lubiczanka hihi nie ja, tylko Andzulina hihi
andzulina jak nie masz dzis nic specjalnego do roboty, to moze podjedz na kawke ok poludnia :-) A z sukienka spoko, nie ma pospiechu. Tak sie sklada, ze w poniedzialek lub wtorek bede u GP w Roscam, to podjade po nia :-)
ChB mam wciaz zatrzymany,bo namieszali i barany powiedzieli, ze w sierpniu all zwroca i co...i duupa.Dostalam wczoraj list,ze mam im wyslac jeszcze list od Gp z ostatnimi dwiema datami wizyt Amandy...normalnie....szkoda slow!
andzulina jak nie masz dzis nic specjalnego do roboty, to moze podjedz na kawke ok poludnia :-) A z sukienka spoko, nie ma pospiechu. Tak sie sklada, ze w poniedzialek lub wtorek bede u GP w Roscam, to podjade po nia :-)
ChB mam wciaz zatrzymany,bo namieszali i barany powiedzieli, ze w sierpniu all zwroca i co...i duupa.Dostalam wczoraj list,ze mam im wyslac jeszcze list od Gp z ostatnimi dwiema datami wizyt Amandy...normalnie....szkoda slow!
Ostatnia edycja:
wszystko z powodu mojego większego szczęścia który dzisiaj ma chyba jakiś atak lęku separacyjnego i nie opuszcza mnie na krok więc za każdym razem jak próbowałam odłożyć małą do łóżeczka ta się budziła bo W nie potrafi być cicho tylko drze się albo chce się tulić do małej więc nici z odłożenia jej
no i młoda chyba zbytnio się nie wyspała
współczuje i trzymaj się kochana
tylko mój P niestety zaprogramował się na dwójkę chyba trzeba go będzie jakoś zresetować i wgrać nowy system
jak to Larcia stwierdziła - M z domu jej nie wypuści...
, ale juz u P normalnie, ja mysle ze takie 500-600 na chrzestna + jakas pamiątka to wystarczy, ale decyzja nalezy do Ciebie
no i kurde... musze pominac piatki zeby znow nie kombinowac
...
Dawno się nie odzywała