• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Libiczanko,jak dzieciaki zareagowały?A w ogóle to ona jest czy on?:eek:Jak będziesz miała to dawaj original photo psiaka Twego:tak:Rodzina się Wam powiększyła,a Ty wcześniej nawet nic nie wspominałaś,żeśta przy nadziei:sorry::-D

lubiczanko-a ja cos tak czulam, ze se piesia sprawicie.I tez zastanawialismy sie nad ta rasa.Doskonale sa dla dzieci.Super, super!!!(to wlasnie o tych spanielkach mowilam ostatnio na naszym spotkaniu u Dyty)
A co u naszej psinki?
Duzo spi i lubi sie strasznie tulic, jeszcze jest malusia skonczyla dopiero 8 tyg, wiec mysle, ze figle i psoty beda za pare tygodni.

sandrulinska-zdroweczka dla dzieci.
andziulina-figurka, jak ta lala!
anineczko- biedny Mat! Ukochaj go mocno!!!

Cos mi sie zdaje, ze niedlugo nie tylko tichonek i misia beda mialy brzusie!

Tichonek-no on,ale imienia nie ma-J musi nadać:)musi się rozkręcić,bo póki co speszony nowym miejscem i towarzystwem.Fzieci wniebowzięte-biją się o niego:)))potem przywykną:)
Renni-faktycznie młodziutki.Niech rośnie Wam ten puszek.A psiaka chcieliśmy zawsze-niestety ostatniego musieliśmy oddać:(((Mam nadzieję,że ten zadomowi się na dobre:)
Fotki już porobiłam,a jak...ale teraz nie mam czasu-praca czeka...:(Miłego popołudnia i owocnego wieczora wszystkim czekającym na cud:)

hej

my już wróciliśmy,młody ma zaklejone i przyklejone sticker-sy.dali nam trochę do domu tych plasterków w razie gdyby młody je sobie ściągnął.ma je nosic przez 4 dni.młody był bardzo dzielny,nawet nie pisnął jak mu lekarz naciągał to do klejenia.dostał lizaka i już chyba zapomniał co mu było.a mnie pani pielęgniarka pochwaliła za naklejenie plasterka :eek::eek: czy to dla iroli ciężka sztuka? :laugh2:

lubiczanko piękne się Calviery.fajnie widzę,że zwierzyniec taki jak u mnie.dla równowagi u mnie brakuje fretki i dziecka :eek::-D:-D

Mówiłam,że mu skleją:tak:Szybkiego gojenia życzę:tak:
Anineczko,równowaga już coraz bliżej;-)O dziecku już myślisz a fretka....Hmmm...może na razie kup od Lubiczanki jej słynne futro:-D

U mnie się skończy tylko na parciu na dzidzię na nic innego się nie zapowiada:no: a żesz ale mi zaleciało uff chyba mi się śmierdząca sprawa u Wiktora szykuje o żesz Ty ale daje:eek::eek::eek:
Anineczko no to super masz dzielnego synka :-) ucałuj od cioci pod oczko;-)
Lubiczanka super piesio strasznie mi się one podobają ale chyba troszkę kosztował cio????:sorry::-)mój P ani zwierząt ani więcej dzieci nie chce chyba se złego chłopa wybrałam:confused2::-p:-D
A chorowitkom zdrówka życzę :tak::tak:

Witam
Ja po pracy odpoczywam..
Anieczka współczuje upadku małego, no i zycze kolejnego dzidziusia:)
Lubicznka widze ze zwierzyniec macie:)
A ja sie ucieszylam wracam do domu a tu przyszedl czek na Oliviera 200euro do szkoły, w tamtym roku za pózno sie dowiedzialam a teraz czekałąm z 1.5 miesiaca i jest:)
pozdro

Hejo lejdis:-)

Woow wchodze i jakie rewelacje czytam

Lubiczanko grtuluje nowego czlonka rodziny :-)dzieci pewnie wniebowziete:-)ciekawe czy sie z fredkiem zaprzyjaznia??;-)
Anineczko ale sie pewnie strachu najadlas co??? no widzisz bo gdyby chlopaki mieli mlodsza siostre do pilnowania to by im takie pomysly do glowy nie przychodzily;-):-)
Andzia ale lachonek z Ciebie;-)
Łozzzz matko co ja jeszcze chcialam???? no nic pozdrawiam cieplo

a my bylismy dzis u lekarza i jestem mile zaskoczona, bo wstrzymywalam sie z ta wizyta kilka dni, bo nie chcialam znow antybiotyku dla malego, bo mam syropek z pl, ale pani doktor mnie dzis mile zaskoczyla i dala dwie recepty jedna na syrop ktory wykupilam sobie i druga na antybajotik gdyby syrop nie pomogl:-)

aaaa i pytanie czy ktoras z galwayanek jest konsultantka avon?

reklama
bry wieczor,
a ja dzis nie robie nic:-D luz i laba, zaraz zrobię sobie domowe spa, a co tam:-);-)
anineczko- moj chrześniak jak rozwalił glowe jak moja siorka byla 2 lata temu, to w szpitalu czekaliśmy 7godz:szok:- obserwacja trwała tyle czasu, potem przyszła hinduska i skleila mu czolo, przykleiła plaster i wrocilismy do domu, Ty to masz kaskaderów w domu sie szybko goilo
lubiczanka- wy to chyba domowe zoo niedlugo bedziecie miec, ale fajnie przynajmniej dzieci sie nie nudzą
misia- udanego weselicha:-D
wszystkim chorowitkom zdrówka życzę:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry