• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

madbebe ooo Twoja Witka ma juz 8miesiecy....matko kiedy to zlecialo:szok:

Jestem dzis padnieta,mlody wstal o 7 i jak zasnal o 11:30 to wstal o 12 i koniec spania....poszedl w kime o 20:30...skad on masile to ja nie mam pojecia:no:.

Lubiczanko nas nie bedzie w niedziele na urodzinkach Dawida....m jedzie do pracy:-(w ta niedziele i poniedzialek mial wolne;-):-)

Kamcia a Ty nie masz czasem dla mnie fotek????:-)

Moj m tez czeka na zwrot podatku,tylko ze on ma za 2006r

Wczoraj zmienilismy siec z O2 na Vodavona....mamy te same nr:-):tak:

reklama
jak raz pojechałam w dzień to kazali mi iśc po list do GP:/ a jest care doc ale od 18.00, mały narazie pije co 2-3 godziny wode z glukozą takze sie nie odwodni,misia ja już bym była w pl ale nie mamy paszportu dla malego:/ dopiero 22 czerwca dostanie,musimy sie ten miesiąc przemęczyc:(((((
Marta w Limerick w Polmedzie jest lekarz pediatra!! Bylismy u niego z Alkiem tydzien temu, bo tutaj to normalnie rece opadaja :no: Zbadal go od stop do glow. Na mnie i M zrobil dobre wrazenie, wiec jak cos to moge polecic :tak:

A me dziecie tez dzis wczesnie zasnelo o 20.35:-p:-):-).I zamiast sie relaksowac to sobie prace znalazlam na wieczór :confused:- ukladanie papierzysk buuuu:baffled: parszywa robota ulozylam gdzies 3/4( reszta moze jutro) i juz na oczy nie moge:nerd::nerd:, wiec ide w kimono:-p:-p.
Dobranoc .

witam;-)

lekarz tez zrobił na mnie dobre wrażenie,zadawał milion pytan i przebadal go,zważył,zmierzył:tak:przebadał go w każdym kierunku a pierwsze co zauwazył to alergia bo mały sie drapał mimo tego ze wysypki nie miał:no:przerzucam go na nutramogen:tak:ten katar i charczenie to od alergii bo w oskrzelach i płucach czysto:tak:całe szczęście:tak:dostaliśmy skierowanie do szpitala bo miał pieluche cały dzień suchą:baffled:ale jak wracaliśmy to wypił sporo mleka i pieluche zmoczyl więc idziemy dzisiaj robic badania moczu:tak:gdybym nie pojechała do Limerick to mój GP wykończyłby mi dziecko:wściekła/y:

madbebe wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicy;-):-)

miłego dnia:tak:

To wczoraj bylas w Limerick? Biedne dziecko sie tak meczy :-(
Dla mnie w Nutramigenie najgorszy byl zapach, ale po tygodniu sie przyzwyczailam. A Alex pije bez problemu, tak jak pisalam kiedys. Szymek juz duzy, wiec pewnie mozesz cos dodac do mleczka, u nas bylo na poczatku ciezko, a pozniej dziecko polubilo :tak:

To wczoraj bylas w Limerick? Biedne dziecko sie tak meczy :-(
Dla mnie w Nutramigenie najgorszy byl zapach, ale po tygodniu sie przyzwyczailam. A Alex pije bez problemu, tak jak pisalam kiedys. Szymek juz duzy, wiec pewnie mozesz cos dodac do mleczka, u nas bylo na poczatku ciezko, a pozniej dziecko polubilo :tak:

całe szczęscie ze lekarz podpowiedział mi jak sie to robi,najpierw 1 łyżeczka - reszta normalnego mleczka,potem druga,czyli stopniowo przejśc na nutramigen:)))a w gabinecie godzine byłam,dokładnie mi go przebadał:)

Martus to bardzo dobre wiadomości, teraz na pewno będziesz spokojniejsza do wyjazdu:-)

Witam się tak w ogóle:-)
Mało mnie ostatnio, bo M mniej pracuje i sobie spędzamy czas razem.

Andzia obudziła się o 5.15, wypiła mleko i zaczęła się bawić zamiast pójść spać:baffled:. jak w kocu usnęła to myślałam, że dłużej pośpi, ale bryka od 7.30:sorry2::rofl2:. Idę sobie kawkę machnąć

reklama
Witam porannie
Madbebe-dużo szczęścia z okazji rocznicy
Marta-wreszcie lepsze wiadomości:)))
Margaritta-jestem z Ciebie dumna:)Ja też się za porządki(papierkową robotę)muszę wziąć:/
Ewelcia-:(((
Brykam-a Wam milusiego dnia(choć pogoda nie nastraja)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry