• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka, mi jakos nie bardzo podobaja sie te srebrne lyzeczki grzechotki itp...
wole jakis album , albo obrazek z aniolkiem... do tego myslalm o zlotym lancuszku i kasie.... ile wsadzic,.. hmmm... nie wiem ile sie teraz dje dla chrzesniakow... jakies propozycje? :-p

To zależy... Nie wiem jak tam u Was w rodzinie to się ukształtowało ale u nas np bardzo wysokie sumy się daje. Według mnie za wysokie ale... W rodzinie mojego m już jest całkiem inaczej oni dają skromnie i tak powinno być..
Ja jak byłam chrzestną (jeszcze panna) u córci mojego brata to dałam 700zl i jakiś duperelek.
Bardzo ładne są takie srebrne obrazki dostepne napewno w pl (czy tu też, to nie wiem)z aniołkami właśnie. Emi ma 2..

Moniadan dzięki za podpowiedź.. Kupiłam małej farmę z lego-duplo;-)

Dodatkowo jeszcze kupiliśmy jej jabłko-alfabet (vtech) i tygryska co fikołki robi ;-) I ciesze się jak dziecko bo uwielbiam jak moje dziecię jest mega happy :tak::-)
Głowa mnie naparza:baffled: i muszę małą w domu trzymać a taka pogoda ładna:wściekła/y::-(

reklama
Asienko u nas nie pada:-)
Ale się urobiłam jak głupia:baffled:Okna pomyłam,poprałam i powiesiłam zasłony (ku*wa,jakie ciężkie:wściekła/y:),łazienki posprzątałam,kurze wszędzie starłam,obiad zrobiłam i jestem mokra jak szczur:eek:Teraz tylko czekam,aż właśnie zacznie padać,albo miły pan przyjdzie z kosiarką...Bo ja tak zawsze mam jak okna pomyję:wściekła/y:A,że okna mam do ziemi więc cała trawa na nich zostaje:eek:Już mi jedna szanowna mucha właśnie nasrała:confused2:

....No i właśnie leje:eek::-D:-D:-DJedyne co dobre to przynajmniej pan z kosiarką już nie przyjdzie:-D

Ostatnia edycja:
Witam laseczki
No nam wypad pod namiot sie udał śliczna pogoda zachód i wschód, ognisko, kiełbaski fajnie było:)
Gastone witaj spowrotem rospisałas sie o maluszkach az łeska sie w oku kręci.
Zgaga tylko zazdroscic śpiocha:)

zgaga- super, ze Ci Julek w nocy ladnie spi.:tak:

crazygirl-wszystkiego naj, naj dla Twojej Gwiazdeczki.:tak::tak::tak::tak:

anineczko- ale mialas sen:-D:-D .Co jeszcze sie dzialo na tym Twoim zlocie:-D

A my wlasnie wrocilysmy z zakupow, ide jakis obiad zrobic.

Hej mamusie.Wpdlam na chwile zeby wam przedstawic moje kruszynki.Co prawda na zdjeciach nie wygladaja ale sa jak male kotki.
Dziekuje za graulacje i mile sl0wa.Dziekuje tez za odwiedziny w szpitalu Sylci i Justysi
A ponizej HANNA MARIA I ZOFIA ALEXANDRA

Załączniki

• P1030730 (Copy).jpg
    P1030730 (Copy).jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 72
  • P1030737 (Copy).jpg
    P1030737 (Copy).jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 66
  • P1030735 (Copy).jpg
    P1030735 (Copy).jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 70
O boziu Gastone- dziewczynki sa sliczne!! Takie kudlate!! Jak dobrze w koncu je zobaczyc!!! Ciesze sie jak glupia...hihih!!! Trzymaj sie dzielnie i dochodz do siebie,a dziewczynki poglaskaj po glowkach od cioci Misi:-)

My dzis rano na spacer na Salthill. Al buszowal w piachu ja sie wylegiwalam...potem goraca czekoladka w Mocha Beans...potem poczta i wreszcie domek...uf.Powinnm sie pakowac ale mi sie mega nie chce....a naprawde musze!!!:-D

Gastone,Jesssuuu:-)Jakie piękne kruszeneczki:tak:No,cudne są po prostu i faktycznie widać między nimi różnicę w wyglądzie:tak:Ale obie śliczne,jeszcze raz Wam gratuluję:tak:

ewelcia to fakt,ubezpieczenie zdrożeje,ale jeśli M ma zniżki to nie będzie to jakaś kolosalna kwota :sorry:
Ja mam na kompie testy i gdzieś na płytce,ale gdzie ta płytka :eek::baffled:
mi nauka nie zajęła dużo czasu,ale ja sporo w głowie miałam z polskich testów.zapisz się tak na za miesiąc i będziesz miała dużą motywację by się uczyc bo czas będzie naglił ;-)

u nas popadało,ja robię gulasz a chłopcy bąki zbijają :sorry:
no ma juz wszystkie znizki...jemu tez chodzilo o to ze jak ja spowoduje wypadek to mu zabiora:baffled::angry::wściekła/y:....no ale juz tak nie gada.
Mam plana zapisac sie na wrzesien....chyba dzis to uczynie.
Ja tez mam sporo w glowie z PL testow , tez zdawalam,ale to juz bylo 6lat temu:-p:sorry:
Zapisalas sie juz na praktyczny???

Gastone sliczne kudlate dziewczynki masz!!!
Misia dzis robilam pozadek u Szyma w szafce i spojrzalam na jego body z dlugim rekawem,bo pamietam ze pytalas gdzie mozna kupic.
a wiec ja mam w pennysa,rozmiar to 18-23 miesiace i pisze na nich 86 cm;-):-)a Ty pisalas ze koncza sie na 12miesiacach:sorry:moze akurat nie bylo jak Ty bylas?
Kamcia super ze wypad sie udal:)
Jakies foty;-):-D

Ide chyba z mlodym na dwor bo szaleje....wczesniej wyszlam jak wstal ale po 5min zaczelo lac:baffled::angry:

reklama
Gastone - Dziewczynki są śliczne - jeszcze raz gratulacje:)
Kamcia - no właśnie - fotki jakieś zapodaj - może któraś z nas się kiedyś skusi na taki romantyczny wypad z mężowskim sam na sam - oczywiście jeśli znajdzie się opieka dla dzieci;)
Didi - następnym razem to daj cynk na tel - ale i tak dzisiaj musiałam znów do city jechać...
a ja pranie zrobiłam i wywiesiłam - mimo chmur... no i już suche;)
uciekam, bo moje dziecko roznosi mi dom ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry