• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam poczytałam książke i zmykam spac jutro do pracy
Agusiek ty zbereznico juz tu insynuacje co pomiędzy hihihi
ewelcia nie stresuj sie!!!
Cytrus standardowo B&B trzeba liczyc 45euro za osobe Kilarney i rejony , na jakis zadupiach pewnie taniej moze byc.
Ja mieszkałam w Kilarney w Dromhall hotel i nie duzo płaciłam, a zeszłym miesiacu tez tam byłam i po znajomosci w B&B tez mnie tanio wyszło jak znajde ten nr to Ci napisze :)
Monia spokojnej podróży!
Jutro pogonie L zeby mi dał fotki bo ja mialam tylko kilka na swoim aparacie , ale widoczki zajefajne:)

Dobranoc

reklama
A mój P pojechał do Dublina na mecz Irlandia-Argentyna:tak:Cieszył się jak głupi bateryjką:sorry:No cóż,były piłkarz w końcu;-)On to ma się dobrze z tymi meczami bo zawsze jak jest jakiś mecz na Crock Park to jego szef mu daje bilet za darmo:tak:Nie wiem czy ona ma wykupione na cały rok czy jak:sorry:Szef coś tam trochę mecze siatkówki sędziuje to może ma jakieś chody:sorry:A taki bilecik lekko z 70 Jurków:sorry:Gdyby nie szef to by P nie chodził a tak...:tak:
Zresztą P niedługo wróci bo już koniec:tak:Irlandia przegrała 0:1:baffled:Ale to tylko mecz towarzyski:tak:
Mojemu dziecku się chleba z pasztetem zachciało i właśnie wcina:-DDziwne,że zawsze głodnieje jak ja mówię,czas myć zęby i do spania:-D
Urobiona dziś jestem jak koń po westernie:baffled:A jeszcze dżigi,dżigi:nerd:Trudno,dziś niech się mąż wykaże,ja sobie poleżę:-D

tez tam bylismy z alex i jej rodzinka:tak:
super miejsce.... naprawde...wstawie kilka zdjec z Foty:-p

Witam Mamy z Irlandii,
Wlasciwie juz jest taka poraz,ze powinnam raczej sie pozegnac, ale od prawie godziny zabieram sie,zeby cos tutaj skrobnac, ale czytam te Wasze posty, czytam, czytam i czytam itd i skonczyc nie moge. Moj Boze tyle dzisiaj ich bylo i jeszcze kilka zaleglych od wczoraj, ze juz myslalam,ze tego nie ogarne. Mozecie sie smiac lub nie, ale znowu musialam wyleciec z karteczka i notowac, zeby spamietac wszystkie wazne informacje i imiona. Ale chyba tak jest z nowymi.
Moj dzien byl dosc meczacy, juz ktorys dzien moje dziecko postanowilo mi dawac w kosc, placze na zawolanie i o wszystko. Wrecz krzyczy. Ze zabawka lezy tak skoro biore i ja poprawiam to ryk, ze teraz lezy tak. Nawet odmawiala dzisiaj obiadku i musialam jej wkladac kezy na sile i za kazdym razem byl placz. Byla glodna, ale jesc nie chciala. Nie wiem co sie z nia dzieje ostatnio. To bylo dziecko, ktore nie plakalo kompletnie. Ja nie wiedzialam co to jest placz, wiec chyba teraz nadrabia. Potem jechalysmy do Galway, sprawy do zalatwienia jak to zwykle bywa z tego typu wypadem no i zakupy i zrobilo sie pozno, moja mala ok 16.00 odzyskala humor wiec bylo lzej i powrot do domu, gdzie znow dopadl ja zly nastroj. Teraz jeszcze po obiedzie i butelkach trzeba bylo pranie jej powiescic a nazbieralo sie tego i ledwie zyje. Mam tylko nadzieje, ze moj skarbik jutro obudzi sie z lepszym humorkiem. Jak Wy dziewczyny radzicie sobie jak dzieci daja Wam w kosc???Bede wdzieczna za rozne pomysly i rady.
no dobra dosc juz o mnie wiec::
Chcialam przeslac moje najszczersze gratulacje dla Gaston z okazji nardodzin tych wspanialych istotek. Zdjecia sa cudowne a raczej te malenstwa, kt te zdjecia przedstawiaja. Takie malutenkie Myszeczki. Mnia mniam tylko schrupac. Az mi sie takiego dzieciaczka zachcialo. Zycze zdrowka Malenstwom i szczescia w zyciu. Mamusi natomiast rychlego powrotu do zdrowia, sily i tego, zeby Malutkie ja oszczedzaly. No i mam nadzieje, ze ta infekcja szybko sie skonczy i nie bedziesz musiala wracac do szpitala. I wielki podziw dla Meza.Wiem ile to znaczy jak w takich chwilach mozna na nasza druga polowke liczyc. Samych pogodnych dni dla Waszej Rodzinki!!!
Crazy Girl bede troche do tylu,ale juz wczesniej chcialam Ci napisac,ze bardzo mi przykro z powodu tego chorobska, kt was dopadlo no i nieprzespanej nocy. Mam nadzieje, ze idzie juz ku lepszemu wiec zycze zdrowka.Elmo jest boski!!!Sama jestem kompletnym beztalenciem ale ty jestes talenciem nad wyraz. Jest swietny. Moze napiszesz jak i z czego zrobiony. No i na koniec najlepsze zyczenia urodzinowe dla Emilki. Zaczne od zdrowka bo to najwazniejsze a na koniec dodam ze zycze Jej samych slonecznych dni, bo reszte na pewno ma :)
Wilwia dzieki za powitanie, rowniez sie z Toba goraco witam, mam nadzieje, ze bedziemy mialy okazje sie blizej poznac. POzdrawiam
Joanna Galway, ja materaz dla mojej dzidzi kupilam w MOtherCare, z tego co pamietam to byl jakis organiczny i z welny, chodzilo ze przepuszcza powietrze i w opisach byl najlepszy, tylko ze byl najdrozszy, ale materac to pdstawa. Jestem zadowolona.daj znac potem jakiego wyboru dokonalas.
Butterfly, zycze milego pobytu w POlsce i fajnie,ze mialas spokojna podroz.
Lady Zgaga, gratulacje, ze Julek przepal cala noc pierwszy raz. To Ci heca co? Ja pamietam, ze tez bylam w szoku jak mojej Molly sie to przytrafilo. Oby bylo wiecej takich nocy. Ale fakt, ze mojej corce sie to nie zdarzylo tak wczesnie i jeszcze jest napiersi. NIezle. Moja byla na butelce i co 3 rowne godziny pobodka.
Moniadan zycze milego pobytu w Polsce i szczesliwej podrozy.
Kamcia Galway, super fotki z wypadu. Musze znalezc to miejsce. Wyglada bardzo romantycznie.
Asienko-r dzieki za super fotki Hipcia, az Ci zazdrosze, ze moglyscie sobie az tak go zaobaczyc, ja najwyrazniej go przeoczylam. No nic zank ze trzeba bedzie tam wrocic.
Andziulina wrocila z tego Spa czy co?? hihih
Zycze spokojnej nocki kazdej Mamie, oby nasze Malenstwa slodko spaly a jutra z rana sloneczka. Trzymajcie sie

Witam mamuski nocna pora:sorry:
Pozno juz ale dopiero co znalazlam troszke czasu na to by usiasc i mam nadzieje ze nie bede musiala szanownej juz ruszac.

Gaston Zosia i Hania sa takie slodziutkie i sliczniutkie to pewnie po mamie. I te i wloski ach... Zycze ci powrotu do sił i oby antybiotyk pomogl i by obylo sie bez szpitala. Gratuluje wspanialego meza i synka oczywiscie;-). Wiem ze pomoc w takich chwilach i to przez najblizszych jest nieoceniona.

Lady... kochana z twojego Julka to istny przystojniacha. Dziewczyny trzymajcie corki krociutko bo maly DonJuan rosnie:-D:-D:-D. A i ty Kochana promieniejesz fajnie Was zobaczyc choc na zdjeciach:-)

CrazyGirl duzo zdrowka i usmiechu dla Emilki z okazji 2latek. Alez te dzieci nam rosna:happy:. A twoj Elmo rewelacja, nie umywa sie do kupnego - a mam takiego:tak:;-):-)

Kasiun oby jutro twoja cora miala wysmienity humor bo widze ze dzis troszke dala ci w kosc. Wiesz dzieci tez maja gorsze dni i taki nasz urok ze musimy je przejsc razem z nimi:sorry:. Ja nastepnym razem bedziesz w Galway daj znac wczesniej i daj sie nam poznac co bo cos mi sie wydaje ze fajna mamuska z ciebie,nie???;-):laugh2:

Moniadan wysokich lotow. Do zobaczenia juz w krotce:-)

Agusiek zdrowka dla Nikosia. Daj znac jutro co lekarz stwierdzil.

A u nas powolutku leci i standardowo na wszystko zasu malo. Dzis mialam takiego nerwa po wizycie w socjalu ze z centrum do domu szlam na pieszo i to w 15 min bylam na Rahoon. Jak ktos zna trase to wie ze nerw byl pozadny:baffled::angry::wściekła/y: No ale to uroki jednego dnia mowia tak a drugiego nie - wie rachunek z tego taki ze trzeba tam chodzic co drugi dzien zeby wszystko zalatwic na tak:tak::-p

Dobrej nocki babeczki

P.S. Kamcia miejscowka super, romantycznie spokojnie i do tego te widoki.

Moniadan - a ty już jutro wracasz? boszzz kiedy to zleciało...
Lady Zgaga - ślicznie wyglądasz - samo szczęście od ciebie bije - a Juluś - mały przystojniaczek;-)
Agusiek - co znów się Nikosiowi przyczepiło??? zdrówka dla niego
Tichonek - bara bara bara riki tiki tak :-D
Misia - a tobie to też życzę chociaż kilka chwilek sam na sam z A - coby Alutek szybciutko rodzeństwo dostał... "sprzedaj" go może teściom na jeden wieczór - kiedy to miało być? sobota?
Kasiun - wróciłam wróciłam i nawet na drugi dzień w sukienkę wskoczyłam, coby się polansować trochę w city i żeby moje zabiegi w domowym SPA na marne nie poszły :laugh2: a na dowód zdjęcie - a co :-p
foto 157.jpg
dobra - żegnam się już, bo trochę późno... a rano trzeba wstać :sorry:
spokojnej nocki, a dla niektórych - owocnej... ;-)

witam z rana

i to pierwsza no chyba ze MartaF mnie ubiegnie..hehe

ostatnio cos wstaje jak moj P idzie do pracy a ja juz nie spie...
chociaz mam nadzieje ze dospie zanim Ewulec wstanie

mam nadzieje ze dzisiaj pogoda bedzie chociaz taka aby pranie wywiesic..

ok lece na farme..
Andziulina..ale lasencja z Ciebie...wooow... i nawet przystojniaczek przylepil sie do Ciebie :)
i to taki cukiereczek..:)

PS...no i Marta byla szybsza

Ostatnia edycja:
didi hehe szybciej na klawiaturze klikam:-D:-Dale w następnym tygodniu będziesz pierwsza bo ja na 9 do pracy,tylko ten tydzień na 8:-)takze cierpliwości:-D:-p

lubiczanka przekaż Danielkowi wielkiego buziaka na te 9 miesięcy:-) mimo tego ze go wczoraj strasznie wycałowałam,wyściskałam aż do taty nie chciał iść:-D

Ostatnia edycja:
Witam mamusie w dzisiejszy dzien :-) Jak zwykle pobudka 7 rano, no bo po co spac dluzej :-)

agusiek nich tej Twoj Nikos nie choruje!Zycze zdrowka dla Niego :-)

misia Zycze wspanialej zabawy dla Was, wyszalej sie i owocnych nocek :-) Sniliscie mi sie dzisiaj,tzn Ty z A, ale niewiele pamietam z tego snu :-(

andzulina laska z Ciebie, wiesz o tym :-) A Igorek jak slodko wyszedl :-)

Uciekam na kawke.

reklama
Dzień dobry
a my zaspaliśmy:))))Tzn-J zaspał-3 budziki to za mało,aż w końcu kolega po niego zadzwonił-poskutkowało:)))
CrazyGirl-nie,no 700 na chrzciny to chyba lekka przesada-a co dają w takim razie na komunię-o weselu nie wspominając?szok
Gastone-przeurocze masz córunie...dobrze,że się różnią-przynajmniej nie będą się podawać za tę drugą:)))
LadyZgaga-a cóż to za bluzię miał Julianek?Little Monster?Oszalałaś;)))))Śliczności:)
Kamcia-zazdroszczę wypadu...też tak chcę:)))Super miejscóweczka.
Renni-a co nic o psince nie piszesz-spokojny?Nie rozrabia?
Madbebe-jak długo Cię nie będzie?
Margaritta-a w Pl to pewnie nikt neta nie ma ,co?;)))
Tichonek-się wczoraj narobiłaś no-daj mi trochę tego pędu:)
Marta-mojemu pieszczochowi nigdy za wiele całusów...Dzięki za pamięć:))))Trzymaj się w pracy:)
Andzulina-nie dziwota,że z takim wyglądem chce Ci się polansować;)))Nie,no Igor z mamusią na dyskoteki będzie chodził:)))
uuuuu-płacz.nie ma mnie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry