Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ale,dziewczyny,właśnie o to chodzi,że ja zupełnie się nie stresuję (póki co),że był ten cykl bezowulacyjny
Jestem wyluzowana i myślę pozytywnie
Wiem,że to normalne,że takie cykle bywają i ok;-)Tylko mówię,że to moje szczęście to takie zezowate
A Radkiem zaszłam jak tylko raz pozwoliłam P bez zabezpieczeń
Wiec może nie jest aż tak źle
Choć w sumie przez 5 lat to się mogło wszystko w organiźmie zmienić
Ja przez 3 lata od porodu nie mogłam się w ogóle brać za dzieciaczka,potem rok wahań mojego P a teraz jak już można się brać to akurat utrafiłam w brak owulacji
Tylko o to mi chodzi,nie,że się stresuję,że już miało być a się nie udało
Bardziej bym się martwiła jakbym miała normalny cykl i nie wyszło
Na prawdę jestem pozytywnie nastawiona
moniadan,my gramy w Farm Ville
Zaprosić do sąsiadów możesz tylko tych znajomych,których masz na Facebooku.Tzn.najpierw musisz mieć kogoś w gronie znajomych,potem,grając w Farm Ville,u góry jest zakładka My Neighbors.Tam zaznaczasz sobie osoby,które chcesz mieć w sąsiedztwie i wysyłasz im zaproszenie
Albo ktoś wyśle do Ciebie i musisz potwierdzić
Ja Ci np.teraz teraz wysłałam,ale najpierw musisz grać w tę samą grę co my
Jestem wyluzowana i myślę pozytywnie
Wiem,że to normalne,że takie cykle bywają i ok;-)Tylko mówię,że to moje szczęście to takie zezowate
A Radkiem zaszłam jak tylko raz pozwoliłam P bez zabezpieczeń
Wiec może nie jest aż tak źle
Choć w sumie przez 5 lat to się mogło wszystko w organiźmie zmienić
Ja przez 3 lata od porodu nie mogłam się w ogóle brać za dzieciaczka,potem rok wahań mojego P a teraz jak już można się brać to akurat utrafiłam w brak owulacji
Tylko o to mi chodzi,nie,że się stresuję,że już miało być a się nie udało
Bardziej bym się martwiła jakbym miała normalny cykl i nie wyszło
Na prawdę jestem pozytywnie nastawiona
moniadan,my gramy w Farm Ville
Zaprosić do sąsiadów możesz tylko tych znajomych,których masz na Facebooku.Tzn.najpierw musisz mieć kogoś w gronie znajomych,potem,grając w Farm Ville,u góry jest zakładka My Neighbors.Tam zaznaczasz sobie osoby,które chcesz mieć w sąsiedztwie i wysyłasz im zaproszenie
Albo ktoś wyśle do Ciebie i musisz potwierdzić
Ja Ci np.teraz teraz wysłałam,ale najpierw musisz grać w tę samą grę co my
Ostatnia edycja: