lady_Zgaga
Fanka BB :)
Nie pytalismy, bo ona pierwszy raz wynajmuje. Dotad sami tam mieszkali.Zgaga a to frania z tej landlady.A pytaliście byłych mieszkańców jaka ona jest?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pytalismy, bo ona pierwszy raz wynajmuje. Dotad sami tam mieszkali.Zgaga a to frania z tej landlady.A pytaliście byłych mieszkańców jaka ona jest?
boli
Wiktor ma fazę latania na bosaka dłużej jak kilka minut kapci czy skarpetek na jego nogach nie zobaczy się
i do tego jeszcze zamyka się w pokoju 

niech ta pogoda wróci ja nie chcę pranka suszyć w domku a musze jakoś chłopów do wyjazdu przygotować bo ja jednak nigdzie nie jade rodzinka z poznaniem Zuzi jeszcze sobie poczeka troszkę 
,dziekuje.a Ty co sie nie chwalisz i dopiero teraz swoje rocznice ujawniasz
;-)Wiec najlepszego na ta zalegla a z okazji tej przyszlej...to jeszcze pozycze..
:-)
Z jednej strony dobrze ze 1szy wynajem,a z drugiej..Mam nadzieje ze sie naprawi babka z czasem i ze to jedyne jej dziwactwo..

Moja Wikta na drzemke jak dotad sie jeszcze nie udala i szaleje od 7mej
, powiem ci równiez i ja za kawká nie przepadam,

. Może jej minie
Do tego dzieciaki mi coraz więcej psotują i absorbują każdą chwilę
Teraz jak Oliver jest coraz większy, więcej rozumie i potrafi to naprawdę zaczyna się kolejny etap mega pracy, a tym bardziej, że trzeba poświęcić uwagę dwóm
No i nie mam nikogo do pomocy, tak jak to było w PL, że zawsze ktoś choć na chwilę zerknął
A obowiązków w domu mi nie ubyło - niestety
Oby już było coraz lepiej:-)
Jak tak w ogóle można? Nie przejmuj się, choć wiem, że łatwo się mówi

Ja staram się na bieżąco segregować wszystko w swoich segregatorach i wiem gdzie co jest;-)
Ostatnim razem też to trochę trwało, ale co chwilę musieliśmy coś dosyłać, a teraz już wiemy co potrzebne