reklama
kasiuleczka25
Fanka BB :)
i ja sie witam z wieczora:-)
Uffff coz za dlugiiii dzien dzis mialam ciagnal sie w nieskonczonosc;-)
"Mlodziez" zrobila mi dzis pobudke o 7,30
masakra oczy na zapalki i wstawac trzeba bylo

.
Pol dnia czekalysmy az wiatr przestanie wiac a tu nic, wiec popoludniu wybralysmy sie na spacerek brrrr zaliczylysmy sklep, hustawki i do domu bo za przeproszeniem coraz bardziej p......o;-). Herbatke u sasaidki zaliczylam, mloda sie pobawila z 4,5 letnim kolegá(az dziw ze wspolny jezyk znalezli hi hi)Kolacja, mycie i padla dzis o 21.
Kolorowych..... kobietki:-)
Uffff coz za dlugiiii dzien dzis mialam ciagnal sie w nieskonczonosc;-)
"Mlodziez" zrobila mi dzis pobudke o 7,30
masakra oczy na zapalki i wstawac trzeba bylo

.Pol dnia czekalysmy az wiatr przestanie wiac a tu nic, wiec popoludniu wybralysmy sie na spacerek brrrr zaliczylysmy sklep, hustawki i do domu bo za przeproszeniem coraz bardziej p......o;-). Herbatke u sasaidki zaliczylam, mloda sie pobawila z 4,5 letnim kolegá(az dziw ze wspolny jezyk znalezli hi hi)Kolacja, mycie i padla dzis o 21.
Kolorowych..... kobietki:-)
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Andzulina,udanego jutrzejszego wielkiego dnia
,a dla Igorka:
,a dla Igorka:
Po prostu super kolorki..nie ma co..(...) wyruszylam w miasto w poszukiwaniu rajstop dla Amandy.Normalnie...przeszukalam trzy Dunnsy,Tesco,Pennys,TKMax i nic...albo nie ma jej rozmiaru albo sa tylko szare lub czarne...(...)

a ja szukałam bucików dla Patryka ze sztywną piętą..i znalazłam aż w Cork..i to tak średnio jest sztywna..
Misia - nie cofasz się, więc dodam tylko iż pisałyśmy o Tobie, że szybko odstawiłaś Alexa do pokoju obok ;-) bo mi pielęgniarka poradziła by Patryk spał w innym pokoju wtedy może mniej w nocy się będzie budził na cyca aż z niego zrezygnuje..
a ja coś się nie mogę zebrać by tak zrobić..a wiem, że im szybciej tym lepiej...
d.dobry!
juz daaawno pierwsza tu nie goscilam
no ale niedziela w koncu...spicie?
;-)
wiec pisze po raz n-ty..;-)zapraszam wszystkie chętne mamuśki na spotkanie do mnie,w tym tygodniu-konkrety dzisiaj wieczorkiem lub jutro
misia-milego pobytu u tesciow!
lubiczanka-ready to go?;-)ponoc lotniska zamkniete:-(-nie wiem czy wszystkie,mam nadzieje ze nie to,z ktorego startujesz..
MILEGO WYPOCZYNKU!
andzulina-buziol Igorkowi!
:-)
;-)nic nie wiem na temat odwiedzin..ale dosmyslam sie ze Kamcia wybiera sie..haha..wiec jesli wezmie mnei ze soba to zabiore spodnie..haha..
wiec pisze po raz n-ty..;-)zapraszam wszystkie chętne mamuśki na spotkanie do mnie,w tym tygodniu-konkrety dzisiaj wieczorkiem lub jutro

lubiczanka-ready to go?;-)ponoc lotniska zamkniete:-(-nie wiem czy wszystkie,mam nadzieje ze nie to,z ktorego startujesz..
MILEGO WYPOCZYNKU!andzulina-buziol Igorkowi!
:-)Kornelka raheen
Początkująca w BB
d.dobry!
;-)
lubiczanka-ready to go?;-)ponoc lotniska zamkniete:-(-nie wiem czy wszystkie,mam nadzieje ze nie to,z ktorego startujesz..MILEGO WYPOCZYNKU!
andzulina-buziol Igorkowi!:-)
Zobacz załącznik 246007
Larcia-fajnie ze milo spedziliscie dzionek:-)
ja Wam zycze spokojnej i pogodnej niedzieli!
a gdzie mieszkasz ? jak do ciebie trafic ?
didi
lubiczanka
Witam
Madbebe-jestem na bieżąco-póki co zamknięte są lotniska w irl północnej...ja wylatuję z Cork-ani na ich stronie,ani linii lotniczych jak na razie wiadomości o zamknięciu brak-i oby tak zostało
Andzulina-oby wszystko pomyślnie wAm poszło.Głębokich przeżyć związanych ze wstąpieniem Waszego Synka do rodziny Chrześcijan
))jESTEM Z wAMI
Miłego dnia Dziewczynki-postaram się jeszcze zajrzeć przed wylotem
Madbebe-jestem na bieżąco-póki co zamknięte są lotniska w irl północnej...ja wylatuję z Cork-ani na ich stronie,ani linii lotniczych jak na razie wiadomości o zamknięciu brak-i oby tak zostało
Andzulina-oby wszystko pomyślnie wAm poszło.Głębokich przeżyć związanych ze wstąpieniem Waszego Synka do rodziny Chrześcijan
Miłego dnia Dziewczynki-postaram się jeszcze zajrzeć przed wylotem
reklama