reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziewczyny polecam dietę Dukana.
Dziewczyny z innego forum ją stosowały i efekty rewelacyjne!!!!!
Fakt długotrwała ta dieta, ale skuteczna i bez efektu jojo.
Wiem, że dziewczyny trochę się przygotowywały do niej.
Ale naprawdę warto!!!!

Dytko-szczesliwego lotu no i oczywiscie milego pobytu w PL!
Lec czym predzej do lekarza, na pewno jest wszystko ok,ale lepiej sprawdzic!

didi-zdrowka dla Albercika!

Witam laski ale naskrobałyscie
Ja po pracy pojechalam na plaze Oli sie pabawil, L robil zdjecia, a ja poczytalam ksiazke która mnie wciagneła:)
Crazy girl super piesek, i wazne ze zrobiony ręcznie:)
Didi dużo zdrówka dla Alberta!!!
Anieczka co to za telefon?:)

Gdy na swiat przyjdzie drugie malenstwo bedziesz tak zabiegana ze kilogramy same znikná:-) i nie bedziesz musiala stosowac zadnych diet.;-)

ja mam 3 i nic mi kg nie spadają:/

my po cyrku,było rewelacyjnie bo inaczej,postacie z bajek,a najlepsi byli motocykliści w kuli i nawet po cichu ich nagrałam:D dzieciaki przeszczęśliwe już chrapią:)))

Hejka
Chciałam zdementować conieco :-p
Patryk nosi pieluchy ale zdecydowanie mniej ich używamy :-) czasem zdążę go wysadzić a innym razem nie..dlatego czekam niecierpliwie gdy zacznie sam wołać ;-)
Czytałam kiedyś na BB, że odkąd dzieci siedzą można już je już na nocnik sadzać ale tak naprawdę przekonała mnie ta pani:
bezpieluch.pl - Pożegnanie z pieluszkami - Witamy
Kuzynka wysłała mi wersję w pdf i tak się zaczytałam, że postanowiłam spróbować od zaraz :tak: znaczy się odkąd skończył 8 miesięcy :rolleyes:
http://www.chusta.pl/ebook/OdpieluchowanieBezPrzemocy.pdf
Kobieta wysadza niemowlę :szok: to dopiero szok.. Przekonała mnie ta pani słowami takimi, że dziecko ma takie potrzeby jak dorosły - czyli "nie chce robić pod siebie" - na filmie widać jak dziecko super współdziała - i jaką ulgę mu przynosi wypróżnienie :szok: Gdy Patryk zaczynał w lutym swoją historię z kibelkiem to na własne oczy widziałam jak zrobił siku i sobie wzdechnął jakby z ulgi..aż mój mąż się zszokował :-) Nie wiem skąd taki maluch wie co robić do kibelka - widocznie maluszki więcej kumają niż to sobie wyobrażamy :tak:
Dziękuję za miłe słowa :happy2: to fakt, że dużo cierpliwości potrzeba ale też i zaparcia by się nie zrażać, że kolejny raz się spóźniło..:sorry2: oraz kreatywności - ja biłam brawo gdy zrobił i spuszczałam wodę, pokazując że siku lub kupka zniknęła..a on uwielbia patrzeć na tą wodę - heh - bo niebieska jest zresztą :-D oczywiście też trzeba zauważać sygnały swojego dziecka..i z tym jest najgorzej..zwykle jak widzę gdy się otrzepuje to już jest po zawodach :zawstydzona/y: chyba że kupkę robi to wiadomo jeszcze można zdążyć..dlatego ja zawsze po drzemce go wysadzam i jakiś czas po zupce lub też po innych płynnych rzeczach..przed spacerkiem i po spacerku..kilka razy nawet przespał noc z suchą pieluchą :szok: ale ostatnio tak wcześnie się budzi - dziś po 6ej :eek: że brak sił wysadzać go tak z rana :-D ..ależ się rozpisałam..;-) ale może te moje wywody innym pomogą w odpieluchowaniu..:happy2:
CrazyGirl - zajefajna psina :tak:
Pauletta - ale śliczne te jeżyki :szok: rewelacja! Duży jeż ładny taki biały jakiś..ale te malutkie jak z plasteliny :-D takie tycie tycie..:rofl2: nigdy nie sądziłam, że jeż może być taki śliczny :-D
Margaritta - tak coś czułam, że papiloty to już przeżytek :-D;-)
Lubiczanka - heh - odezwała się najgrubsza :-p ;-)
Kasiuleczka - chyba wypróbuję tą dietę :tak: dzięki za ten mega post:happy2: to już wiem o co chodzi w tym suwaczku z napisem Dunkana - wcześniej myślałam, że to jakiś błąd przy kopiowaniu linka czy co..heh

hejo...

Pamięta nas ktoś ?? :-):-)

przeczytałam kilka ostatnich stron, więc nie wiem kompletnie co u Was. Widze tylko że Dzieciaczki Moni, Didi i Misi już roczniaki (prawie ;)), a jak ostatnio tu się udzielałam, to dopiero się rodziły :szok: Czas pędzi jak szalony...

U nas w porządku, Franio za kilkanaście dni kończy 2 latka :-), zeszłoroczna powódź wygoniła nas z claregalway do oranmore, pracujemy, po pracy nie mam czasu i ochoty na nic i tak codzień ;-)

Pozdrawiam Mamuśki i Dzieciaczki :-)

edit: właśnie zobaczyłam zdjęcie w suwaczku :) Ale jaja, Franulek był wtedy taki mały :)

Teraz chłop jak dąb w ostrej fazie buntu dwulatka ;)

Joannn, kochana jesli masz jeszcze wersje pdf tej ksiazki, to ja poprosze:sorry:
Czasem juz mnie trafia z tym cholernym nocnikiem. Kiedy juz chce Wam pisac, ze z odpieluchowania chyba nici, bo Ada wlasnie 2 razy pod rzad zlala sie na podloge, to ona w tym czasie akurat zawola i zrobi na nocnik:eek: No i ja oczywiscie szczesliwa i w ogole nabieram nowej sily do dalszej walki. No i tak w kolko!!! Raz na nocnik 2 razy obok...
Moze jak przeczytam ta ksiazke, to cos sie zmieni:confused:

Kasiuleczka, no zyczylabym sobie wrocic do poprzedniej wagi zaraz po porodzie. Tyle, ze ta waga sprzed ciazy jest tez o wiele za duza, wiec wiele mi to nie da;-)

Marta a Ty sie lepiej shut up:-p:-D Sie gruba znalazla i odezwala, cholera jasna:-p

EDIT: Magdalena, ja Cie nie pamietam, bo chyba nie mialysmy okazji sie wczesniej poznac ale witam teraz. I widze, ze miedzy naszymi dziecmi jest cale 3 dni roznicy:-D Tzn. Twoj Franio starszy

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena81 witaj po dlugiej nieobecnosci...no i widze ze teraz duzo mamus sie z Oranmore jest coraz wiecej

ja zmykam i mowie juz dobranoc...bo glowa mnie napier...a bo bol to nie jest ..jakby ktos kijem z tylu mnie walnal i to porzadnie

Albert spi az chrapie..poci sie i cos jeczy jakby bolalo go cos nie wiem czy to nie gardlo albo brzuszek,.. biedactwo moje ... na bank nie spie pol nocy bo bede czowala....

ok..dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry