reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam sie i ja!!!!u mnie juz po ciezkim tygodniu jelitowki u Justina.....nareszcie MARTA najlepszego dla maluszka :-)didi mialam zapytać i zapomniałam jak zdałas prawko juz na full????miłego wekendu zycze

witam sie i ja!!!!u mnie juz po ciezkim tygodniu jelitowki u Justina.....nareszcie MARTA najlepszego dla maluszka :-)didi mialam zapytać i zapomniałam jak zdałas prawko juz na full????miłego wekendu zycze

jeszcze nie zdalam..odwolalam teraz egzamin bo mialam na 26 maja a ja lece do Pl ..24-ego... wiec jeszcze jestem przed...a co chcialas abym Cie odwiedzila :)

a my wlasnie wrocilismy z kina..bylismy na " jak wytresowac smoka" super bajka...nawet Ewunia ogladala

Frog..Madbebe...spodnie gotowe :)

Ostatnia edycja:
Hejo
Didi to fajne po południe mieliscie, a grają coś ciekawego dla dorosłych??

Jakos niedługo chyba "Salt" będzie

Anineczka sony ericsson, to nasza ulubiona marka z M, w sumie mielismy juz 6 telefonow i są super, ale własnie jutro zdradze mojego sonego, bo kupuje cos innego :-p

Marta-buziol Szymowi na pol roczku!
didi-dzieki kochana!wezmiesz przy okazji odwiedzin,bo bedziesz u mnie po niedzieli ma sie rozumiec:tak:;-)

dziękuje bardzo w imieniu Szymcia:tak:

a Szym dal mi dzisiaj w kośc:dry:ciągle na ręce!!!:wściekła/y:zębiska mu chyba już wylezą bo aż sie trzęsie zeby coś do buzi włożyc:confused:bidulek:-(

teraz sie relaksuje z bratem przy winku:-)

Witam wieczorkowo!

Widze,ze dzis tu niewielki ruch, ale nie ma co sie dziwic-weekend. My mielismy dzis super czas, bylismy na pet farm(dzieki wilwia za info),Amanda sie wyszalala,wychichala,wogole bylo swietnie.Potem spacerek kolo domu,no i wyruszylam w miasto w poszukiwaniu rajstop dla Amandy.Normalnie...przeszukalam trzy Dunnsy,Tesco,Pennys,TKMax i nic...albo nie ma jej rozmiaru albo sa tylko szare lub czarne...az sie wkurzylam.Jutro moze pojedziemy do centrum,zeby w domu nie siedziec, wiec jeszcze w mothercare obczaje.M dalam wyjsciowke, pojechal do kumpla, wiec jestem dzis w nocy sama w domu.Troche mi smutno,bo to pierwszy od dawna weekend kiedy M jest w domu i mialam pewne plany :-D, ale trudno, poczekaja :-D Niech sie rozerwie chlop. A ja mam martini z cytrynka i filmik bede ogladala :-) Moze potem torta zrobie,zeby na jutro byl,a co tam :-) Ogladalam wczoraj Film the back up plan, polecam,bo dosc fajny, usmialam sie w paru momentach,niby o milosci,ale spoko :-) Ok uciekam, musze jeszcze ogarnac chate i spadam przed tv :-)

Witam laski
Ja w pracy bucy miałam:/
A jak skonczylam to szybki prysznic i wybyłam na imperze urodzinowa dwulatki :) Dopiero wróciłam i padam...
Poczytałam Was ale nie mam siły nic wiecej pisac..
Dobranoc

Ciao!

Wracam do swiata zywych uczestnikow swiata on-line. Komp po gruntownym sprzataniu smiga az milo!!! Normalnie ekstaza!:-D Taki jest piekny, sliczny!:-)

Jutro uderzamy na Kerry- jedziemy do tesciow. Nawet sie ciesze....obiadek bedzie wypasiony. Tesciowie kupili nawet Alusiowi lozeczko, zeby juz sobie u nich stalo jak przyjezdzamy:-)

Nie nadrabialam was niestety bo pewnie sie nie da. Mam nadzieje,ze zadnych wielkich skandali nie bylo!

Milego wieczorku zycze! No i jutra i pojutrza bo nie zajrze do was. :-)

Wlasnie doczytalam- Magdaleno!!! witaj spowrotem! Franio juz 2 latka----szok....Mam nadzieje,ze teraz zostanie sz z nami na dluzej :)

Ostatnia edycja:
reklama
didi-dzieki kochana!wezmiesz przy okazji odwiedzin,bo bedziesz u mnie po niedzieli ma sie rozumiec:tak:;-)[/COLOR][/FONT]
nic nie wiem na temat odwiedzin..ale dosmyslam sie ze Kamcia wybiera sie..haha..wiec jesli wezmie mnei ze soba to zabiore spodnie..haha..

Moniadan.. a wiesz ze nawet nei patrzylam co jeszcze ciekawego..ale widzialam jakis plakat z Lopezowa.. wiec napewnojakas komedia romantyczna chyba z nia..i moze byc fajna...
a ta bajka na ktorej bylismy..naprawde super...ALbert zachwycony...nawet P zadowolony i podobala mu sie..

Do góry