• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej!
Czytalam Was wczesniej ale nic nie zdarzy;lam napisca bo Szym spal nie cale 30min:baffled::eek:....teraz tez na chwile bo musze na poczte leciec---bylam juz przed poludniem,ale glupia ze mnie dooopa i zapomnialam listu wziasc ze soba....
Szym siedzi i juz sie wierci we wozku,wiec Anineczko napisze Ci [pozniej
Zmykam

reklama
Joanna Galway może jeszcze w Little Angels na Headford rd. a może w tym polskim sklepie? A może zamówic dobry z Polski?

Pauletta hello :-D
5;30 toż to środek nocy :szok::-D
pączusia zjadłaś? mniam.

ewelcia ok.;-)

dzieciaki wsuwają zupinę i brykamy na plac zabaw :tak:

Skończyłam:rofl2:;-) Oto Elmo:
elmo.jpg

Dziewczyny co kupić małej na 2 urodziny? Dostaliśmy pieniądze i nie mamy pomysłu...:/ Zjeżdżalnia, trampolina i huśtawka odpada...Macie jakieś pomysły??

Witam sie na chwilke Pauletta nam tez bylo milo a pączki to zawsze przywozimy na spotkania:)))
Zgaguś masz cudne dzieciatko i ty sama kwitniesz!!:)
My z L jedziemy pod namiot dzis wiec zmykam sie pakowac buzaki

hej dziewczynki ja tylko na chwilke poki net pod reka, Majeczka podroz zniosla super, przy ladowaniu i starcie caly czas spala a podczas lotu sie bawila, :) tak wiec pozdrawiamy was juz z polandi :):):):):):):) buziolki

Crazy Girl,świetny ten Elmo:tak:Ekstra,baardzo mi się podoba:tak:
A nas Dyta z Dominikiem odwiedziła,wypiłyśmy kawkę,potem poszłyśmy na "zieleniak" za osiedlem,Radek na rowerku pojeździł,Dominik poganiał i jeszcze plac zabaw zaliczyliśmy i właśnie do domu dotarliśmy,głodni:-pZ karmienia ptaków nici bo mąż właśnie dzwonił,że późno będzie:confused2:Ale nie ma zmiłuj,jak wróci,w domu jeszcze robotę co dwudniową musi wieczorem odbębnić:-D
Renni,czy możemy Cię z Dytą nawiedzić w niedzielę?Jak Ci nie pasuje to może w następny weekend?

reklama
Ok,dzięki.Chcemy w niedzielę bo na sobotę Dyta już ma plany:tak:Zwalimy Ci się z dzieciakami i mężami:baffled:Ale jak Wam nie będzie pasować to napisz kiedy:tak:Wpadniemy na kawkę czyli bardziej po południu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry