madbebe
mama pazdziernikowa 2009
dobry!
noooo..3lata temu to juz na fotelu u fryzjera kwitlam o tej porze ;-) ech..jak ten czas leci.Malz dzisiaj rachunki robil ile z to On juz ze mna wytrzymal
;-)Dzieki za zyczenia dziewczyny!
Martus-widzisz jak dobrze ze pojechalas!Ciesze sie ze plucka czyste i ze to alergia,bo chociaz lekami nie bedziesz go musiala faszerowac
Wieeeelki buziak Szymowi.
Z mojej Wikty to gadula sie zrobila
Grucha tam cos po swojemu ciagle
i..coraz czesciej udaje jej sie ukleknac,tylko od razu zaczyna sie bujac i laduje na klacie
lubiczanko-a z tymi papierkami to chyba Kasia porzadek robila
Margaritty posta nie widzialam,a nie ma opcji zeby mi umknal;-):-)
noooo..3lata temu to juz na fotelu u fryzjera kwitlam o tej porze ;-) ech..jak ten czas leci.Malz dzisiaj rachunki robil ile z to On juz ze mna wytrzymal
;-)Dzieki za zyczenia dziewczyny!Martus-widzisz jak dobrze ze pojechalas!Ciesze sie ze plucka czyste i ze to alergia,bo chociaz lekami nie bedziesz go musiala faszerowac
Wieeeelki buziak Szymowi.Z mojej Wikty to gadula sie zrobila
Grucha tam cos po swojemu ciagle
i..coraz czesciej udaje jej sie ukleknac,tylko od razu zaczyna sie bujac i laduje na klacie
lubiczanko-a z tymi papierkami to chyba Kasia porzadek robila

Margaritty posta nie widzialam,a nie ma opcji zeby mi umknal;-):-)
Jak na razie lata nie widać

Wczoraj wziela ode mnie klucze, ktore A. wzial od jej meza. W pierwszej chwili nawet nie zajarzylam, ze po co jej one. A pozniej jak do mnie dotarlo, to spytalam a ona jakos wymijajaco odpowiedziala, ze da nam jutro jak sie bedziemy wprowadzac