• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi, Lubiczanka, Larcia - :sorry: a że przystojniaka synka mam to wiem - w końcu ojciec też niczego sobie :-p
Lubiczanka - to już 9 m-cy??? a pamiętam jak się śmiałyście z Martą, że razem na porodówke jedziecie:-D buziolki dla Danielka
obowiązki wzywają - śmierdząca sprawa czeka...:eek:

reklama
Witam:-)

Wiesienko
aha to już wiem mniej więcej:-), nawet mieliśmy tam pójść do tego muzeum, ale Anula spała, więc jechaliśmy dalej
Kasiun w tamtym roku też nie byliśmy u hipcia, więc w tym nadrobiliśmy:-D:-D
Andzulina laska jesteś:tak:
Gastone urocze dziewczynki, wszystkiego dobrego dla Was
Lady Z Julianeczek super chłopczyk

U nas nocka lepsza, bez pobudki aż do 4, potem było popłakiwanie i wiercenie, ale nie jest źle. Teraz już rozrabia od 8 i krzyczy:sorry::eek:.

To miłego dnia

andzulina aha i sukienka suuuper wyglada na Tobie :-) A raczej Ty w tej sukience :-) to ta co mi pokazywalas wtedy?

ide dziecku sniadanie jakies zrobic :-)

Ostatnia edycja:
Hello:-)
Było bara,bara wczora z wieczora,ale,wiecie,to tak tylko pro forma bo i tak w tym cyklu forma nie gotowa:baffled:
Andzulina,laseczka jesteś,że hoho:tak::tak:I bez tego spa,ja myślę:-D
Agusiek,zdróweczka dla Nikosia:tak:
Lubiczanko,to już 9 miechów pękło?:szok:Łosz jak ten czas gna,tak sobie wczoraj myślałam jak nam Gastone się żaliła,że nie zaszła w ciążę za pierwszym podejściem a teraz już fotki swoich kruszynek nam prezentuje:sorry:No,masakra jak czas leci:sorry:
Dla Danielka wszystkiego najlepszego,dużo uśmiechu na buźce(z tego co wiem to mu go nie brakuje:happy:)i szczęśliwego dzieciństwa:tak:Reszty życia też,oczywista:tak:
Magaritta,jutro(13-tego w piątek:szok:)wraca,ale też sobie myślałam,że ona na strasznym zadoopiu musi mieszkać,biedaczka,że przez 2 tygodnie neta nie znalazła:eek::-D

Andzulina,Tichonek-dziękujemy...czas leci nie da SIĘ ukryć...Historia z Martą jest na całe życie:)))Jesteśmy porodówkowymi siostrami:)))Andzulina-jedno mrugnięcie i Igorek będzie świeczkę zdmuchiwał:)))
Tichonek-nie tylko z "obowiązku",ale dla przyjemności też się czasem trzeba poseksić:)))
LARCIA-A JAKIMIŚ KIECKAMI HANDLUJECIE?z allegro czy jak?

Witam sie z wami dziewczeta i zegnam do niedzieli. Zaraz jedziemy do Tralee na wesele siostry Aarona. Takze spedzajcie milo weekendzik i zachowujcie sie :) Lubiczanko- wszytskiego naj dla Danielka....9 mies....szok!!!

reklama
Andzulina aloe lasencia z Ciebie.....:)
Lubiczanko calusek dla Danielka na te 9 miesiecy...jeszcze chwilke i roczek bedziecie swietowac.
Tichonkowa powiadasz ze forma nie gotowa:-D
Marta wspolczuje nocki.
Moj przespal cala od 20:40 do 6:30 zjadl mleko i dalej zasnal i wstalismy o 8:30:szok:.....ostatnio wstawalismy o 7...w PL sie tak przestawil:baffled:

Szymon od chrzestnego(mojego brata) na chrzest dostal 500zl i od chrzestnej tez 500zl,ale ona jeszcze dala nam przed chrzcinami 100zl na ubranko.
podobno chrzestna powinna....oj ile sie znia nasprzeczalam o to;-).
700zl to zdecydowanie za duzo,ja bym raczej nie dala tyle.
Na razie nie jestemniczyja chrzestna i jak na razie sie nie zanosi;-).

A ja mam z****ny humor,..nic mi sie nie chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry