reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam sie
Misia wooooowww dajesz czadu masz coa jeszce w zanadrzu??:)
Pauletta nie zazdroszcze Ci bez neta:(
Widze że wszystkim humorki dopisuja , bardzo dobrze ja tez chce sie na ta farme wybrac Ja Olivier wróci:))
Didi pisałąm Ci na GG??
Jutro wolne jupi dzis ide z kolezankami do kina na Step Up w 3D:)
Wczoraj po pracy obejrzałąm mecz siatkówki Polki wyrgały z USA i poszłam spac o godz 18 masakra jak bylam zrypana wiec 12 godzin snu hmm tego jeszcze u mnie nie było:) Za to dzis w pełni formy jestem:)
Miłęgo wieczorku

No my tez po spacerze. Po zakupach bylismy na placu zabaw na Salthill. Alex oczywiscie bardziej byl zainteresowany trocinami, jakimi byl ten plac wylozony niz innymi atrakcjami:-D

Lubiczanko- ten projekt nie mial posluzyc chwaleniem sie wokalem..hehe...taka muzyka jest tworzona glownie dla muzy..wokal ma sluzyc wstawkom. To bylo nasze marzenie grac taka muze, a ja chcialam tak wlasnie spiewac. Wczesniej przez wiele lat spiewalismy mega trudna muze folkowa a capella wiec ten projekt byl nastawiony na muze bardziej:-) Ja w sumie nie to ze odeszlam z zespolu...prywatnie sie rozjechalismy wiec sila rzeczy przestalismy razem tworzyc:-)
A to strona zespolu przy ktorym spiewalam przez 6 lat w Pl :-) Ten z broda to moj mistrz! :-)

Grupa muzyczna OVO

justysia poprostu nie zdam przeczytac,gratulacje!!!niech sie zdrowo chowa:-)

dziewczyny droga do pl byla w miare byla spokojna(pomijajác niektóre szczególy)ale powrót szkoda gadac:-( rozrusznik sie spalil dlatego anineczko wpadne troszke pózniej,ale za to Szymek aniolek:-D a na dodatek radio sie spalilo juz w pl i nie moglismy wyciágnác starego i bez radia calá droge,pech to pech
poza tym Szym ma az rany na doniach i nózkach od uczulenia:-( biedak sie méczy
odebralam laptopa, tylko musze teraz powgrywac wszystko

dotarłam:-D ale sie rozpisałyście :-p
ja dziś pierwszy dzień w pracy :-( po urlopie i niestety jak na poniedziałek to busy:szok:
asienka r- to pewnie jechaliście kolo nas, obydwa te wycieczkowe busy jeżdżą nasza ulica, super ze wycieczka sie udała:-D3
Tichonek - czekamy na fotki, jak tylko dostane wiecej to wrzuce, ja tam wiem ze wszystko w swoim czasie u was nastąpi;-)
Ka.M CIA- to Ty tak za ciosem? a pewnie jak chcecie miec wiecej to razem sie beda bawic:laugh2:sliczne fotki:-)
Misia 83- to wcześnie rzeczywiście zaczeslicie;-) POWODZENIA:tak: a muza Twoja za...wrzuc cos wiecej
Crazy girl- zdrowka wam zycze:-)
lubiczanka - oby szybko zlecialo w pracy, super fotki z urlopu:-D
Marta F- to szczescie ze dotarliscie do Irlandii, ale po takich wypadach jest co wspominac :-p:rofl2:
Pauletta- welcome back
uciekam cos wciagnac na kolacje

Ostatnia edycja:
Pauletta - no w końcu jesteś - to już tak na dobre?
a oglądacie tą aferę z krzyżem w W-wie? boszzzz normalnie nie wiem, czy płakać nad tymi ludźmi czy się śmiać... ehhh... idę chyba zabrać się w końcu za siebie - od dwóch dni obiecuję sobie peeling, depilację, manicure i pedicure... a jak mi się chce...

reklama
Andzulina taaa na dobre...dobre sobie :baffled::confused2: znowu na mobilnym jadę...19 mają zakończyć upgrade okolicy i wtedy się przerzucimy na właściwy mam nadzieję:sorry: ja to już na łeb dostaje bez neta:confused2: a do tego ten jest taki super że się cieszę jak mi się strona otworzy :no::crazy: niby miało być tak super bo tu zasięg powinien być maksymalny a tu dupa muszę na kablu modem do okna wystawiać żeby choć jedną kreskę załapać śmiechu warte:angry: zrób sobie domowe SPA należy Ci się :tak: ja lecę ogarnąć chatkę i z książeczką do wyra mam nadzieję że uda mi się kilka kartek choć przeczytać bo po dzisiejszym dniu jestem wypompowana:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry