• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

hello

ja przychodzę z newsem :-D
a wiecie,że nasz jola.24 nosi 6 tygodniową fasolkę.Wyniuchałam na forum :-D:-D

jolu.24 gratulacje choc juz do nas nie zaglądasz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D

dzieciaki czytają swoją ulubioną lekturę,a ja obrobiłam grządki.

Crazy Girl ale was wzięło :sorry:
zdróweczka kochane :tak::tak::tak:

kaMcia super fotki.my się wybieramy do tej foty jak sójki za morze :confused2:

Ewelcia podaj namiary na te jagody bo nie mam zamiaru przejśc całego Wiclow :baffled:

Joann a to cwana bestia z tej Pysi :szok::-D:-D
a i ciężko mi wytłumaczyc czy Mila gryzie,bo np. uwielbia dzieci raczkujące,pełzające po podłodze,ale te już chodzące pilnuje by jej krzywdy nie zrobiły.;-)

reklama
Hejka
Anineczko - wiem co co chodzi..bo Pysia ma tak samo..psy chyba myślą, że jak dziecko na czworakach to już ich kumpel do zabaw i gryzienia :-D Ale właśnie niemal wyszłam z siebie..bo jak zwykle słyszę na dole jakieś hałasy..myślę sobie śmietnik pewnie przewróciła..a tu :szok: butelkę szklaną stukła! i piwo z niej wypiła, a szkło zaniosła sobie do miejsca gdzie śpi :eek: wygoniłam ją na dwór - patrzę a tam pranie na ziemi porozwalane :wściekła/y: :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
Julia - gratki! :happy:

Jola,wspaniała wiadomość:tak:Szkoda,ze już do nas nie zaglądasz:-(Teraz pewnie tylko styczniówki 2010:sorry:Jak ja bym chciała też się Wam pochwalić Fasolką...

i kwietniówki 2011 :sorry:

Joannn no szok,ale takie są przywileje szczeniaków,broją ile się da :laugh2::laugh2::laugh2:
nie ma czkawki pijackiej?

ja moją muszę dzisiaj podstrzyc przy pupie bo już za długie ma włosiska :baffled:

Ostatnia edycja:
Czesc

Musze kupic materac dla noworodka I zastanawiam sie czy moglybyscie mi jakis doradzic? Czytalam troche o materacach na polskich forach i naprawde trudno sie zdecydowac.
Jakie sa wasze opinie na temat materacy zakupionych tutaj w Irlandii I co byscie mogly polecic?

Pozdrawiam

Joanna

Anineczko-a to dziś czworonóg ma spa?:)))))Może kiedyś się razem wybierzemy do Foty?Kosz piknikowy obowiązkowy:)))
Jola-gratulujemy:)
Joann-to się masz z tym hultajem;)

oj tak fajna sprawa z tym koszem piknikowym ;-):tak::tak:

spa miała wczoraj,kąpiel,suszenie,rozczesywanie,dziś dokończymy bo nie lubi tych tematów ( i jak tu jeździc z psem na wystawy? :-D ) kilka kołtuników trzeba wyciąc,zrobic kiteczkę :-D

Joanna Galway nie porównuj materacy Polskich z Irlandzkimi.Tutaj jest o wiele mniejszy wybór.
my mieliśmy zwykły z gąbki,ale go dostałam,a darowanemu koniowi...

Hejooo:-) witam się z Wami kochane ;-) dzionek mi jakoś szybko mija właśnie dwójka moich urwisów śpi i jest błoga ciszaaa:-D zaraz walnę się na słoneczku z książką;-) Wiktor dzisiaj o 5:30 stwierdził że się wyspał:eek: przy okazji jak Zuza się przebudziła na cyca to ten tak się ucieszył i chciał się bawić że już też nie zasnęła:confused2: cudownie..P wygoniłam do W pokoju aby choć ten się wyspał włączyłam młodemu bajki małej cyca i trochę sobie jeszcze pokimałąm ale bardziej mi to zaszkodziło jak pomogło bo dopiero ciężko mi było się zwlec:sorry:
Kamcia i Didi dzięki za odwiedzinki i pyszne pączki;-):-)
Joann ta Pysia to się Szkodnik powinna wabić:eek::-D
Jolu również gratuluję :-)
Lecę korzystać ze słoneczka póki maluchy śpią ;-)

reklama
dzieki anineczka za odp.

Kurcze tak wlasnie myslalam ze w Polsce wybor jest wiekszy niz tutaj.
A z tych materacy irlandzkich to jaki byscie mogly polecic?napewno mozna kupic taki materac w Smythsie, Mothercare lub w Argosie. Gdzie jeszcze warto popatrzec?
dzieki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry