MartaF
potrójna mamusia:)
Marta mi laska w aptece powiedziala, ze na Nutramigen nie potrzebuje recepty. No, ale ja place normalna cene, nie mam MC.
ja mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta mi laska w aptece powiedziala, ze na Nutramigen nie potrzebuje recepty. No, ale ja place normalna cene, nie mam MC.

Nie rozumiem takich dziadow, co im szkodzi recepte wypisac?anineczka jak rumianek nie pomógł to lec po kropelki)
a ja sie uśmialam,K nie będzie mnie za kaucją wyciągal))))roześmiałam mu sie w twarz i szukam innego GP,wiecie co on mi powiedział?????ze te probiotyki nie dzialają na dzieci poniżej 1 roku,buhahahahahaahha co za frajer!!!! aha i nie chcial mi recepty dac na mleko:/:/:/ to powiedziałam ze z gabinetu nie wyjde
)))) i nie miał wyjścia
mam lekarza the best!!!!

Dzięki :-):-) mam nadzieję że nie będę musiała korzystać ;-)Polmed Limerick, 40 Parnell Street (na przeciwko dworca autobusowego)
dr Laszczynski (sorry nie mam pl liter, pierwsza i osma jest polska)
tel. na recepcje: 086 32 35 100
Oj tak cisza i spokój babskie dwa tygodnie :-):-):-)pauletta a jednak :-) tak jak Ci mowilam hihi, super, ale sobie wypoczniesz :-)
ale neistety takie osobniki i w PL można znaleźć 
mam nadzieję ze z Szymkiem teraz będzie już tylko lepiej ;-)