• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Gastone dzielna mamusiu:-):-):-), dochodź do siebie, masz takiego męża, że na pewno wszystko się ułoży po waszej myśli. Czekamy na fotki
Marta a myślałam, że takiego turbomana jak Szym Ewelci nie ma więcej:-D:-D:-D

Anula źle spała w nocy, obudziła się z płaczem, więc spała z nami, ale to nie było dobre rozwiązanie, bo cały czas płakała i wierciła się strasznie, na tatusiu spała, przez co się nie bardzo wyspał. Chyba dwójki dają o sobie znać, bo górne jedyneczki ma śliczne:-). Dzisiaj znowu pranie a nawet dwa, ale co poradzić. Wypiłam kawkę, ale zaraz za sprzątanie trzeba się wziąć

Miłego dzionka

reklama
Gastone wracaj szybko do zdrowia....mezamasz faktycznie wspanialego....ciesze sie razem z Toba Twoim szczesciem.....boszzzz nie wiem co napisac ,poryczalam sie jak Didi

Lubiczanko mysle ze jutro juz miejsc nie pomylisz;-)
Szym lada dzien skonczy 1,5r a do mnie jeszczenie dzwonilzeby na bilans przyjsc:eek:zawsze wczesniej SZym mila bilans.
Poczekam do 15 sierpnia i najwyzej sama do niej pojde.

Asienku u mnie znow pranie:-p:baffled:osttanio to codziennie....mam juz dosc czasami.
ASzymkowi przed wczorak wyszla 3 dwujka.............musze uaktualnic suwaczek zabkowy;-)

Didi ?

Ewelcia-mam nadzieję,że nie pomylę,choć wytłumaczono mi bardzo oględnie...Uaktualniej suwak-już 3cia dwójka...
Mi też się prania zebrało,ale jak widzę tę pogodę to za grzyba mi się nie chce-mam dość suszenia w domku:/
Wyskoczyłam sobie spod prysznica-i jak młoda"bóg"(wiem,wiem-bogini)się czuję:)))

Witam

Gastone witaj w domu
Zycze sZybkiego ppwrotu do zdrowia i powiedz gdzie ty znalazlas takiego skarba- meza

Lubiczanko wiesz mi sie tu dobrze mieszka pogoda super bo juz upalow nie ma ale jasne ciesze sie bo wracam do M a moj dom tam gdzie on ;-)

A ja sie. Dzis obudzilam o 3 zrobic mleko i nie umialam zasnac krecilam sie do 5:30 i myslalam co jesCze musze zalatwic
Dzieki za prezrnty na farme probuje dojsc o co w tym chodzi :-)

Hejoo:-) witam w piękny słoneczny dzień ;-) młoda wraca do normy z nockami czyli jedna pobudka to mi się podoba:tak:a mnie jakaś kichawa od rana wzięła non stop kicham i w nosie kręci tak że szok:eek: ale to nie na chorobę tylko cholera wi co:confused2: także ten yyy nie mam kompletnie pomysłu na dzisiaj obiad zrobiony wczoraj na dwa dni, sterta prania czeka ale to wieczorkiem jak dzieci pójdą spać na spokojnie, chatkę sprzątnęłam rano no i d*pa nudzi mi się:sorry::sorry::sorry:
Gastone super że już w domku i dziewczynki przy Tobie męża tylko pozazdrościć ;-) oby antybiotyk pomógł i żebyś nie musiała wracać do szpitala:tak:
Moniadan fajowo że już wracasz:-)
Crazy Girl Elmo bomba;-)

CrazyGirl-nie jestem pewna a wpadek mam już kilka,ale chyba dziś Twoja Niunia ma urodzinki?Wszystkiego co najlepsze dla niej:)))
Ma ma :-)Dziękujemy
Świętujemy same we dwie..:-( Smutno mi trochę a powinnam się cieszyć, ale mój E zawsze wie jak zepsuć wyjątkowe dni w roku..

Gastone jeszcze raz gratuluję. Trzymaj się dzielnie i niech ta infekcja znika!

Dziękuje wszystkim za miłe słowa odnośnie Elma;-)

Hej Dziewczynki
Ale musze nadrabiac. Spuscic z Was oko na jeden dzien...:laugh2:

Gastone, witaj w domciu. Szybkiego powrotu do formy zycze i niech sie kruszynki dobrze chowaja.

A ja mialam wczoraj nalot mamus. Kamcia i Didi, dziekuje za odwiedzinki i sliczne prezenty:-) W imieniu swoim i Julka:tak:

A skoro juz o nim mowa, to pobil dzisiaj w nocy wszelkie rekordy:szok: Przed 22. dostal cycka i zasnal. Ja sie obudzilam w nocy o 3. sprawdzilam czy maly oddycha:-D:-D:-D i pomyslalam, ze za godzinke pewnie sie obudzi na cyca, bo to jego czas bedzie...
Sie przeliczylam, bo jak sie obudzilam, to bylo juz jasno a moje cycki chcialy wybuchnac:szok::szok::szok: Byla 6.38!!! Wystraszylam sie, ze cos z Julkiem nie tak i znowu sprawdzalam czy oddycha:sorry: No szok, przespal 9 godz. I spalby jeszcze dluzej ale go obudzilam.
Jeszcze sie nie spotkalam z tym, zeby 2-tygodniowe dziecko przesypialo cala noc...

A ja sie zaraz na spacerek zbieram i mam nadzieje, ze nie bedzie padalo.
Wczoraj pieknie, slonecznie, goraco a dzisiaj D jak d***

Milego dnia dziewczynki

Crazy, wielki urodzinowy buziak dla Emilki. Duzo zdrowka, szczescia i usmiechu.

reklama
Witam się:-)
Crazy Girl - wszystkiego najlepszego dla córeczki :-) a Elmo super - zdolna bestia z ciebie
Gastone - super, że u was wszystko ok (oprócz twojej rany... dużo zdrówka) no i fajnie, że masz taką pomoc w swoim m :tak: a Maksiu od razu zaakceptował siostrzyczki
Buterrfly - udanego urlopu.
dziecię wstało - koniec relaksu :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry