reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja tylko na sekundke wpadlam i ujrzalam magdalene!WOW!Gdzie Ty zniknelas?Zastanawialam sie czesto,co sie z Toba dzieje!Franio 2 latka juz bedzie mial?Loo matko!A ja pamietam jak ty bylas w ciazy i probowalysmy sie spotkac i cos nam nie wychodzilo :-D pozdrowionka dla Ciebie!

Ok znikam do meza.

Lady wysłałam Ci właśnie :-) Najważniejsze jest pozytywne nastawienie i nic na siłę..może zrób sobie i Adulince odpoczynek? I za tydzień, dwa, trzy znowu.. (?) bo mam wrażenie, że te odpieluchowanie bardzo Cię frasuje a wręcz irytuje.. Nie od razu Rzym zbudowano! ;-)

Zgaga, no faktycznie, Dzieci mamy w tym samym wieku. Też przechodzicie bunt dwulatka ??
Gdyby nie to, ze urodzilam 5 dni po terminie, to moze bysmy sie w szpitalu poznaly:-D:-D
Bunt jest, a i owszem:tak::-D
Ale raczej umiarkowany i do opanowania. Na ogol jakos sobie radzimy.
No chyba, ze to jeszcze nie TO i apogeum dopiero przed nami:szok::-D
A jak u Was z nocnikiem, ze tak spytam?:sorry:

Obejrzelismy wlasnie "Zmierzch". I ja lekko zdegustowana jestem...:eek:
Tak jak niektore filmy na podstawie ksiazek sa nawet nawet, tak ten, jak dla mnie, raczej srednio udany:baffled:
Moze, gdybym nie czytala najpierw ksiazki... I jeszcze ten Pattison... A w ksiazce Edward byl taki przystojny:elvis::baffled::baffled::baffled:

Dziewczynki, ja juz lece do lozka, bo kolejna czesc sagi wzywa:sorry:
To do jutra

Lady wysłałam Ci właśnie :-) Najważniejsze jest pozytywne nastawienie i nic na siłę..może zrób sobie i Adulince odpoczynek? I za tydzień, dwa, trzy znowu.. (?) bo mam wrażenie, że te odpieluchowanie bardzo Cię frasuje a wręcz irytuje.. Nie od razu Rzym zbudowano! ;-)
Wielkie dzieki za ksiazke
Prawda, strasznie mnie frustruje ten cholerny nocnik. Bo nie wkurzylabys sie, jakby ci dziecko 30 min. siedzialo a w minute po zejsciu z nocnika zrobilo siku obok:sorry:
Ja wiem, ze nie od razu Rzym zbudowano...
I pewnie moglabym przyznac, ze Ada jeszcze nie jest na nocnik gotowa, bo to nie zaden wstyd. Ale skoro widze, ze wie, o co chodzi, bo wola siusiu (raz jak jej sie chce a innym razem jak juz zrobi lub w trakcie robienia) i ogolnie jakos to idzie, to nie wiem czy zostawic to na jakis czas czy ciagnac to dalej:eek:

Dobra, uciekam, bo A. juz nawoluje;-)
Dobranoc

Może Adulinka sprawdza jak długo dasz radę :sorry2: to mi się kojarzy trochę z tym jak Patryk wyrzuca z fotelika do jedzenia np.chlebek..i ja tak podnoszę, tłumaczę, że chlebek się je a nie wyrzuca a on i tak swoje..:dry:

Kasiuleczka - chyba wypróbuję tą dietę :tak: dzięki za ten mega post:happy2: to już wiem o co chodzi w tym suwaczku z napisem Dunkana - wcześniej myślałam, że to jakiś błąd przy kopiowaniu linka czy co..heh
Ja narazie polecam, a jesli okaze sie lipna to napewno dam znac;-)

Magdalena 81
witam i ja Ciebie, bo ja tu od niedawna:-)
A ja mam troszke starsze malenstwo, i faktycznie gdy skonczyla 2 lata zaczal sie wiek buntowniczy-wszystko chciala sama robic, a od trzech miesiecy nawet pyskuje, a jak sie jej cos nie podoba mówi do mnie "mamusiu uciekaj stad":eek:

Magdalena kochana hello :-D:-D:-D
Baty powinnaś dostac za tą swoją nieobecnośc :-D:-D
Franek pewnie się tak zmienił,że aż szok.Wtedy był półroczniakiem jak ostatnio się udzielałaś :szok::-D
Widziałam,że nawet Arch Barbers zalało przy powodzi...dobrze im tak :-D:-D:-D

Zgaga a wiesz,że dziś zdjęłam pampera Mattowi.Ale minęło pół godziny jak znowu założyłam.Nie czas dla mnie by zmagac się z kupalem na podłodze i zabawkach,bo dziś taką atrakcję mamuśce zafundował.A wczoraj pampers się rozerwał przy rzepach i kupa była wszędzie,nawet między palcami u stóp Matta.Kocham te klimaty :eek::wściekła/y:
wezmę się za to w tygodniu,jak M pójdzie do pracy bo teraz od dwóch dni jest w domu i jakoś ciężej mi idzie ogarnianie chaty.

A fon jaki mam to sony ericson w995
Telefon Sony Ericsson W995 | Multimedialny Walkman
jest fajowy,nawet mogę go podłączyc pod swoje radio w aucie.

Aaa no i właśnie..trzymajcie za mnie kciuki bo jutro jadę sama swoją asterką w trasę do Tuam.
To znaczy m będzie siedział koło mnie,ale to moja pierwsza tak długa trasa gdzie będę kierowała.
bardzo się cieszę :-)

Lubiczanko miłego wypoczynku i nie zapomnianych wrażeń :tak::-):-):-):-)

Kasiuleczka - jutro z siorką przestudiujemy dokładnie tą dietkę - już ją nawet skopiowałam do Worda - wydrukujemy i zaczynamy działać :tak:
Magdalena - gdzie Ty byłaś gdy Cię tu nie było..:confused: ;-) witaj i opowiadaj :-)
Anineczko - uwielbiam Sony Ercissony :-) a miałam ich kilka i po każdym sentyment..a kupiłaś go może w jakiejś promocji? Czy jak..bo mój już na wymarciu a marzy mi się nowy.. mężowska Nokia też ledwo zipie..mam nadzieje znaleźć mega ofertę przy zakupie dwóch :-D oczywiście on Nokie a ja Sony Ericsson..:sorry: :tak:
Trzymam kciuki za udaną podróż! :-) relax i jedzieszzzzzzzzzz :happy2:

reklama
Joannn ja mam w995 za 49.50 w tym abonament 45 euro (chyba) a mój M ma fona nokia X3 i jego głośnośc jest lepsza od mojego,no!!a to ja mam walkamana,np!!!!thats no fair,he he he :-D

Do góry