• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

wiesieńka tego czekania się obawiałam ,ale tylko godzinka nam zleciała :szok: no ale Portlaoise nie ma co porównywac do Dublina:tak:
choc w Galway też są takie kolejki.:baffled:

agusiek strach był bo gdyby to był łuk brwiowy bo stamtąd leci ciurkiem,ale jak go posadziłam na kiblu,przyłożyłam mokry wacik i kazałam mu go trzymac,on się uspokoił to zobaczyłam,że to przy oku :baffled: ale na szczęście powieka cała :tak:

Kamcia ja jeszcze nie złożyłam na BtS ale i tak pewnie nie dostanę :baffled:

PAuletta ucałuję łobuza. :rofl2:
ale na papużkę się zgodził?

reklama
PAuletta ucałuję łobuza. :rofl2:
ale na papużkę się zgodził?
No tak nie do końca się zgodził ale pracowałam nad tym:tak::-) i byłam bliska celu tyle że w między czasie ktoś zawinął papużkę :confused2::-D no ale o psie to mogę zapomnieć:sorry:
Andzulina nie dam rady:no: jutro czekam na techników bo mi się tv rypie:sorry:
Agusiek jak ktoś do jutra wymyśli sposób na odpięcie cycków ta ja chętna :-D
Zmykam wypróbować moją nową lampkę do czytania:tak: dobrej nocy dziewczyny :-)

Witam mamunie:-)
Mam chwilke,bo moje dziecie smacznie spi-mam nadzieje,ze bedzie spal dobrze,bo ostatnia nocka-koszmar.
Ja wlasnie dostalam zastrzyk w d...przeciwbolowy,bo chyba sobie naderwalam albo przewialam jakis wezel czy cus.I czuje,ze powoli zaczyna dzialac-oby jak najdluzej:tak:
Dzisiaj bylam zrobic mega zakupy spozywcze-Larcia jeszcze raz dziekuje za opieke nad moim placzkiem;-)A od jutra zaczynam przygotowania:-)
Andzulina ale z Ciebie lasencja,zreszta sama wiesz...:-)
Moniadan sasiadeczko wrocilas??
Lubiczanko piesio przeslodki
Zaraz w koncu wraca moj mezus,napewno bedzie chcial cos zjesc wiec trza cos wymyslic,zreszta sama bym cos zjadla-tylko,ze troszke pozno:sorry:

no i jestem :-)
ale się rozpisałyście :szok:
Anineczka - buziaki dla syncia
Lubiczanka - kolejny "członek" w rodzinie - przypomniał mi się serial "pełna chata"?
Agusiek - moja koleżanka jest konsultantką - coś potrzebujesz? a co to za propozycja nocnego podboju??? :-p
Pauletta - no szkoda - następnym razem;-)
Larcia - sukienka będzie jutro, bo listonosz awizo mi zostawił :tak:
Kasiun - dzięki za miły dzionek:tak:
Frog - tobie kochana również - i wiesz... proszę o częściej - moje dziecię po zabawie z W padło w ciągu 3 min - i chrapie :-D
czizasss - jaki głupi film oglądam na HBO2...:eek:

Hejka
Kilka dni mnie nie było bo płot malowałam i z czasem kiepsko stałam..:eek: ale już jestem..i nadrabiam..
Crazy Girl - spóźnione życzenia dla córy! STO LATEK!
Gastone -śliczne córy :happy::happy: i gratuluję takiego męża! Teraz tylko życzę szybkiego powrotu do formy byś mogła w pełni cieszyć się rodzinką :-)
Lady - synusia już wbiłaś w jeansy! heh;-) Super ładny chłopak :-)
no ma juz wszystkie znizki...jemu tez chodzilo o to ze jak ja spowoduje wypadek to mu zabiora:baffled::angry::wściekła/y:....no ale juz tak nie gada.
Mam plana zapisac sie na wrzesien....chyba dzis to uczynie. (...)
Ewelcia - czyli mam rozumieć, że jeśli dwie osoby są zapisane do danego samochodu to obie tracą zniżkę w razie wypadku - niezależnie która z nich prowadziła? :crazy:
Kamcia - super miejscówkę znalazłaś..wy tam w Galway macie blisko dużo atrakcji..ocean blisko, klify, jeziorka.. my ostatnio znaleźliśmy takie tycie jeziorko z łabędziami i budką z hot-dogami tak pysznymi, że szok! W jednym hot-dogu mieszczą się 2 parówki, więc najeść się można do syta..a w niej cebulka chrupiąca..hmmm..nigdy się tak hot-dogami nie zachwycałam :-D ale to Polacy sprzedają to chyba dlatego mi tak smakowało..:laugh2:
Kasiun - a może Twoje dziecię jest chore? oby jednak nie..i by jej minęły złe dni..
Andziulina - wow :szok: ale lasencja z Ciebie..
Anineczko - buziak dla kaskadera..i czekamy na baby.. :tak: chłopaki Ci pomogą przy dzidzi :-) dasz radę!
Misia - dobrej zabawy!
Lubiczano - gratki z okazji piesia!
Marta - trzymam kciuki za znalezienie mega grzecznej psinki.. :-)
Wilwia - zdrówka życzę :-)

hej kobietki
oooo kurka wodna ale sie naczytalammmmmm....bo od rana nie zagladalam na bb, a gdy juz mialam chwile to net sie popsól, dopiero teraz zaczal dzialac.
a my dzis basenik zaliczylismy popoludniu fajnie bylo, smiac mi sie chce z mojej olivy jak kurczowo sie mnie trzyma , a gdy m ja zabiera i uczy plywac biedaczka ma przerazona minke. wieczorkiem pojechalam ze znajoma na zakupy bo lodówka pusta i wstápilam do smytha iii kupilam mlodej domek z róznymi akcesoriami ale sie tym bawilaaaa, z wrazenia dopiero teraz zasnela mi na rekach.

Andziulino o no no no super laseczka z ciebie, a kiecka slicznaaa
Miska udanej zabawy
Gastone sliczne sa twoje kruszynki
lady Z twój synus to uroczy kawaler
Kamcia ja w zeszlym roku tez nie skladam bts. bo nie wiedzialam a bym sie na to zalapala , teraz wyslalam kilka dni temu wiec na kasiorke sobie poczekam sporo.
KaMcia jesli chodzi o chrzciny to w moich okolicach chrzestna kupuje szatke biala a nie caly strój, a jesli chodzi o kase to daja tyle na ile kogo stac(bo u nikogo sie nie przelewa) a 700 zl to faktycznie duzooooo.
Lubiczanko slodki piesio faktycznie z tymi zwierzaczkami wesolo tam macie.

chorym dzieciaczkom zdrówka zycze

starajacym sie o dzidzie udanych staran i tych upragnionych fasolek.

Kurczeeee nie wiem czy wszystko co chcialam napisac napisalam? No cóz pozostaje mi regularnie tu zagladac ha ha.

reklama
joann z tego co mi wiadomo to ta druga osoba co jest dopisa do ubezpieczenia to nie ma zdnych znizek...i nie licza sie jej,jesli pozniej chce zarejstrowac samochod na siebie to zaczyna od O.
Jesli moj m ma wszystkie znizki i auto stoi na niego a ja jestem dopisana jako drugi kierowca i nie daj Boze cos sie stanie to jemu leca znizki
nie wiem czy zrozumiale napisalam,ale inaczej chyba nie potrafie wytlumaczyc;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry