• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
a nie mówiłam Martuś z tymi probiotykami? ale to dziwne bo u nas Irolka odrazu każe kupowac probiotyki jak coś się dzieje.zmień lekarza!

Kurcze a Mateuszkowi oczko ropieje.Przemywam rumiankiem i na jeden dzień był spokój,a od dziś znowu.i to tak mocno ropieje.Pewnie jakieś krople trzeba,co?
Właśnie przed chwilą strącił mi zegar ścienny miotłą,dobrze,że dostał w głowę jeszcze zegarem a nie szkłem,które pękło po uderzeniu o podłogę :baffled:

madbebe a dzieki,ale my jakos nie pamietamy o rocznicy slubu koscielnego:sorry2:
tak jakoś pierwszym naszym ślubem był cywilny a kościelny to dopełnienie pierwszego :happy2:

pauletta a jednak :-) tak jak Ci mowilam hihi, super, ale sobie wypoczniesz :-)

andzulina o wow, no to niezlych masz tych sasiadow, wspolczuje szczerze. Poprostu olewaj i sie nie "zaprzyjazniaj" z Nimi, nie ma po co.

lady gaga niezle Was wyciulala, trzymam kciuki, ze jednak sie opamieta. Powodzenia w przeprowadzce!

Byłyśmy na krótkim spacerku, potem Andzia spała a ja smażyłam naleśniki. Na dzisiaj będą z dżemem a na jutro zrobię farsz i będą z mięskiem. Teraz mała się bawi i gada babaa, babaa i czekamy na M.

Andzulina serio nieźli sąsiedzi Ci się trafili:-)
Marta tutaj to nic nie umieją doradzić w aptekach, lepiej się samemu zorientować i potem już się wie

Andzulina;-) Domyslilam sie, ze nie o to Ci chodzilo. Bo co to za narod bez prawdziwego buraka:-D

Anineczko, to pewnie to wirusowe zapalenie. Mysle, ze bez kropelek sie nie obejdzie.

MartoF, dzieki za nazew probiotyku. Zapisalam sobie tak w razie czego... Szkoda tylko, ze na luznej karteczce, bo wszystkie moje wazne "kapowniki" popakowane juz. Mam nadzieje, ze nie zgubie.
I jak tam? Juz po wizycie? Wyszlas z gabinetu normalnie czy K. Cie bedzie musial za kaucja wyciagac:-D:-D:-D

Larcia, jakos juz sie pozytywniej nastawilam po wczorajszym nerwie. To, ze w sumie jedna rzecz poszla nie tak, to nie musi oznaczac, ze bedzie nam sie zle wspolpracowalo. Tak sie przynajmniej pocieszam, bo co mi pozostalo:-) Zawsze to lepsze niz dolowanie i pisanie czarnych scenariuszy.
A jutro juz bedziemy zasypiac w nowym lozku- oby wygodnym;-)
No i jesli jednak bedzie zle, to zawsze mozemy sie ewakuowac:-p

anineczka jak rumianek nie pomógł to lec po kropelki:))

a ja sie uśmialam,K nie będzie mnie za kaucją wyciągal:)))))roześmiałam mu sie w twarz i szukam innego GP,wiecie co on mi powiedział?????ze te probiotyki nie dzialają na dzieci poniżej 1 roku,buhahahahahaahha co za frajer!!!! aha i nie chcial mi recepty dac na mleko:/:/:/ to powiedziałam ze z gabinetu nie wyjde:))))) i nie miał wyjścia:D:D:D:D mam lekarza the best!!!!

anineczka jak rumianek nie pomógł to lec po kropelki:))

a ja sie uśmialam,K nie będzie mnie za kaucją wyciągal:)))))roześmiałam mu sie w twarz i szukam innego GP,wiecie co on mi powiedział?????ze te probiotyki nie dzialają na dzieci poniżej 1 roku,buhahahahahaahha co za frajer!!!! aha i nie chcial mi recepty dac na mleko:/:/:/ to powiedziałam ze z gabinetu nie wyjde:))))) i nie miał wyjścia:D:D:D:D mam lekarza the best!!!!
Nie rozumiem takich dziadow, co im szkodzi recepte wypisac?:no:
A o probiotykach tak pewnie powiedzial, bo sie nie zna i mu glupio bylo sie przyznac do bledu :baffled:
Ja jak dzis powiedzialam poloznej, ze GP (Irol) stwierdzil, ze krew w kupie jest rzecza normalna u maluszkow, to o malo zawalu nie dostala!!
A i poszlam ostatnio do apteki po wode morska i bez problemu kupilam, po czym w innej aptece, zaczela mnie pouczac, ze nie moge tego stosowac u 2 miesiecznego dziecka, dopiero powyzej 2 lat! Powiedzialam, ze w innej wlasnie to mi dali i wczesniej tez cos podobnego stosowalam, to laske sobie ideologie dorobila i stwierdzila, ze (uwaga!) tamta apteka nie ma licencji, zeby to sprzedawac!!! :-D:-D:-D

Polmed Limerick, 40 Parnell Street (na przeciwko dworca autobusowego)
dr Laszczynski (sorry nie mam pl liter, pierwsza i osma jest polska ;))
tel. na recepcje: 086 32 35 100
Dzięki :-):-) mam nadzieję że nie będę musiała korzystać ;-)
pauletta a jednak :-) tak jak Ci mowilam hihi, super, ale sobie wypoczniesz :-)
Oj tak cisza i spokój babskie dwa tygodnie :-):-):-)

Co do lekarzy i farmaceutów no ciężko niektórych nawet komentować ale wg mnie jeżeli ktoś wykonuje ten zawód z powołania a nie dla kasy czy prestiżu zawodu to zna się na rzeczy a reszta to właśnie konowały :sorry2: ale neistety takie osobniki i w PL można znaleźć
Marta super sobie poradziłaś z tym PIIIIIIP :sorry2::sorry2: mam nadzieję ze z Szymkiem teraz będzie już tylko lepiej ;-)
Kasiuleczka co do tej piosenki to się poryczałam bo mi się przypomniała scena z "Ostrego Dyżuru" jak Mark Green umierał :-(:-( i też mi co jakiś czas ta melodia mi łazi po głowie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry