• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello:-)
Bardzo Wam dziewczynki dziekuje w imieniu Tobiego za zyczonka.Nie moge uwierzyc,ze to juz rok minal od jego narodzin.az lezka w oku sie zakrecila na wspomnienia...
A dzisiaj zaczynam oostre przygotowania do imprezki.Jeszcze musze zrobic reszte zakupow a potem caly dzien w kuchni.Wczoraj po tym zastrzyku mi przeszlo,ale od rana bol wrocil na nowo.Chyba zapodam sobie jeszcze jeden coby miec sily na kucharzenie,pieczenie i sprzatanie...no i zajecie sie moim roczniakiem:-)

Bry:-)
Didi śliczna ta czapusia:tak:Poważnie,pierwszy raz robiłaś?Ja to tak jak,Ewelcia,pewnie bym rzucała czapką po ścianach i ku*** sypała:zawstydzona/y:Nie mam cierpliwości do takich rzeczy:sorry:Modelka z fochem i tak najlepsza (nie umniejszając nic czapce:-D)
Wilwia,sto lat i jeszcze więcej dla roczniaczka:tak:

Lubiczanko,czyli imię wybrane,Reksio?
Marta,coś Ty K zrobiła,przyznaj się:-p:-D
Anineczko,jak tam rekonwalescent?
Idę się zbierać bo do Dylana dziś:tak:

Bry:-)
Didi śliczna ta czapusia:tak:Poważnie,pierwszy raz robiłaś?Ja to tak jak,Ewelcia,pewnie bym rzucała czapką po ścianach i ku*** sypała:zawstydzona/y:Nie mam cierpliwości do takich rzeczy:sorry:Modelka z fochem i tak najlepsza (nie umniejszając nic czapce:-D)
tak..pierwszy raz to jest tak proste ze szok...az sama bylam w szoku bo zanim zabralam sie za robienie to wscieklizny dostalam i wyzywalam na P i dzieciaki bo mi dokazywali i nie moglamsie skupic..ale po filmiki normalnie gladko poszlo az sama smialam sie do siebie pod nosema moj P smial sie ze mnie..haha..i byl w szoku ze skonczylam jeszcze wczoraj..

z tego filmiku robilam
YouTube - Lightweight Crochet Beanie Cap - Worn by Usher - U Remind Me

Mam kilka foć
Daniel z Fredziem-bezpieczna miłość
picture273768t.jpg

Fred w całej okazałości
picture273766t.jpg

Nowi kumple
picture273767t.jpg

Reksio
picture273769t.jpg
picture273765t.jpg

Didi,faktycznie łatwo to wygląda:tak:Nie mam córy coby na nią zrobić:baffled:Ale jeśli będę miała,chyba spróbuję:-p:tak:Kiedyś (czyt. w szkole)jakieś serwetki dziargałam,ale to było wieeki temu:baffled:
Lubiczanko,Fajne masz nowe dzieciaczki,a czemu się na D nie nazywają?Np.Dalton i Drako:-D

Didi,faktycznie łatwo to wygląda:tak:Nie mam córy coby na nią zrobić:baffled:Ale jeśli będę miała,chyba spróbuję:-p:tak:Kiedyś (czyt. w szkole)jakieś serwetki dziargałam,ale to było wieeki temu:baffled:
Lubiczanko,Fajne masz nowe dzieciaczki,a czemu się na D nie nazywają?Np.Dalton i Drako:-D

Zawsze możesz dla jakiejś zaprzyjaźnionej dziewczynki zrobić;-):-D:-D:-D:rofl2:

reklama
hejka
Wilwia - wszystkiego naj dla Twojego słodziaka! sto latek!
Didi - ale czaderska czapeczka! I jak ładnie zrobiona! Moje początki z szydełkiem to serwetki, które za nic proste nie chciały wyjść - tylko robiły się czapeczki :-D znaczy się tak się zwężały:baffled:.. ale czapeczki to chyba nie robiłam jeszcze..hmm..
Lubiczanka - ale fajny Reksio! i nawet podobny..:-) tak - malowałam płot ale jeszcze jednej farby zabrakło..:eek:
Zrobiłam dziś pranie ale boję się, że Pysio je znowu ściągnie..:baffled: ostatnio zrobił dziurę w mojej nowej bluzce swoimi kłami :angry: grrr...
Dobra zmykam bo warzywka do zupki trzeba wrzucić..:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry