reklama

Mamy z Irlandii!!

no..my juz po odwiedzinkach tesciowej ...bylo milo nawet

MartaF...wspolczuje...wez lepiej zmien przychodnie ...ale ja nie czekalabym na paszport ..idz lepiej wieczorem na to emergency..ale chociaz tam nei trzeba czekac do wieczora bynajmiej w Galway... a zwlaszcza z dzieckiem malym ktory nie majeszcze roku..albo odrazu idz na oddzial dzieciecy...

MOniadan...udanych wakacji..tesc jutro tez leci na Krete..haha moze w jednym samolocie bedziecie ..ale chyba nie bo on leci z Gdanska...

reklama
hej kobietki
buuu pogoda do d....! boli mnie dzis brzuszek i cosik moj mozg dzis slabo kontaktuje. Dzwonil moj M z jakiegos innego nr i go nie poznalam po glosie:-D i sie pytam kto mówi?:confused: Pranie mi sie wypralo wyciagnelam z pralki do miski i zamiast to powiesic to zostawilam to i poszlam obiad szykowac:rofl2: ohhhh jakas taka zakrecona dzis jestem:rofl2:
Od rana siedze i szukam firm kurierskich na necie zeby mi paczke z pol tutaj przywiezli.dzwonie do jednych pytam sie ile to bedzie kosztowac a facet mi mówi 25 e a na koniec dodaje ze nie jest pewien bo on tylko kierowca a gdy wyslalam maila z zapytaniem do tej firmy okazalo sie ze 80 e:baffled::baffled::szok: ha ha no i badx tu mádry. wiec powysylalam maile jeszcze do innych firm i czekam teraz na odp. A moze wy jakoms mi polecicie?

Marta-trzymam kciuki...
Kasiuleczka-zależy co i jakich gabarytów chcesz przesłać...jeśli coś niewielkiego to może lepiej zapytać na poczcie o koszt przesyłki?
Misia-same warzywka brzmią tak zachęcająco,że ślinka leci...
Anineczko-kojarzę,że kilka dni temu dostałaś na konto pieniążki za coś tam leavy(czy coś takiego)-możesz mi powiedzieć jaki był tytuł przelewu...Ja miałam jakąś kaskę i pojęcia nie mam skąd,a kilka dni wcześniej dostałam list,że też mi mają zwrócić za to leavy(czy jak tam się pisze:/)Z góry dzięki

Witam ponownie
Martuś trzymam kciuki żeby bylo dobrze!!!!
Moniad odpoczywaj ile wlezie:)
no wlasnie moj ksiegowy skladal mi te papiery o zwrot income leavy ale jeszcze zadnego listu nie dostalam , kiedy sie go powinno dostac zaraz po zlozeniu czy przed wplywem kasy na konto?
Oli stwierdzil ze nie chce isc do busy bees,no cóz...

lubiczanko no troche spora ta paczka bedzie bo wsrodku ma byc telewizor32cale( ha ha normalnie tesciu sobie kupil nowy i chce nam oddac stary:-) ale musimy pokryc koszty przesylki) . No pierwszy raz chce cos nadac i sie za bardzo w tych cenach nie orientuje, juz dostalam odpowiedx od 3 firm jedni biora 80 a dwie pozostale 55 e... zobaczymy co reszta odpisze...

lubiczanko tytuł przelewu to 005(numer pps Marka)8003215 czyli ciąg cyfr i pps w środku.

Kamcia ja żadnego listu od nich nie dostałam,że ma mi wpłynąc kaska z income levy,ale to na bank ta kasa bo zgadza się z kwotą jaką wyliczyliśmy :tak:

No my juz po obiadku ale sie objadłam:)
Zaraz pojade na zakupki.
Jutro mam wolne, mialam miec jeszcze niedziele a zmienil sie plan w pracy i mam weekend wolny i jeszcze jutro czyli 3 dni hurraaaa
Wiec bedzie zabawa w weekend:)

Laski moze jutro macie ochote na busy bees sa chyba poranki dla rodzicow od 10-12 taniej:)??

Spoko zobaczymy mam nadzieje ze dostane zwrot tych pieniazkow.
buzka

ja tez pekam z obzarstwa:-Dobiadek wszamany zostal wlasnie-mam dzisiaj malza w domu wczesniej.Nawet mi sie badylki dostaly,coby jak powiedzial nie wstal jutro z pustymi rekami;-):-)
Wikta po szczepieniu komarzy,pomiesza jej sie wszystko ze spaniem i bedzie harcowanko nie wiadomo do ktorej dzisiaj:baffled: Dziewczyny jak po tych szczepieniach dzieciaczki sie czuja,cobym nie panikowala w razie wu,bo jeszcze poczytac nie zdazylam.Z autopsji wiem zeby raczki nie moczyc i pamietam ze boli ta ranka i...to tyle co wiem;-)
Martus-jak tam Szym?masakra ten GP!Tylko gdzies go zaskarzyc normalnie:angry::dry:
Moj A.tez dostal jakies sianko z kosmosu w pt. bodajze.Byl w banku to mu powiedzieli ze nie wiedza,bedzie wiadomo za tydzien.Tytul przelewu to jakas liczba 5cio cyfrowa:confused:

reklama
witam sie ,
dzis ciezko wrocic do pracy po kilku dniach laby, ale jakos polecialo. Postanowilam w koncu wyniesc sie z moim P z pokoju gdzie spalismy do tej pory i Asia spi sama. Obudzila sie tylko raz a dzieki temu ja tez sie wyspalam. Do tej pory kazdy jej ruch to juz nie spalam, oby bylo tylko lepiej:tak::-)
My wczoraj zawiezlismy caly wor ciuszkow dla malucha do polskiego kosciola na High Street, mam nadzieje ze komus sie przydadza
Marta F- napisz kobietko jak tam Szymus, ja tez bym nie czekala tylko jechala od razu do polskiego lekarza,
madbebe- widze ze wy macie podobne daty- jutro rocznica- wszystkiego naj juz dzis- milosci i 100lat razem- ja niestety tylko wieczorami siadam do kompa, a Wiki tez dzis konczy 8 m-cy-zdrowka Asia 05/06;-). Moja Asia jest marudna i wtedy caly dzien na raczkach, daje jej wtedy calpol- ostatnio miala troche temperatury,
Margaritta- to dzielna mamuska z Ciebie:-)
Asienka R - nie czekaj tylko szukaj chatki i przeprowadzajcie sie:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry