reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejooo:-) kurcze coś pod nosem w rodzaju zimna mi się robi od kataru :wściekła/y: boli :baffled: Wiktor ma fazę latania na bosaka dłużej jak kilka minut kapci czy skarpetek na jego nogach nie zobaczy się :sorry2: i do tego jeszcze zamyka się w pokoju :baffled::dry::sorry2: niech ta pogoda wróci ja nie chcę pranka suszyć w domku a musze jakoś chłopów do wyjazdu przygotować bo ja jednak nigdzie nie jade rodzinka z poznaniem Zuzi jeszcze sobie poczeka troszkę :zawstydzona/y::sorry2:
madbebe wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu szczęśliwych kolejnych latek :-)
Marta, Tabasia podajcie namiary na tego lekarza i jak tam dojechać??;-)
Kasiuleczka zapomniałam napisać jak tylko wyzdrowieję do końca a moje chłopy pojadą to wbijam się na herbatkę bo ja nie kawkowa :-)

Witam:-)
Marta - super, że już wiesz, co jest Szymusiowi - teraz będzie już tylko lepiej
Madbebe - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu... i jak najwięcej szczęśliwych dni i kolejnych rocznic
Pauletta - a czemu nie jedziesz? miałaś przecież dojechać?

Dzieki za zyczenia!A.pozdrowie anineczko:tak:,dziekuje.a Ty co sie nie chwalisz i dopiero teraz swoje rocznice ujawniasz:sorry2:;-)Wiec najlepszego na ta zalegla a z okazji tej przyszlej...to jeszcze pozycze..:tak::-)
Zgago-a to menda jedna!A depozyt placiliscie jakis,czy w ogole nic?A rent kiedy placicie?Bez sensu,widzi zes w ciazy i z malym dzieckiem.My powiedzielismy ze potrzebujemy z tydzien zeby sie przewiezc i nic nie sapal na to.Kurcze jak ona tak ludzi bedzie pytac jak to sie powinno traktowac lokatorow...:dry:Z jednej strony dobrze ze 1szy wynajem,a z drugiej..Mam nadzieje ze sie naprawi babka z czasem i ze to jedyne jej dziwactwo..
Nasz chociaz dupek,to dal nam klucze jak mu zaplacilismy depozyt i pol rentu..Drugie pol dostal jak sie juz przewiezlismy,choc to i tak nie usprawiedliwia jego glupiego zachowania..:baffled:
My juz wkreceni jak zwykle na nowa chate,i mi juz sie tu nawet sprzatac nie chce-standard.Jestesmy juz myslami na nowym kwadracie;-):-)ale jeszcze troche...
Ciagle tylko mysle i mama nadzieje ze sie tam pomieszcze bo na dobra sprawe nie wiem nawet ile tam jest mebli,ktore sa tej babki,ktore miejscowe.Ale moze na dniach sie ustawimy z wlascicielem i bedzie jasnosc..:tak:
no a pogoda..nie nastraja,to fakt:dry:M
oja Wikta na drzemke jak dotad sie jeszcze nie udala i szaleje od 7mej:baffled:

hello dziewczeta w ten kolejny pochmurny dzien;-)
Zerknelam na pogode "ponoc" jutro ma byc bezchmurnie i przez najblizszy tydzien juz bedzie slonko wygladac.Tak z ciekawosci spojrzalam jak to w Poznaniu wyglada wyobraxcie sobie ze oni tam sie usmazá jak skwarki w piatek bedzie 34stopnie a tu tylko 18.
Lubiczanko a w tych papierach to utonác mozna, teraz sie zastanawiam czy stare rachunki z poprzednich mieszkan jeszcze trzymac czy wytrzasnác bo kiedys mielismy taká sytuacje gdy mala sie urodzila mój M na lotnisko jechal po swojá mame i mu fotke strzelili, poxniej my sie przeprowadzilismy a mandat i inne wezwania przychodzily na stary adres po roku garda znalazla nowy adres i dostarczyla osobiscie wezwanie na sprawe koncowá.Naszczescie stare rachunki mialam i wystarczyly one zeby udowodnic ze od dnia pstrykniecia foty juz mieszkalismy gdzie indziej. I skonczylo sie na tym ze trzeba bylo zaplacis tylko mandat za przekroczenie szybkosci pozostalá kare okolo ok300e sedzia anulowal.:-):-):-)
Pauletta to zapraszamy na herbatke:tak:, powiem ci równiez i ja za kawká nie przepadam,
Kawe robie sobie gdy naprawde juz nie moge sie rozbudzic z rana.A wyglada ona tak ze plaská lyzeczké zalewam wodá do polowy szklanki a drugá polowa to mleko wiec to nie jest kawa z mlekiem a raczej mlekooo z kawá:-D:-D:-D:-D
Nio a ze twój synek bez skarpetek lata to jeszcze pikus, moja Oliva ostatnio 5 razy dziennie sie rozbiera do naga i chce tak biegac i wogole ubrac sie nie chce, albo moje bluzki wyciaga z szafy i sobie zaklada na szyje a "pitucha "gola:-D:-D:-D
Tato stwierdzil ze trzeba cos z tym zrobic bo co to bedzie za kilka lat ... przed pierwszym lepszym laszki sciágnie:szok::szok::szok::confused::confused:
Madbebe w dniu Waszej rocznicy wszystkiego naj naj naj.

Nio alem sie rozpisala ide gary pomyc bo poxniej bede skrobac:dry::dry:

Witam laseczki
Rano wstałam i wybylam do znajomej na paznokcie, chlopcy sie pobawili ładnie:)
Teraz ogarne chate i jade do Wilwi:)
Zgaga współczuje
Lubicznka wiesz jak to ja niby mam off ale zawsze cos do roboty:)
Madbebe wszystkiego najlepszego!!!!
Lece:)

A ja właśnie dostałam Application Form na MC i znów mi złość wróciła:wściekła/y::-(Tyle czekania znowu:-(nie wspomnę o wypełnianiu i dodatkowych dokumentach:-(

Andzia pospała półtorej godziny, więc zdążyłam zrobić obiad i poprasować:-)

Tichonku wypełnicie i będzie ok, ale rozumiem Cię świetnie, bo to czekanie to porażka:no:
Kasiuleczko moja 2,5 letnia siostrzenica też ostatnio na golasa lata i ma z tego frajdę, ale jej mama już nie, bo się martwi, że ona taki numer może w przedszkolu we wrześniu odstawić:rofl2:. Może jej minie

reklama
Dzień dobry:-)

U nas od kilku dni pochmurno z przelotnymi opadami deszczu:dry: Do tego dzieciaki mi coraz więcej psotują i absorbują każdą chwilę:sorry2: Teraz jak Oliver jest coraz większy, więcej rozumie i potrafi to naprawdę zaczyna się kolejny etap mega pracy, a tym bardziej, że trzeba poświęcić uwagę dwóm:tak: No i nie mam nikogo do pomocy, tak jak to było w PL, że zawsze ktoś choć na chwilę zerknął:sorry2: A obowiązków w domu mi nie ubyło - niestety:-p

Madbebe
z okazji Waszej trzeciej rocznicy ślubu
życzę Tobie i Twojemu mężowi
abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce,
zawsze uśmiechnięci, zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.
Niech los Wam sprzyja niosąc powodzenie!

MartaF dobrze, że trafiliście w końcu na dobrego pediatrę, który zbadał Szymcia i postawił trafną diagnozę:tak: Oby już było coraz lepiej:-)

asienka_r pewnie że korzystaj z tego, że masz męża przy sobie;-)

Dobrze, że pisałyście ostatnio o tym Income Levy Refunds, to wypełniliśmy formularz o zwrot;-) Długo czekałaś anineczko?;-)

lady_Zgaga ach szkoda mi słów na tą babę:wściekła/y: Jak tak w ogóle można? Nie przejmuj się, choć wiem, że łatwo się mówi:sorry2:

Pauletta no właśnie, a Ty czemu nie lecisz z Zuzią do PL?:sorry2:

Kasiuleczka25 jest dobrym przykładem na to, że papiery warto trzymać, bo nigdy nie wiadomo kiedy i co się może przydać:tak: Ja staram się na bieżąco segregować wszystko w swoich segregatorach i wiem gdzie co jest;-)

Tichonku nie martw się, my też jesteśmy teraz na etapie wyrabiania kolejnej MC;-) Poza wypełnionym formularzem musimy dołączyć ksera naszych PPSów, payslipy, zaświadczenie od agencji o wysokości czynszu i ksero dowodu rejestracyjnego samochodu. Niestety trochę tego jest, ale może szybko pójdzie jak się wyślę wszystko co potrzebne:tak: Ostatnim razem też to trochę trwało, ale co chwilę musieliśmy coś dosyłać, a teraz już wiemy co potrzebne:tak:

Mam nadzieję, że uda mi się częściej coś napisać, a nie tylko pobieżnie poczytać:sorry2:
Miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry