Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ślub,potem do lokalu,tam tylko obiad jest podany pod nos.Masz ze sobą kasę to jesz i pijesz co chcesz i co jest w barze dostępne
No,poważnie,P kolega był na takim weselu irlandzkim,musiał sobie drinki i żarcie sam kupować w restauracji
A Irlandczycy jak na polskim weselu byli to byli w wieeelkim szoku:-)Baaardzo się im nasze zwyczaje podobały
A to sknerusy,co?

świetnie wyglądasz,synuś również ;-)

i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję ;-)
załapac się na jakies fluidki,zostało coś jeszcze dla mnie,co? 

Ja się chętnie podzielę,nie wezmę dużoTichonku,Asieńko chyba podjadę do szpitala....m już z pracy wraca to podjedziemy razem
młody leży na kanapie i ogląda bajkę,ale teraz już wie,że nie opłaca się skakac po łóżku
dzięki Tichonku,ja non stop mam wątpliwości czy dam sobie radę,jak pomyślę,że od września Antek do szkoły i trzeba będzie pakowac codziennie rano do samochodu 3 dzieci by go odwieźc....kurcze ciężka sprawa...no ale jak już mój M mówi,że chce trzecie to może trzeba korzystac by za jakiś czas mu się nie odwidziało?
jak na razie czekam na @ która powinna byc przedwczoraji wtedy podejmiemy ostateczną decyzję ;-)
tak więc idę na raziezałapac się na jakies fluidki,zostało coś jeszcze dla mnie,co?
![]()
Nie chciałabym sama być brzuchata,byłoby weselej i raźniej mieć towarzyszki doli i niedoli

Ja bez
Na szczęście szkoła pod nosem a i dziecków w razie czego tylko dwoje
No chyba,że....Nie,nie,a kysz
Dwoje wystarczy