Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zresztą prawie wszystkie mi się śniłyście bo był zlot BB ,ale ty szczególnie bo miałaś kilka promili we krwi 

zresztą ja również 

ale we śnie to mama_ady się jeszcze nazywałaś. ;-)Zazwyczaj, to on sie budzi sam. Przedwczoraj w nocy obudzil sie po 4 godz. ale to tylko raz sie zdarzylo, ze tak krotko spal. A tak to po 6-7 godz. przesypia.Lady Zgaga a to może Julianek bedzie tym dzieckiem,które trzeba budzic na jedzonko,wiem ,że są takie dzieci.
A wogóle to śniłaś mi sięzresztą prawie wszystkie mi się śniłyście bo był zlot BB ,ale ty szczególnie bo miałaś kilka promili we krwi
zresztą ja również
ale we śnie to mama_ady się jeszcze nazywałaś. ;-)

No i trafiony, bo Lady Zgaga nie pije a mama_ady owszem

wlasnie pobieram-dzieki....Ewelcia... tu masz linka do testow bo cos niechcialo mi zaladowacna poczte duuuzy plik wiec teraz wrzucilam na stronke i mozna sciagac MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
ok..ja zmywam siena placzabawi zakupki bo dzisiaj naobiad grilla sobie urzadzamy
Andziulina idziesz na plac? jakby co bede tam za jakie 30 min

....najpierw mowil ze mnie nie dopisze do ubezpieczenia tylko zebym sobie jakis car sprawila to moge isc.
bo teraz na ten samochod (a ma 2.0l silnik)nie cale 500e....ale i tak tego chcemy sprzedac,a kupic cos innego;-).
....tylko ze jak mu pokazalam na necie ze na praktyczne mozna sie zapisac pol roku po testach to zmienil zdanie:-);-).

Nie, no wroce, wroce... Jak mi cycki zmalejaZgaga byłaś grzeczniutka
a to kiedykolwiek wrócisz do nicka mama_ady czy abstynencja do końca życia?
To i tak Julianek ładnie śpi,z Mattem to co 3h na karmienie w nocy![]()

(czyt. jak przestane karmic)

Bo z reguly zaraz po przystawieniu zasypialysmy obie

. Anusia idzie spać, na razie leży w łóżeczku, a nie.. już śpi. Już na dworze chciała, ale oczywiście wszystko było ciekawe.

.