reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale,dziewczyny,właśnie o to chodzi,że ja zupełnie się nie stresuję (póki co),że był ten cykl bezowulacyjny:tak:Jestem wyluzowana i myślę pozytywnie:tak:Wiem,że to normalne,że takie cykle bywają i ok;-)Tylko mówię,że to moje szczęście to takie zezowate:baffled:A Radkiem zaszłam jak tylko raz pozwoliłam P bez zabezpieczeń:baffled:Wiec może nie jest aż tak źle:-DChoć w sumie przez 5 lat to się mogło wszystko w organiźmie zmienić:sorry:
Ja przez 3 lata od porodu nie mogłam się w ogóle brać za dzieciaczka,potem rok wahań mojego P a teraz jak już można się brać to akurat utrafiłam w brak owulacji:eek:Tylko o to mi chodzi,nie,że się stresuję,że już miało być a się nie udało:sorry:Bardziej bym się martwiła jakbym miała normalny cykl i nie wyszło:tak:Na prawdę jestem pozytywnie nastawiona:tak:
moniadan
,my gramy w Farm Ville:tak:Zaprosić do sąsiadów możesz tylko tych znajomych,których masz na Facebooku.Tzn.najpierw musisz mieć kogoś w gronie znajomych,potem,grając w Farm Ville,u góry jest zakładka My Neighbors.Tam zaznaczasz sobie osoby,które chcesz mieć w sąsiedztwie i wysyłasz im zaproszenie:tak:Albo ktoś wyśle do Ciebie i musisz potwierdzić:tak:Ja Ci np.teraz teraz wysłałam,ale najpierw musisz grać w tę samą grę co my:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Tichonek, a wytłumaczcie mi jeszcze jak to jest z FB dlaczego on mi wysyła sam zaproszenia do ludzi??
Np ostatnio dostałam maila ze jakis Johm mnie zaakceptował, okazało sie ze ów John jest znajomym mojego M, ale ja mu nie wysyłałam zaproszenia i wkurza mnie to ze FB żyje własnym życiem, wysyła gdzie chce, akceptuje kogo chce, ja połowy ludzi nie znam :sorry:

dlatego nie wchodze ostatnio na FB ale on i tak żyje i rzadzi moim zyciem towarzyskim :-D

Edit: weszłąm na FB i mam 71 zaproszen na Farm Ville ale czy ja w ogole mam tam konto :confused::baffled:

Ostatnia edycja:
A to nie wiem,żeby ktoś potwierdził zaproszenie,którego nie było:eek:Wiem,że pojawiają się ciągle propozycje osób,które możesz znać,wystarczy,że macie jednego znajomego i już Facebook podsuwa Ci tę osobę na znajomego:sorry:...Ale żeby takie buty:baffled:Może po prostu kiedyś przypadkiem potwierdziłaś taką "kandydaturę",poszło zaproszenie do Johna i on Cię przyjął do siebie:sorry::-p

hej kobietki idziecie jak burza z tym pisaniem, rano weszlam bylo tylko ciutke do czytania a w tej chwili chyba przerobilam kilka stron,uffff
A my zaliczylysmy spacerek do vala, poxniej hustawki i lidl koniecznie bo dzis plótna do malowania majá.Zaraz musze sie zabrac za jakis obiadek bo juz mnie glodzilla dopadla.
Marta witamy witamy na tej irladzkiej ziemi dobrze ze troche slonca przywiozalas z tej polandii, ponoc przez dwa tyg ma poswiecic.
Widze równiez ze krág starajacych sie powieksza super, ha ha u nas narazie mój M sie stara a ja sie bojee, tzn sa dni ze bym chciala miec maluszka a sa dni ze mysle ze z dwojká to nie dam rady.
Crazy girl ojj zdrówka Wam zycze

CrazyGirl-pewnie nie masz czasu na zaglądanie,jak mała chora-zdróweńka:)
Uciekam,bo trzeba się wziąć za coś,zA CO PŁAĆĄ-TAK WIĘC DO PRACY RODACY:/a mam chęci,że pożal się Boże:(((Miłego popołudnia,wspaniałego wieczorku i spokojnej nocki.

a my już po spacerku - jeśli można tak to nazwać:sorry: ciuchy do prania, bo moje dziecko musiało dotknąć każdego napotkanego samochodu :sorry: no nic - teraz śpi, więc mam godzinę spokoju...
Misia - no no no... jestem pod mega wrażeniem :tak:
Lubiczanka - w takim razie tobie spokojnego i lekkiego dnia/wieczoru/nocy w pracy;-)

reklama
Hejooo:-) a ja znowu nie w temacie a wystarczyło kilka dni bez neta ehhh:confused2: i nawet nie wiem czy będę miała czas i siły na nadrabianie :sorry: te które znają pewnie nie uwierzą ale przez ostatnie dwie godziny Zuza doprowadziła mnie do białej gorączki:crazy: piszczała i krzyczała non stop cyc be huśtawka be rączki be mata be wszystko be na szczęście padła oby z lepszym humorkiem ja idę montować jakiś obiad na szybko:sorry: Stało się coś ważnego od środy?? może ktoś mi szybko jakąś relację zdać?? proszę :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry