magdalena81
Entuzjast(k)a
...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pozdrowionka dla Ciebie!Gdyby nie to, ze urodzilam 5 dni po terminie, to moze bysmy sie w szpitalu poznalyZgaga, no faktycznie, Dzieci mamy w tym samym wieku. Też przechodzicie bunt dwulatka ??

Wielkie dzieki za ksiazkeLady wysłałam Ci właśnie :-) Najważniejsze jest pozytywne nastawienie i nic na siłę..może zrób sobie i Adulince odpoczynek? I za tydzień, dwa, trzy znowu.. (?) bo mam wrażenie, że te odpieluchowanie bardzo Cię frasuje a wręcz irytuje.. Nie od razu Rzym zbudowano! ;-)

Ja narazie polecam, a jesli okaze sie lipna to napewno dam znac;-)Kasiuleczka - chyba wypróbuję tą dietędzięki za ten mega post
to już wiem o co chodzi w tym suwaczku z napisem Dunkana - wcześniej myślałam, że to jakiś błąd przy kopiowaniu linka czy co..heh

:-):-):-):-)
;-) witaj i opowiadaj :-)
oczywiście on Nokie a ja Sony Ericsson..