reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello

Martus ja jako ostatnia niedobra ciotka big hug dla Karmelka i buziak jak stad do cashel;-):-)

Barmanka dla Marcelka tez buziaczki i wszystkiego najlepsiejszego z okazji urodzinek:-)

No i dla Igorka, ktory jutro ma swoj wielki dzien:-)
tubychrzesttext02ax6.jpg

i ja sie witam z wieczora:-)
Uffff coz za dlugiiii dzien dzis mialam ciagnal sie w nieskonczonosc;-)
"Mlodziez" zrobila mi dzis pobudke o 7,30:confused: masakra oczy na zapalki i wstawac trzeba bylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Pol dnia czekalysmy az wiatr przestanie wiac a tu nic, wiec popoludniu wybralysmy sie na spacerek brrrr zaliczylysmy sklep, hustawki i do domu bo za przeproszeniem coraz bardziej p......o;-). Herbatke u sasaidki zaliczylam, mloda sie pobawila z 4,5 letnim kolegá(az dziw ze wspolny jezyk znalezli hi hi)Kolacja, mycie i padla dzis o 21.
Kolorowych..... kobietki:-)

(...) wyruszylam w miasto w poszukiwaniu rajstop dla Amandy.Normalnie...przeszukalam trzy Dunnsy,Tesco,Pennys,TKMax i nic...albo nie ma jej rozmiaru albo sa tylko szare lub czarne...(...)
Po prostu super kolorki..nie ma co.. :eek::oo: a ja szukałam bucików dla Patryka ze sztywną piętą..i znalazłam aż w Cork..i to tak średnio jest sztywna..:sorry:

Misia - nie cofasz się, więc dodam tylko iż pisałyśmy o Tobie, że szybko odstawiłaś Alexa do pokoju obok ;-) bo mi pielęgniarka poradziła by Patryk spał w innym pokoju wtedy może mniej w nocy się będzie budził na cyca aż z niego zrezygnuje..:sorry: a ja coś się nie mogę zebrać by tak zrobić..a wiem, że im szybciej tym lepiej...:dry:

d.dobry!
:szok:juz daaawno pierwsza tu nie goscilam:szok:no ale niedziela w koncu...spicie?:sorry2:;-)

nic nie wiem na temat odwiedzin..ale dosmyslam sie ze Kamcia wybiera sie..haha..wiec jesli wezmie mnei ze soba to zabiore spodnie..haha..
:shocked2:wiec pisze po raz n-ty..;-)zapraszam wszystkie chętne mamuśki na spotkanie do mnie,w tym tygodniu-konkrety dzisiaj wieczorkiem lub jutro:tak:
misia-milego pobytu u tesciow!:tak:
lubiczanka-ready to go?;-)ponoc lotniska zamkniete:-(-nie wiem czy wszystkie,mam nadzieje ze nie to,z ktorego startujesz..:sorry2:MILEGO WYPOCZYNKU!

andzulina-buziol Igorkowi! :tak::-)
chrzest.jpg
Larcia-fajnie ze milo spedziliscie dzionek:tak::-)
ja Wam zycze spokojnej i pogodnej niedzieli!

d.dobry!
:szok:juz daaawno pierwsza tu nie goscilam:szok:no ale niedziela w koncu...spicie?:sorry2:;-)

:shocked2:wiec pisze po raz n-ty..;-)zapraszam wszystkie chętne mamuśki na spotkanie do mnie,w tym tygodniu-konkrety dzisiaj wieczorkiem lub jutro:tak:
misia-milego pobytu u tesciow!:tak:
lubiczanka-ready to go?;-)ponoc lotniska zamkniete:-(-nie wiem czy wszystkie,mam nadzieje ze nie to,z ktorego startujesz..:sorry2:MILEGO WYPOCZYNKU!
andzulina-buziol Igorkowi! :tak::-)
Zobacz załącznik 246007
Larcia-fajnie ze milo spedziliscie dzionek:tak::-)

ja Wam zycze spokojnej i pogodnej niedzieli!

a gdzie mieszkasz ? jak do ciebie trafic ?

witam

milej niedzieli ...bo my jeszcze nie wiemy jakie plany mamy nania alemoze spacerek w Oranmor.. okaze sie..haha

Igorku ..wszystkiego najlepszego w tym wielkim dniu
KSIA%20W%20DNIU%20CHRZTU.jpg

Witam:)
Madbebe-jestem na bieżąco-póki co zamknięte są lotniska w irl północnej...ja wylatuję z Cork-ani na ich stronie,ani linii lotniczych jak na razie wiadomości o zamknięciu brak-i oby tak zostało:)
Andzulina-oby wszystko pomyślnie wAm poszło.Głębokich przeżyć związanych ze wstąpieniem Waszego Synka do rodziny Chrześcijan:)))jESTEM Z wAMI:)
Miłego dnia Dziewczynki-postaram się jeszcze zajrzeć przed wylotem:)

reklama
witam

Szym znowu chory na krztusiec:/ nocka z głowy:((( temperatura:/
nie mam na nic sily:/
masakra jakas:ninja2:
miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry