reklama

Mamy z Irlandii!!

tabasia nie od niego jednego słyszałam ze tutaj nie działają zadne syropki,leki,probiotyki na dzieci poniżej 1 roku życia:eek::eek::-Doni poprostu są zacofani i tyle!!!!:dry::dry:a mleka nie chciał przepisac bo przecież moje dziecko nie ma żadnej alergii:-D:-D:-D:crazy:

reklama
Witam Was dziewczynki!:-)

Melduje sie po wakacjach, wrocilismy cali i zdrowi, wybyczylismy sie za wszystkie czasy, :tak:bylo super!!!:tak::tak::tak: Szkoda tylko, ze tak szybko zlecialo.

Potem Was troszke poczytam, ale pewnie i tak nie uda mi sie Was nadrobic.

Madbebe-wszystkiego naj z okazji rocznicy!

Lece bo walichy trza rozpakowac.

Marta F- dobrze ze trailas na takiego lekarza, oby tylko Szymus wrocil do zdrowia szybko,
Renni- super ze wakacje sie udaly,:-)
a ja wlasnie kupilam Asi krzeselko i to za mniejsza kase niz byla licytacja, znalazlam opcje kup teraz :-D i to od tego same sprzedawcy, warto buszowac po necie:-D

reni fajnie ze wypoczęłaś:)))

ugotowałam zupke małemu,obiad dużemu,w między czasie posprzątałam i padam na pysk:/
mały coś z płaczem sie przebudza ale to pewnie zęby bo dziąsła strasznie spuchnięte:(((nawet nurofenu nie chce przełknąc:/

Witam
Zgaga pozytywne myśłenie:)
Marta zmieniaj lekarza ten jakis nie ogarniety jest, zamiast pomagac rzuca kłody pod nogi:/
Anieczka i jak kupiłas krople?
Renni witamy spowrotem jak sie ogarniesz to pisz jak bylo:)
Ja lece juz spac jutro do pracy
dobranoc

Marta - no i w końcu zdecydowałaś się zmienić GP - dobra decyzja
Renni - welcome back
Larcia - jakby to powiedzieć - nie szukam przyjaźni z tego rodzaju ludźmi. zobaczymy jak będzie dalej. a dzisiaj wieczorkiem 3 dzieci została wypuszczona na dwór i ganiały po ulicy z kijkami waląc się po plecach - tzn jedna drugą hehhee a potem stanęły przy samochodzie mojego A i odkręcały korek od wlewu paliwa - myślałam, że on przez okno wyskoczy hehheee
uciekam - spokojnej nocki Dziewczynki

witam;-)

mi cała 3 obudziła:dry:a jeden nawet w nocy co chwila mnie budził:dry:nadrabial ostatnie straty,smoczek nie wystarczył:no:musiała byc butla:sorry2:i to co 2 godziny:szok:nie mam sily do roboty isc:no:no ale trzeba:happy2:

milego dnia,ps.ale dobrze teraz laskom w PL:cool:

reklama
dobry!
slonce swieci,az lepiej sie wstaje.
Ja sie witam i zmykam bo torta musze zrobic:eek:Bedzie akcja cos czuje ;-):-D
Kurcze a Mateuszkowi oczko ropieje.Przemywam rumiankiem i na jeden dzień był spokój,a od dziś znowu.i to tak mocno ropieje.Pewnie jakieś krople trzeba,co?

rumiankiem przemywac nie bardzo w ogole:no:On powoduje wieksze ropienie,bo ma wlasciwosci oczyszczajace...Wikta miala to samo ostatnio i dostala antybiotyk wiec mysle ze i Ty powinnas pojsc do GP,bo to to cholerne zapalenie spojowek co krazy w powietrzu:sorry::dry:
Martus-dobrze ze Szymapetyt odzyskal.Teraz bedzie juz tylko lepiej:tak:
Renni-witamy z powrotem!Alez Ci dobrze ze sie pobyczylas...:sorry::-p
Ide powoli cos dzialac.Jeszcze mala po nocy nie wstala.Ciekawe czy w ogole da mi cos zrobic dzisiaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry