reklama

Mamy z Irlandii!!

WItam z rana!
A ja bylam na tej farmie z Amanda, super sie wyszalala :-)
A ja dzis bez humoru. Mialam nadzieje, ze M bedzie dzis z Nami w domu, ale niestety :-( I w dodatku wroci dopiero ok 11 wieczorem :-(

reklama
Witam:-)
Jakoś wstawać mi sie nie chciało, @ mam i czuję się średnio. Anusia obudziła się przed 7 i już nie chciała spać, więc sobie leżałyśmy. Dopijam kawkę.

Wiesienko no właśnie się zastanawiałam, gdzie Ty mieszkasz, bo że w okolicach Phoenix Park to wiem, jechaliśmy obok Ciebie mówisz

Kasiun

Andzulina i jak tam Twoje SPA

Marta biedny Szymuś:-(

Miłego dzionka

Didi-ale ja myślałam o tej wirtualnej farmie:)
Larcia-poszukaj plusów braku męża-wyjdz na jakieś zakupki,czy na kawkę do kogoś:)

hahaha...gramy w Farmville... ona jest na facebooku ale jak wpiszesz w googla to pokaze jej strone Zynga i tam ona jest :)

co za pogoda wlasnei u nas pada ..wrrr..cos czuje ze juz jesien idzie ..wiec niedlugo trzeba zaopatrzyc sie w olej aby cieplusio bylo

KaMcia fotki extra!! faktycznie wyglada tak jakby mala miala zaraz poleciec do tylu.....a tak na marginesie,o meza to sie nie balas??
hehe nie bo za ta skala mozna sobie spokojnie chodzic;-) wystarczy zrobic dobre ujecie ze tego nie widac:-p
ps tu wycielam kolezanke a nie siebie :-D
zdjecie robionee wlasnie z miejsca gdzie siedziala Vi
DSCF0687.jpg

KaMcia - super ta fota przy skale! Rewelacja :-) a gdzie te zdjęcie było robione? Może też się wybiorę zrobić dziecku takie zdjęcie! Lepsze niż ustawiane u fotografa ;-) i najważniejsze, ze nie fotomontaż! Masz dowód - heh - łapka i główka m. :-D
To dobranoc kobitki..
Joann to sa fotki robione z 20km ode mnie w Quilty na takiej wiosce:-D bylismy tam kilka razy i czasem jezdzimy na plaze na spacerki i na te skalki przy okazji;-)
uwielbiam robic takie zdjecia... co by wygladaly strasznie niebezpiecznie:-D

wogole to witam sie z rana:-p
u nas wczoraj super pogoda , krotkie spodenki koszulki itp... a dzisiaj leje:baffled:
to sie nacieszylam sloneczkiem... haha

Lubiczanka niby tak...ale jak M ostatnio prawie ciagle tak wraca (kiedy Amanda juz spi), to juz nie widze zadnych plusow tego, tylko minusy :-( Ale obiecal, ze jak skonczy ta robote, to zostanie z Nami pare dni w domu :-) I masz racje- miec z kim sie spotkac w takich chwilach jest najlepszym lekarstwem :-)

Wlasnie...Ide sie zbierac,bo kolezanka ma przyjechac na kawke:-)

Witam z rana
O zdjeciach lubiczanki to pisalam odnosnie NK:)
KaMcia super fotki mam wrażenie że tam bylismy:)
Didi nie narzekaj na pogode własnie sie przejasnilo i ma byc dzis i jutro łądnie:) Wiec lece juz pranie wstawiac:)
Andzia jak tam SPA lepiej pisz żyjesz??:)
Larcia nie złość sie znjadz sobie jakies przyjemne zajęcie:)
A na ta farme to juz sie wybieramy od jakiegos czasu ... no ale jak Oli wróci to go zabiore napewno:)

Larcia-wiem,że nic miłego ciągle być samą z dzieckiem,ale masz przynajmniej pocieszenie,że to tylko przejściowy stan-ja z J widzimy się właściwie tylko w niedzielę,stąd między innymi moja decyzja w sprawie pracy:/
Kamcia-tak też pomyślałam,bo tu wstawiałam duuużo wcześniej.Niestety zabrakło mi miejsca na Nk na te nieliczne z barcelony:(

reklama
kurcze posta mi zjadlooo a tyle naprodukowalam

jeszcze raz

hello mamuski

My dzis sobie pospalysmy do 9,30 za oknem piekne niebiesko niebo nas przywitalo ale juz 15 minut poxniej pojawily sie czarne chmury z których chyba lunie....
Wczoraj z wieczorka konczylam koszyczek nastepny pozostalo mi tylko wymyslic jak go ozdobic?????
A ja tez sobie gram we farme ale na Nk dwa dni temu dopiero na Facebooku zaczelam, ale powiem Wam ze mój M tez gra ale w Burakoland.pl he he jest to tez rodzaj farmy, wczoraj mi pokazywal co i jak i myslalam ze padne pod stól ze smiechuu sadzi sie tam buraki i pedzi bimber,plotkuje pod sklepem i sprzedaje towar na targu.

KaMcia foteczki super
Asienko ale hipcio ogromny szczescie mieliscie ze sie akurat tak wygrzewal , my widzielismy tylko jak sobie plywaja i od czasu do czasu glowy bylo widac.

Chyba kaweczke sobie zrobie i bedzie trzeba jakie pranko wstawic i odkurzyc znowuuuu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry