reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka szanowny słodko chrapie i przez sen przesyla ci buziaka:)))kurde leci ten czas,my z K dzisiaj pewnie jakiegos grilla zrobimy z tej okazji:D

reklama
Hej mamunie.Ja dopiero wstalam z wyrka.J ma od rana komunie,ludziska do studia przylaza ale wcale ich nie slyszlalam,spalam jak bak a dziecie razem ze mna.Planow na dzis nie mam,poza takimi ze bede sie przygladac jak J skreca mi w koncu komody,ktore kupilam w ikei i lozko dla Maxa.A koldry jak nie kupilam dla niego tak nie kuipilam.W Ennis nie uswiadczysz...zenada normalnie...Wszystkie sa a dzieciecych niet...

Tichonek glowa do gory!!!

Pauletta wlasnie czemu ty popijasz mlesio kozie?

No dobra spadam bo zjadlam jogurcik i dzieciaki sie rozochocily i wierca sie niemilosiernie zaraz mi flaki prez gardlo wyjda..

Zgaga,Gastone nikt nie ma skazy ja popijam kozie bo uważam je za bardziej wartościowe odżywczo jak krowie :tak: ale sery jogurty i te inne jem normalne sera koziego nie znoszę:dry:
Marta sto lat dla Szymka z okazji pół roczku :-)

lubiczanka własnie to było jakby wczoraj:))))a pogoda u mnie na górce słonko i cieplo nawet i gdyby nie wiaterek to byloby super:)))
zgaga Szym ucałowany:)))
dziewczynki w imieniu Szymcia-dziękuje
a mały coś na mleko sie wypina:/ dobrze ze sloik zupki zjadł,oczywiście mojej bo na słoiczki to sie odwraca:/

Marta,dla Szymka na pół roczku,ode mnie jednak cały tort:tak:...Karmelowy,oczywiście!

tortkarmelowy8jo.jpg

Wszystkiego najsłodszego!!!

....A pokłóciliśmy się z mojej winy:-(Nie pomyślę,palnę coś i potem o!

Hejka
Marta - wszystkiego naj dla Twojego półroczniaka :-)
Lubiczanka - szczęśliwej drogi i udanego urlopu :happy2:
heh - pamiętam te Wasze porody on-line ;-)

reklama
Do góry