg

Wszystkim życzę udanego zjazdu i miło spędzonego wolnego czasu:tak::biggrin2:
Pozdrawiam serdecznie;-)

reklama
yyyyyyyyyyy..lubiczanko wklady z lodowki wrzuca sie do zamrozenia:tak:
ja tez juz klaplam -wszystko mnie boli.Spakowana jestem wcale,ale zarcie gotowe:tak:
Wolfia-kope lat! Gratulacje gorące!

Ostatnia edycja:
Wolfia, wieeeeeeeeelkie gratulacje!!!
Fajnie, ze sie odezwalas ale szkoda, ze Cie jutro z nami nie bedzie:-(
Kiedy wracacie? Nie za dlugo i nie za dobrze Wam;-):-)

A ja juz prawie popakowana. Ale pewnie i tak w rezultacie polowy rzeczy zapomne:baffled: Taka juz jestem a zwlaszcza, jak meza nie ma ze mna:-D:-D

Dobrze, ze mi sie wlasnie przypomnialo... Ide plyty nagrac. Lady Gaga m.in. tez bedzie nam umilala czas, a jakze:-D:-D:-D

Ja tylko na cwilke.
Kasiu Irl...wszystkiego naj...duzo zdrowka i spelnienia marzen:tak:
Wolfia fajnie ze wpadlas...gratuluje zdanego egzaminu....heh wpadlas sie pewnie pochwalic :-p(zartuje) ciesze sie ze jestes...myslalam ostatnio o Tobie a nawet ktos wspominal,ale nie pamietam kto:sorry:
Moniadan bedziesz w koncu na tym spotkanku?
Larcia,Agusiek i reszta mamusiek a Was czemu nie bedzie?

Zarelko gotowe...spakowana po czesci jestm,ale musze jeszcze male prasowanko uskutecznic:baffled:....
Upieklam 3 makowce,ale biore dwa bo tyle mi zostalo....moj m jak wrocil z pracy to sie dopadl jakby nigdy nie jadl i zjadl prawie calego:sorry:

Nanananaan Lady Zgaga.......nanananana LAdy Zgaga :)

Fajnie, ze sie odezwalas ale szkoda, ze Cie jutro z nami nie bedzie:-(
Kiedy wracacie? Nie za dlugo i nie za dobrze Wam;-):-)
Ja też bardzo żałuje, że nie będzie mnie jutro:-( Mam tylko cichą nadzieję, że ten zjazd będzie początkiem kolejnych, więc może się jeszcze na jakiś załapię;-) A wracamy 22maja:-) Nie wiem jak ja się na nowo przestawię:sorry: Tak czy inaczej zobaczymy... co przyniesie los;-)

Hello melduje sie spakowana i gotowa no prawie kilka rzeczy jeszcze rano zrobie i jupi do Limerick
Nie wezme jednak radia nie zdazylam bateri kupi ale nic z auta sie pusci muze

ewelcia ja mialam leciec do pl. Ale przez ta ostatnia sytuacje z wulkanem cos zdecydowac sie nie moglam :-D A teraz za pozno, zeby jechac na spotkanie. Jak juz pisalam meza odbieram w niedziele, wiec musze byc w domu. A najlepsze, ze zabral karte, bo mial wrocic w srode, ale poprzeciagalo sie to do konca tygodnia, wiec wlasciwie jestem bez kasy do niedzieli. Dlatego nie mam jak dojechac juz. Zreszta nawet jak bym miala, to i tak musze po meza jechac :-)

cos ty kamcia, ja bym tak nie umiala i nie chciala. Jak jechac na takie dalekie spotkanie z dzieckiem, to wlasnym autem, zeby nie byc od nikogo zaleznym, inaczej bym nie umiala. Niestety jestem dosc wygodna :-D A poza tym ktos musi M odebrac ze spidal w niedziele poludnie, wiec :-) COZ! Moze nastepnym razem sie uda :-) I tak awanture narobilam mu, ze zabral karte, ale w sumie usprawiedliwiony, bo nikt sie nie spodziewal, ze wyjedzie az na tyle.
Znikam na tv, bo widze, ze i tak cicho i glucho tu!

Ostatnia edycja:
reklama
dyta13 Gratuluję synkowi"chodzenia" ;-):-)
WolfiA - Gratuluję zdania prawa jazdy! ;-)Życie staje się chociaż troszkę prostsze kiedy samemu można gdzieś wyruszyć:-)

A ja mam takie pytanko.. Co się stało z wątkiem "Spotkania"?? ALbo ja jakaś ślepa jestem albo zniknął..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry