Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
masakra oczy na zapalki i wstawac trzeba bylo

.Po prostu super kolorki..nie ma co..(...) wyruszylam w miasto w poszukiwaniu rajstop dla Amandy.Normalnie...przeszukalam trzy Dunnsy,Tesco,Pennys,TKMax i nic...albo nie ma jej rozmiaru albo sa tylko szare lub czarne...(...)

a ja szukałam bucików dla Patryka ze sztywną piętą..i znalazłam aż w Cork..i to tak średnio jest sztywna..
a ja coś się nie mogę zebrać by tak zrobić..a wiem, że im szybciej tym lepiej...
juz daaawno pierwsza tu nie goscilam
no ale niedziela w koncu...spicie?
;-)nic nie wiem na temat odwiedzin..ale dosmyslam sie ze Kamcia wybiera sie..haha..wiec jesli wezmie mnei ze soba to zabiore spodnie..haha..
wiec pisze po raz n-ty..;-)zapraszam wszystkie chętne mamuśki na spotkanie do mnie,w tym tygodniu-konkrety dzisiaj wieczorkiem lub jutro

MILEGO WYPOCZYNKU!
:-)d.dobry!
juz daaawno pierwsza tu nie goscilam
no ale niedziela w koncu...spicie?
;-)
wiec pisze po raz n-ty..;-)zapraszam wszystkie chętne mamuśki na spotkanie do mnie,w tym tygodniu-konkrety dzisiaj wieczorkiem lub jutro
misia-milego pobytu u tesciow!
lubiczanka-ready to go?;-)ponoc lotniska zamkniete:-(-nie wiem czy wszystkie,mam nadzieje ze nie to,z ktorego startujesz..MILEGO WYPOCZYNKU!
andzulina-buziol Igorkowi!:-)
Zobacz załącznik 246007
Larcia-fajnie ze milo spedziliscie dzionek:-)
ja Wam zycze spokojnej i pogodnej niedzieli!