• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
ciężkie chmury nadejszły nad chacinkę :baffled:
a pościel mam do prania i chciałam na dworze wysuszyc,ale nic to,suszarę się uruchomi w domu.

Tichonek z twoje pralki faktycznie do odpływu idzie,z mojej do specjalnego pojemniczka.

Crazy Girl Sto Latek dla Emilki.Może M się jeszcze opamięta.Faceci to mają wyczucie :baffled:

Ewelcia dzięki za namiary.mój M mówi,że wie bardzo dobrze gdzie to jest,tak więc w sobotę i niedzielę już mamy plany :-):-)
Jak coś to ja też mam testy na prawko w j.polskim tylko,że takie trochę do bańki bo odrazu są odpowiedzi zaznaczone przy pytaniach :sorry:
zapisałaś się już? A dlaczego Maciek nie jest zadowolony,że pójdziesz na prawko? Mój M to mnie nogami i rękoma wyganiał bo wtedy nie będzie musiał za szofera robic :-D:-D

Lady Zgaga a to może Julianek bedzie tym dzieckiem,które trzeba budzic na jedzonko,wiem ,że są takie dzieci.
A wogóle to śniłaś mi się :-D zresztą prawie wszystkie mi się śniłyście bo był zlot BB ,ale ty szczególnie bo miałaś kilka promili we krwi :sorry::sorry::-D zresztą ja również :szok::-D:-D ale we śnie to mama_ady się jeszcze nazywałaś. ;-)

Lady Zgaga a to może Julianek bedzie tym dzieckiem,które trzeba budzic na jedzonko,wiem ,że są takie dzieci.
A wogóle to śniłaś mi się :-D zresztą prawie wszystkie mi się śniłyście bo był zlot BB ,ale ty szczególnie bo miałaś kilka promili we krwi :sorry::sorry::-D zresztą ja również :szok::-D:-D ale we śnie to mama_ady się jeszcze nazywałaś. ;-)
Zazwyczaj, to on sie budzi sam. Przedwczoraj w nocy obudzil sie po 4 godz. ale to tylko raz sie zdarzylo, ze tak krotko spal. A tak to po 6-7 godz. przesypia.
Boszzzz, Ty to mialas sen:-D:-D:-D No i trafiony, bo Lady Zgaga nie pije a mama_ady owszem:-D:-D:-D
Mam tylko nadzieje, ze sie poprawnie zachowywalam:zawstydzona/y::-D

Ewelcia... tu masz linka do testow bo cos niechcialo mi zaladowacna poczte duuuzy plik wiec teraz wrzucilam na stronke i mozna sciagac MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

ok..ja zmywam siena placzabawi zakupki bo dzisiaj naobiad grilla sobie urzadzamy
Andziulina idziesz na plac? jakby co bede tam za jakie 30 min
wlasnie pobieram-dzieki....
a chwile wczesniej wyslalam Ci priva z moim mailem.

Anineczko no bo on mi gada ze jak bede miec L to wszystkich ludzi pozabijam na drodze:baffled::angry:....najpierw mowil ze mnie nie dopisze do ubezpieczenia tylko zebym sobie jakis car sprawila to moge isc.
Poprzestalo na tym ze jednak mnie dopisze do ubezpieczenia ale roznice ja musze zaplacic:baffled::-Dbo teraz na ten samochod (a ma 2.0l silnik)nie cale 500e....ale i tak tego chcemy sprzedac,a kupic cos innego;-).
Aaaa jeszcze gadal z ejak fulla zrobie to mnie dopisze:baffled:....tylko ze jak mu pokazalam na necie ze na praktyczne mozna sie zapisac pol roku po testach to zmienil zdanie:-);-).

Jeszczesie nie zapisalam , czekam na testy....wlasnie pobieram-i musze je najpierw obloookac....
Ile czasu Wam zjelo nauczenie sie ich??? tak mniej wiecej of cours;-)

U mnie tez teraz czarne chmury wyszly,a reczniki sie susza i kolejne pranie sie pierze...jak to dobrze ze ktos automaty wymyslil:-D:-D

Crazy wszystkiego naj dla corci!

EDIT:
anineczko a Ty testy tez masz na kompie?

No i u mnie kropi,musialam reczniki przewiesic do szopy

Ostatnia edycja:
lady zgaga gratulacje dla synka z okazji swojej pierwszej przespanej nocki :-) Ale spotkalas sie juz z takim dzieckim, co przesypialo cala noc...moja Amanda :-) Jak miala niespelna miesiac to przesypiala calutka noc, od 9 do 9(o 6 rano dostawala butle i spala dalej).

A my mialysmy pol dnia udany, teraz zmykam robic zupke ogorkowa :-)

Zgaga byłaś grzeczniutka :-D:-D
a to kiedykolwiek wrócisz do nicka mama_ady czy abstynencja do końca życia? :laugh2::laugh2:
To i tak Julianek ładnie śpi,z Mattem to co 3h na karmienie w nocy :confused2:

ewelcia to fakt,ubezpieczenie zdrożeje,ale jeśli M ma zniżki to nie będzie to jakaś kolosalna kwota :sorry:
Ja mam na kompie testy i gdzieś na płytce,ale gdzie ta płytka :eek::baffled:
mi nauka nie zajęła dużo czasu,ale ja sporo w głowie miałam z polskich testów.zapisz się tak na za miesiąc i będziesz miała dużą motywację by się uczyc bo czas będzie naglił ;-)

u nas popadało,ja robię gulasz a chłopcy bąki zbijają :sorry:

Zgaga byłaś grzeczniutka :-D:-D
a to kiedykolwiek wrócisz do nicka mama_ady czy abstynencja do końca życia? :laugh2::laugh2:
To i tak Julianek ładnie śpi,z Mattem to co 3h na karmienie w nocy :confused2:
Nie, no wroce, wroce... Jak mi cycki zmaleja:-D:-D:-D (czyt. jak przestane karmic)

Uffff... To dobrze, ze sie poprawnie zachowywalam a nie np. na stole tanczylam:zawstydzona/y::-D

A Ada tez mi sie co 3 godz. na karmienie budzila. I czasem taka nieprzytomna wstawalam, ze pozniej nie pamietalam, z ktorego cycka ja karmilam, jak dlugo i czy w ogole:-D Bo z reguly zaraz po przystawieniu zasypialysmy obie:sorry:

reklama
Byłyśmy na dworze, i też lało, ale przeczekałyśmy w sklepie:-D:-p. Anusia idzie spać, na razie leży w łóżeczku, a nie.. już śpi. Już na dworze chciała, ale oczywiście wszystko było ciekawe.

mama_ady już nie może być mamą ady, bo jest mamą Ady i Julianka:-D:-D:-D.

KaMcia
my Anusi kupiliśmy album Moje pierwsze pięć lat i super jest. Ma miejsce na zdjęcia, upamiętnienie ważnych wydarzeń itd. Ale jest też np. Pamiętnik małego dziecka
Moje pierwsze pi lat Nowa okadka (czerwona) - Zdjcia: Anne Geddes

ANNE GEDDES Pamiętnik małego dziecka - opinie o ANNE GEDDES Pamiętnik małego dziecka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry