• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

jest jest..bo kupilam tam akwarium i kupuje ciagle amku dla rybek :)

kto chce Ewe na wakacje.. piszczy ...jeczy od rana ...sama nie wie czego chce...a mnie zaraz cos trafi

Mam to samo:-(:sorry:

Ewelcia..mysle ze dalabys rade..ja wydrukowalam sobie pelnopotrzebnych rzeczy i czytam czytam robie i juz nerw na maxa i zrezygnowana ale jeszcze mowie zobacze na youtube..i tam jest super pokazuja co i jak oczko po oczku i tak powstala czapka..haha..

a oto moje dzielo ( ale jeste dumna z siebie ) haha i modelka z fochem
Zobacz załącznik 273746Zobacz załącznik 273747Zobacz załącznik 273748

kwiatek nieudany wiec do poprawy bo za wielki ijakis nieksztaltny..ale calosc jak na pierwszy raz ok.. ta babka miala ciensza welenke i azuerk byl bardziej wyrazny i mial wieksze oczka..a moja jest scisla bo welna gruba wiec czapka na zime...haha
Bomba!! Chyba i ja zrobię:-p

Wilwia 100 latek dla Tobiaszka!!

reklama
Anulka śpi, jak wstanie to pójdziemy na dwór troszkę, bo pogoda znośna:-), no i jakieś małe zakupki.

Ja podziwiam te z Was, które mają pieski i kotki, to jednak duża odpowiedzialność, szczególnie, że wszystkie macie rasowe.

didi ahhhaa to chyba nie ma tego sklepu na piętrze papierniczego? pomerdało mi się.

Joannn nasza wytrzymuje,ale do 7-8 rano jak M wstaje do pracy to ją wypuszcza,ale raz na jakiś czas zdarza się,że jej nie wypuści a my schodzimy na dół dośc późno (10-11) i czasem się zdarzy kałuża.
Mile też nie ma stałych godzin wyprowadzania.Jak chce to staje przy drzwiach i daje znac i wtedy wychodzi,a wychodzi dośc często.Dlatego gdybyśmy chcieli się przeprowadzac to apartamenty nie wchodzą w grę bo trzeba by było co chwilę z nią latac na dwór,a tak to chodzi kiedy chce.Ale mnie to nie przeszkadza :tak:

Melduję się z drugiego kompa;-)
Durrrna ta pogoda:eek:Zajdzie słonko,pizga,wyjdzie,się rozbieram bo gorąco:baffled:
No,nie wiem,o której,ale Margaritta dziś wraca:tak:Na pewno strasznie się za nami stęskniła;-)
Lubiczanko,Wytrzeszcz:szok:Biedna rybka:sorry:Może ma zatwardzenia,że tak wygląda i tak się nazywa:-D
Asienko,na razie to ja ani szydełka ani wełny ani zapału nawet nie mam:sorry:

Didi,faktycznie łatwo to wygląda:tak:Nie mam córy coby na nią zrobić:baffled:Ale jeśli będę miała,chyba spróbuję:-p:tak:Kiedyś (czyt. w szkole)jakieś serwetki dziargałam,ale to było wieeki temu:baffled:
Lubiczanko,Fajne masz nowe dzieciaczki,a czemu się na D nie nazywają?Np.Dalton i Drako:-D
:-D:-D:-D
dowalilas Pi...e uszy:-D:-D......:-p

Didi modeleczka cudna...czapka super-jak na pierwszy raz to bomba...
Obejrzalam filmik i widze ze nie ejst to az tak bardzo skomplikowane...

Lubiczanko mojej mamy kolezanka kiedys miala takie psa i zwiazywala mu uszy gumeczka jak jadl lub pil,ale teraz slyszalam ze dla tych psow sa specjalne miski;-):tak:
Anineczko super ze mlody czuje sie juz ok:)

Mlody spi...wcale nie chcail zasnac tylko cudowal,myslalam ze go na allegro wystawie:rofl2::sorry:.....jak go przed 11 wypuscilam na dwor to zachowywal sie jakby pierwszy raz w zyciu byl na dworze-masakra...upocilam sie strasznie biegajac za nim.

Ugotowalam ziemniory bo mam w planach kopytka..zagladam do worka atam kilka zaczyna sie psuc,wiec zeby sie nie zmarnowaly to zrobie z nich pozytek...

Dziewczyny czy dawalyscie moze dziecia grzyby???Szymko wciagnal wczoraj pieroga z grzybami i kapusta(chcial sie zes...jak zobaczyl) i mu dalam...
Na razie zyje:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry