reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam o poranku :)

I zaraz zmykam, bo coś wrzeszcząco-piszcząca ta moja latorośl dzisiaj...

U nas z nocnikiem jesteśmy w polu. Tzn jak się Go posadzi, to luzik-kupa i siku, ale jak Go puszczam bez pieluchy, to się zesika, a potem krzyczy bo ma mokro ;) No ale ten weeken postanowiłam przeznaczyc na akcję "pożegnania z pieluchą" ;) Zobaczymy...

Kurczę, Dziewczyny fajnie Was znowu widziec :) :)
A te, których wcześniej tu nie było fajnie poznac :)

Aaa, jeszcze jedno-polecam dietę Dukana, bo to ona po ciąży pozwoliła mi wrócic do dawnej wagi ;)
Jest baaardzo skuteczna i nawet nie aż tak monotonna jeśli tylko chce się pokombinowac w kuchni trochę.
Mam tylko podobny problem jak Misia-mój brzuch w konsystencji galaretkę przypomina... Ale to moja wina, bo mi się nie chce cwiczyc.

Uciekam, późnej może znajdę jakies fotki to wrzucę coby się przypomniec ;)

reklama
witam i ja..
nocka w miere ok..tylko kaszle..ale nie bylo goraczki..uff... dzieciarnia juz nei spi..Alowi humor dopisuje

widze ze teraz telefony na tapecie ja tez uwielbiam i wierna jestem Sony ericsson :) a moj P tylko nokia..haha

Anineczka...szerokiej drogi... a powiedz drogami szybkiego ruchu smigasz ,...oj oj..nie wolno :-p mino to szczesliwej drogi :)

Witam:)
Dyta,Anineczko-ja dopiero jutro jadę:)
Dytka-ale w razie wu ja Tobie również życzę szczęśliwego lotu i powrotu oraz udanego wypoczynku
Magdalena-witam:)
Marta-potwierdzam-cyrk rewelacja:)))I Daniel dzielnie przetrzymał
Joann-noooo...od razu kompleksy przechodzą jak się czyta,że nie tak do końca te odpampkowanie zakończone:)Ale i tak szacuneczek:)
LadyZgaga-może faktycznie daj na razie na luz z tymi pieluchami-tymbardziej,że stres nie jest Ci do niczego potrzebny(i synusiowi też)
Anineczko-szerokiej drogi-uważaj się na siebie(tak zawsze moje 2starsze D mówią do J jak idzie do p[racy)I też się nie zamartwiaj tymi pieluchami:)
A u nas-mnie dalej trzyma,Dadzia i Daniel próbują do mnie dołączyć,ale staram się nie dopuścić do rozwoju ichnich przeziębień:(
Ucviekam,bo zalatuje mi coś od Daniela...Miłego dnia:)

laski tyle piszecie o tej diecie dr.Dukana ..ze super ..no i kupilam na allegro wlasnei sobie 2 ksiazki..jedna " nie moge schudnac" a 2 to" 350 nowych przepisow" haha...az za cale 34zl.. wiec jak tylko dotre do Pl biore sie za czytanie i stosowanie..:)
no a jak juz zaczelam kupowac .. to odrazu... kupilam Ewuni butki ortopedyczne o takie
BUCIKI ORTOPEDYCZNE - DANIEL - ROZMIAR 13cm/19 (1013472192) - Aukcje internetowe Allegro .haha bo te co ma sa juz male

Dzień dobry:-)
Anuśka znalazła sobie nową pozycję do spania na brzuszku z tyłkiem do góry:-).

Magdalena
ja Ciebie też pamiętam:-D:-D:-D
Lady Zgago może faktycznie na jakiś czas odpuść i potem znowu spróbuj
Dytka szczęśliwego lotu i do zobaczenia po powrocie:-)

6.11:growl::growl::growl::growl::growl:
No ale troche jeszcze dospalam na czuwaniu...

Dziewczyny, ja bym moze i odpuscila sobie ten nocnik teraz i kolejne podejscie za jakis czas zrobila ale Ada nie chce zakladac w dzien pampersa (chyba, ze gdzies wychodzimy, to wie, ze musi). Chce "mańki"!!! No i badz co badz wola na ten nocnik tak, ze co ktorys raz sie nam uda:baffled: Ale dzisiaj, przy Ady drzemce biore sie za ksiazke od Joannn i moze uda mi sie cos madrego tam wyczytac...

Kurde, Anineczko, ze ja wczesniej nie wiedzialam, ze Ty do Tuam sie wybierasz, bo tak sobie o tej kurteczce myslalam, co wystawilas na "kupie, sprzedam..."
Ty juz pewnie w trasie ale i tak Ci pozycze milej, bezpiecznej i malo stresujacej dla otoczenia jazdy:-)

Dobra, ide.
Milego dnia

Hejoooooo z rana :-) mam dylemat:dry: zastanawiam się nad różnicą między mlekiem kozim a mlekiem kozim:eek: IE smakuje mi całkiem dobrze wczoraj P kupił w PL sklepie myślalam że zwymiotuje po pierwszej łyżce bleeee fuj ochydne:eek: pamietam jak w Pl piłam prosto od kozy kupowałam od babki która miała farmę kóz :tak: i jeszcze inny smak właśnie taki pośredni między tym ie i pl z kartoników :sorry2: ale wiem jedno więcej nie kupię w pl sklepie fujjjjjjj:dry::sorry2: Wy tu o dietach rozprawiacie a ja właśnie wcinam kawał torta który wczoraj zrobiłam bo nic słodkiego w domu nie miałam:zawstydzona/y: i tak jest z dżemem , kremem czekoladowym, bitą śmietaną i posypany zmieloną czekoladą :szok: słodki na maksa:-) ale odchudzać sie będę jak skończę karmić :tak: i też spróbuję raczej tej dietki DUnkana trochę poczytalam i nawet mnie zaciekawiła:-)
Magdalena również witam:tak:
Zgagus wytrwalości i nie stresuj się kochana może rzeczywiście dajcie sobie na wstrzymanie albo kup takie pampki majtki :tak: są takie które jak sie zesika dziecko to czuje że ma mokro ale na podłogę przynajmniej nic nie poleci ;-)
Anineczka szerokiej drogi ;-)
Andzulina w Pl i o nas zapomniała:zawstydzona/y:
Dyta szczęśliwej podróży:-)
Lubiczanka a Ty jeszcze chorujesz?? jak śmiesz :wściekła/y::-D zdrówka skarbie i dla dzieciaczków też:tak:
Marta jak tam wysypka przeszło już całkiem?? aaa i gdzie te nadprogramowe kg?? na uszach chyba :sorry2:
Agusiek jak tam Nikoś??
I cholipcia zapomniałam co chciałam jeszcze napisać forgiw mi :sorry:;-)

Pauletta-nie chcę(chorować),ale muszę...ja mam tak 2 razy do roku-na wiosnę i jesień...W międzyczasie najwyżej kicham:)I chcąc nie chcąc przecierpieć muszę:(Moi rodzice kiedyś kupili sobie 3 kózki-mleko-bleeeee...Tzn ja nie lubię tego specyficznego posmaku:/
LadyZgaga-mam idealny pomysł "na"Twoją córcię.Kup te pieluchomajty-powiedz jej,że kupiłaś specjalnie dla niej...Jak będzie wołać-to ściągasz jak majty,a jak nie zdążycie przynajmniej mniej do prania będzie:)))Polecam

witam:-)

pospałam sobie do 9.15:-):-):-)

zgaga i pauletta ja tak bardzo nie przeżywam:no:chodzi mi jedynie o brzuszek i wyglądam jakbym dalej była w ciąży:dry:idzie lato a ja nie moge ubrac koszulkiz krotkim rękawkiem:no:i nie wiem bo cwicze brzuszki i zero efektow:wściekła/y:

a ja magdalenke pamiętam:-)chociaz bardziej jej synka:tak:witaj;-)

pauletta wysypka jest jeszcze ale juz nie swędzi,chyba przestane sie kąpac:/żartuje oczywiście:p

ja pije kawke i musze sie brac za robote ale będe zaglądac z doskoku

reklama
Do góry