• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej dziewczynki
A ja od rano wysprzatalam chate, wstawilam pranko, nawet posciele- masakra nie nawidze zmieniac poscieli sama,poxniej obiadek,i spacerek malutki z olivká , przyszlysmy nie dawno mloda jeszcze sie pobawila w piaskownicy a raczej w blotku bo zapomnialam przykryc i mi napadalo do srodka a teraz cienká kawuche popijam i odpoczywam.
Crazy girl sliczny elmo, powiem ci ze tez mialam ochote takiego zrobic gdy zobaczylam stronke by giraffe i sie zastanawialam czy nie zakupic szydylka, bo moja Oliva jest wielká fanká Elma.Ale M mnie wyprzedzil i kupil jej takiego smiejacego sie Elma i mala cala hepii jest. Aha my na dwa latka kupilismy te tablice do malowania i kreda i tymi magnesami, taki domek Myszki Miki,kupilismy jej tez wozek i bobasa placzacego tez sie tym ladnie bawila, zastanawialismy sie nad wiekszym rowerkiem ale nasza Olivka ma ur w listopadzie a pogoda wtedy nie zabardzo jest na takie spacery he he za to znajomi jej sprezentowali taki rowerek i mamy go z glowy teraz wlasnie ucze ja pedalowac ale ciezko to wychodzi. Tez teraz mysle nad jakoms zabawká dla mojej niuni i mysle i mysle i nie moge zdecydowac moze kuchnie, domek z mebelkami lub domek z kucykami lub pet shop bo widzialam ze u znajomych sie takim czyms bawila ahhhh sama nie wiem.
Buterflay udanych wakacji

Witam
Ja pol dnia upychalam rzeczy do torby
Musze jutro kupic bagaz inzrobic odprawe i w czwartek wielki powrot:-)

CrazyGirl wspplczuje nocki
Elmo
Super
A na prezent moze klocki duplo

JoannaGalway materace w Irl uwazam sa duzo gorsze ja w Pl mam kokosowo poankowy a w Irl zwylka gabka
Najwazniejsze aby byl antyalergiczny no i wiadomo im drozszy tym lepszy

hejo wieczorkiem

Pauletta... dzieki za goscine..Zuzka jest przeslodka i ciagle usmiechnieta...jak tylko o niej pomysle to widze jej uhahana buziunie :)

Zgaguniu... Tobie tez dziekujemy za goscine..synek cdowny i taki malenki..:) a moj Albert jest zachwycony Twoim siostrzencem i ytalmnie czy jutro tezmoze jechac sie z nim bawic..haha tak mu spodobal sie

Kamcia ..biwakuje sie z L pod namiotem..haha :) dziecka nie maja to szaleja :)

Moniadan... w koncu wracasz:) koniec tych wakacji hehe..

Anineczko to miejsce gdzie sa jagody to jest na trasie jak sie jedzie do Glentalog(napislam jak sie mowi bo nie wiem dokladnie jak sie pisze).Po prawej stronie jest taki parking,jakas tam tablica inf.dla turystow...i tam pod gorami sa jagody-przynajmniej rok temu byly.
Zdziwieni bylismy bardzo bo byly b.duze,normalnie jak aronia,ale zarazem b.dobre.
Ja mam kilka sloiczkow z PL...;-)
Crazy Girl sliczne Elmo...masz talent-zazdroszcze!:-p
Buterflay milego pobytu w Polszy:-)
Lubiczanko jak tam bilans?
Marta i jak bylo w pracy?
Moniadan eee czwartek blisko,m penie energia juz rozpiera:-D;-)...hmmm zapomnialam ze TY jakies tabsy masz:sorry:
Didi ja tam niesmialo spytam...kiedy mi podeslesz te testy?

Mlody spi a ja lece wreszcie prasowac...troszku mi sie nazbieralo,a w dzien nie mam jak:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry