reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta-Mój Dawid jest wychowany na kozim-bardziej niż na moim mlesiu-może dlatego urósł jak dąb;))A moi rodzice mieli jeszcze samca(capa)-bossssze-nazwa trafiona w 110%:/
Marta-takiej to dobrze normalnie:)

reklama
D.dobry!
mnie tez juz szlag trafia z tym moim chorobskiem-w nosie kreci,kicham i jak sie czasem poleje to mam wrazenie ze krew,takim ciurkiem:dry::-(
lubiczanko-zycze udanego wypoczynku i szczesliwego lotu juterkiem,bo nie wiem czy zdarze pozyczyc pozniej:tak:
magdalena-witam:tak:
anineczka-a Ty co sie nie pochwalilas ze jedziesz w te strony:dry::eek:Choc w sumie ja smarkata to lipa:-(
milego dnia Wam!

Hello:confused2:
Wpadłam się przywitać i tyle:confused2:
Nie będę nic pisać bo humor w skali od 1 do 10,mam minus 50:confused2:
Pokłóciłam się rano z P,poryczałam i już mi się odechciało całego weekendu:realmad::sad::confused2:
Miłego dnia Wam życzę.

Witam,:-)

Madbebe-Ty jeszcze sie meczysz z tym chorobskiem? Kurcze ja mysle, ze to przez ta pogode, jak na maj jest strasznie zimno, w domu to chyba jest gorzej niz na zewnatrz.Ostatnio Natalka zaczela pokaslywac i teraz mamy wlaczone grzanie na kilka godzin dziennie.

Lubiczanko-spakowana?

Asienko-moja Natka tez lubi tak spac:tak:, smiesznie to wyglada!:-D

Anineczka-super ten telefon! Ostroznie tam dzisiaj za kiera!;-)
Tichonku-nie lam sie, przeciez wiadomo, ze bedzie dobrze!
Zrob dzisiaj cos tylko dla siebie, a na pewno humorek Ci wroci!!!!
Milego dnia dziewczynki!

Ostatnia edycja:
No i sprawa z nocnikiem przynajmniej na czas do drzemki sie sama rozwiazala. Moje dziecko, jako, ze od 6.11 na nogach marudzi juz niemilosiernie. I na przekor tacie nie chciala majtek tylko pieluche:tak: Pewnie, gdyby jej najpierw pieluche zaproponowal, to na przekor wybralaby majtki:eek:
Ale nic to!!! Przetrzymac ja musze przynajmniej do 11. a po drzemce humor bedzie juz miala normalny i niech jeszcze raz wybierze;-):-)
A co do tych pieluchomajtek "treningowych", to mamy zakupione. Ale uwazam, ze przy nauce odpieluchowania to one srednio egzamin zdaja. Dziecko faktycznie czuje, jak ma mokro ale z drugiej strony czuje tez, ze ma pampersa. Wiec, jak dla mnie to takie lekkie robienie wariata z dziecka:eek:
Ale przed odpieluchowaniem, do pokazania roznicy miedzy suchym a mokrym jak najbardziej:tak:

Pauletta, a Ty masz skaze bialkowa albo Zuzia, ze "delektujesz" sie kozim mlekiem:confused:
Jak karmilam Ade, to musialam na produkty sojowe przejsc, bo Ada miala skaze i jak tylko chocby kawy z mlekiem sie napilam, zaraz ja wysypywalo na buzce:dry: Mleka sojowego nie polecam tak na czysto do picia ale jogurty i desery not to bad;-):-)

Renni-szczerze mówiąc nic sie od czwartku nie zmieniło-czyli nie,nie jestem spakowana...Ale tylko dlatego,że chcemy kupić te wory,z których można odessać powietrze-zaoszczędzimy troszkę miejsca:))).I masz rację z tą pogodą-koszmar jaiś:((
Tichonek-nieeee,no Ty i dolina???Nie wierzę-a dziś przecież nie 1szy kwietnia;)Trzymaj się kochana-poprawy humorku życzę
Madbebe-zdrówka...Też Cię przetrzymuje:(((
LadyZgaga-może i masz rację...Ja dwie paczki takich pieluchomajtów wykorzystałam z Dadzią-i załapała w czym rzecz z wołaniem:)

Tichonku, no wez sie!!!
Nie pisze Ci, ze glowa do gory, bo nie wiem, jak Ty na to. A mezem sie nie przejmuj, bo oni sa miedzy innymi od tego, zeby nam czasem nerwy psuc:wściekła/y::-D

Lubiczanko, pakuj sie, bo to juz czas najwyzszy:tak:

Madbebe, napisalam smsa do tej kumpeli i kazalam jej przeczytac maila od Ciebie (dobrze zrozumialam, ze Ty jej na poczte napisalas???) i jak najszybciej odpisac!!!:tak:

witam na szybko.

Zgaga a która kurtka?Next czy Nike?
wezmę dwie ze sobą a na priva zostawiam numer telefonu,zadzwon to się zgadamy :tak:

dobra lece bo na 18 dojadę.

didi nie będę jechała autostradą dlatego zajmie mi droga nie 2h a pewnie 3,5h:eek::-D

dziń dybry

no i leci mi z nocha i G tez :dry: wrrr .Ale my mamy tak jak lubiczanka 2 razy w roku i trza to przejsc. Niki sie 3ma jeszcze na szczęscie.

Młoda w szkole, jakieś słonko świeci, choc ta chmura która sie zbliza ma kolor czarny normalnie:eek:

chate trzeba ogarnąć a z cieknącym nochem to tak mi się chce ze hej:sorry2:

anineczko
szerokiej drogi i gumowych drzew ;-) sie "puściła" no:cool2:

Zgaguś jaka Ty oczytana będziesz:szok::-D:-p ale dziel się wiedzą ok?

Tichonek tuuuulimy :sorry: co zes chłopu znow zrobiła co :dry:

renni i ja włączam grzanie jeszcze:sorry2: codzien prawie.

to co - ineczka?:-)

reklama
LadyZgaga-łatwo się mówi:/
Margaritta-witam w klubie:)))
Marta-Twojemu Kochanemu Szkrabowi z okazji szacownego półrocza-wszystkiego najlepszego-żeby zawsze taki rozkoszny i uśmiechnięty był:)))
okaz6.gif

Do góry