asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ania poszła z tatusiem na spacerek a mamusia posprzątała porządnie sypialnię, wywiesiłam pranie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam sie i ja!!!!u mnie juz po ciezkim tygodniu jelitowki u Justina.....nareszcie MARTA najlepszego dla maluszka :-)didi mialam zapytać i zapomniałam jak zdałas prawko juz na full????miłego wekendu zycze

, ale trudno, poczekaja
Niech sie rozerwie chlop. A ja mam martini z cytrynka i filmik bede ogladala :-) Moze potem torta zrobie,zeby na jutro byl,a co tam :-) Ogladalam wczoraj Film the back up plan, polecam,bo dosc fajny, usmialam sie w paru momentach,niby o milosci,ale spoko :-) Ok uciekam, musze jeszcze ogarnac chate i spadam przed tv :-)
Taki jest piekny, sliczny!:-)nic nie wiem na temat odwiedzin..ale dosmyslam sie ze Kamcia wybiera sie..haha..wiec jesli wezmie mnei ze soba to zabiore spodnie..haha..didi-dzieki kochana!wezmiesz przy okazji odwiedzin,bo bedziesz u mnie po niedzieli ma sie rozumiec;-)[/COLOR][/FONT]