asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witam:-)
Gastone dzielna mamusiu:-):-):-), dochodź do siebie, masz takiego męża, że na pewno wszystko się ułoży po waszej myśli. Czekamy na fotki
Marta a myślałam, że takiego turbomana jak Szym Ewelci nie ma więcej

Anula źle spała w nocy, obudziła się z płaczem, więc spała z nami, ale to nie było dobre rozwiązanie, bo cały czas płakała i wierciła się strasznie, na tatusiu spała, przez co się nie bardzo wyspał. Chyba dwójki dają o sobie znać, bo górne jedyneczki ma śliczne:-). Dzisiaj znowu pranie a nawet dwa, ale co poradzić. Wypiłam kawkę, ale zaraz za sprzątanie trzeba się wziąć
Miłego dzionka
Gastone dzielna mamusiu:-):-):-), dochodź do siebie, masz takiego męża, że na pewno wszystko się ułoży po waszej myśli. Czekamy na fotki
Marta a myślałam, że takiego turbomana jak Szym Ewelci nie ma więcej

Anula źle spała w nocy, obudziła się z płaczem, więc spała z nami, ale to nie było dobre rozwiązanie, bo cały czas płakała i wierciła się strasznie, na tatusiu spała, przez co się nie bardzo wyspał. Chyba dwójki dają o sobie znać, bo górne jedyneczki ma śliczne:-). Dzisiaj znowu pranie a nawet dwa, ale co poradzić. Wypiłam kawkę, ale zaraz za sprzątanie trzeba się wziąć
Miłego dzionka
zawsze wczesniej SZym mila bilans.
osttanio to codziennie....mam juz dosc czasami.
a mnie jakaś kichawa od rana wzięła non stop kicham i w nosie kręci tak że szok
także ten yyy nie mam kompletnie pomysłu na dzisiaj obiad zrobiony wczoraj na dwa dni, sterta prania czeka ale to wieczorkiem jak dzieci pójdą spać na spokojnie, chatkę sprzątnęłam rano no i d*pa nudzi mi się

Przed 22. dostal cycka i zasnal. Ja sie obudzilam w nocy o 3. sprawdzilam czy maly oddycha