• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia..no właśnie nie zakumałam..tzn. wiem, że zniżki są tylko na tą główną osobę..ale czy jeśli ta druga zrobi wypadek to ta pierwsza też traci zniżkę? aha! Kumam! Skoro tylko pierwszej tyczą się zniżki to i jej lecą jakby co bo druga nie ma nic - że tak powiem..kurde to nie dobrze..:crazy:
No nic..lecę spać.. Dobranoc

reklama
witam laseczki

ale super dzien sie zaczal mam bana na buzi...wstaje ide do okna i chce porzymocowac kwiatka do czapusi ktora zrobilam Ewuni wczoraaj na szydelku a tu cos mnie po oczach ..patrze ato piekna kolorowa tecza taaaka wielka a onok nad nia mniejsza 2..no szok..po chwili ta 1 jeszcze jasniejsza i calusienki luk...co za piekne zjawisko..:) mam fotki ale niestety z okna niedalo sie w calosci strzelic.:)

musze wam powiedziec ze nauczylam sie robic ta czapusie na szydelku z Youtube..hahaha...bo se stronek to nie kumalam o co chodzi atam to jakby ktos byll obok i pokazywal...wiec corcia ma czapusie na zime wykonana przez mamunie..:)

ok..lece poczytac

Witam i ja :-)
a moje dziecię po wczorajszych wrażeniach wstało dzisiaj przed 8 :szok: mój A sprawdzał, czy wszystko z nim w porządku...
Wilwia - wszystkiego najlepszego dla Tobiaszka - samych kolorowych dni !!!

Didi - no i proszę - następna z ukrytym talentem się ujawniła ;-)

Hejooo:-) to mnie czeka superowy dzień...Wiktor odkad oczy otworzył nie opuszcza mnie na krok i trzyma się moich spodni:eek: jak odejdę trochę dalej to jest ryk no jęczy dusza od rana taka że hej:confused2::baffled: ehhh nic to zostaje mi tylko Wam życzyć miłego dnia:tak:
Wilwia wszystkiego co najlepsze dla Tobiaszka
Zobacz załącznik 273740

Ostatnia edycja:
Witaj sie i spadam zaraz pod prysznic, noc mialam koszmarna.O 4 cos mnie obudzilo, a to odglosy jakby wystrzaly, jakby wielkie balon pekal. I to pare razy. Sobie mysle "nie no, jakis szaleniec chodzi i ludzi zabija" (za duzo filmow ogladam). Wkoncu postanowilam wstac i obczaic,co sie dzieje. Podeszlam do okna, a widze,ze sasiedzi wyszli na dwor i gdzies palcami pokazuja. Cos sie dzialo, nie snilo mi sie. Obudzilam meza, ale nie chcialo mu sie wyjsc,zobaczyc o co chodzi. Moze ktos opony przebijal, bo to wlasnie taki odglos. Pozniej pewnie sie dowiem. Ale usnac po tym juz nie moglam niestety, bo ciagle mialam w glowie, ze zaraz ktos tu z gunem wskoczy eh, koniec filmow dla mnie!

wilwia dla Tobiaszka STO LAT STO LAT :-) Slodziak maly skonczyl juz roczek :-)

andzulina suuuuuuuper z sukienka, ciesze sie bardzo :-)

Wilwia wszystkiego najlepszego dla Tobiaszka...duzo zdrwoka i usmiechu na twarzy:)oraz szalonej imprezy:-D

Didi pochwal sie swoim dzielem;-)
oj jak ja bym chciala cos umiec robic n 1444[1].jpga szydelku,ale nie wiem czy bym dala rade..ja za nerwowa jetsm...pewnie po jednym dniu jakby mi cos nie szlo to szydelko znalazlo by sie w koszu:baffled::rofl2::sorry:1522[1].jpg

UUu ale lipnie mis ie obrazki wkleily...nie to nacisnelam co chcialam :(

dzień dobry
Wilwia-swojemu małemu kochanieństwu przekaż gorące uściski z okazji urodzin:)
Anineczko-i jeszcze rybki,teraz przez ten nowy filtr nie da rady o nich zapomnieć-jakby woda cały czas leciała:/Cieszę się,że z Matta taki zuch:)
Marta-hihi...udało się:)
Pauletta-a co w ogóle tak szybko tu robisz?
Joann-mówisz płot malowałaś?Good Girl;)))a piesio nie taki drogi-170e,choć jak patrzyłam w porównaniu z innymi to promocyjna cena;)
Larcia-już wiesz co się działo?
Didi-dawaj focie:)))
A mój biedny Fredzio chyba jest zazdrosny o reksia(fred jest mójny a Reksio J)-przypałetało się to to po nim,w dodatku śpi w domku,a nie w garażu...Biedny Fred:(I dziś ugryzł mnie w palec od nogi:((((Teraz jest na ogrodzie,ale jak poznawaliśmy go z "nowym"to się tylko obwąchali i żadnych oznak zawiści czy złości nie było:)
Wczoraj(dzisiaj)położyłam się dopiero po 2giej,bo po powrocie z pracy musiałam mięcho rozparcelować(czyt.podzielić),bo kupiłam 3kg karkówy,nie wiem ilu kg scvhab,ale na metr długi i dwie paki mielonego...mogę grillować:))))idę coś na obiad wyciągnąć(bynajmniej nie z prosiaka):))))Miłego dnia:)

reklama
Wilwia...sto lat sto lat dla Tobiaszka
Zobacz załącznik 273745
Ewelcia..mysle ze dalabys rade..ja wydrukowalam sobie pelnopotrzebnych rzeczy i czytam czytam robie i juz nerw na maxa i zrezygnowana ale jeszcze mowie zobacze na youtube..i tam jest super pokazuja co i jak oczko po oczku i tak powstala czapka..haha..

a oto moje dzielo ( ale jeste dumna z siebie ) haha i modelka z fochem
SDC18038.jpgSDC18037.jpgSDC18036.jpg

kwiatek nieudany wiec do poprawy bo za wielki ijakis nieksztaltny..ale calosc jak na pierwszy raz ok.. ta babka miala ciensza welenke i azuerk byl bardziej wyrazny i mial wieksze oczka..a moja jest scisla bo welna gruba wiec czapka na zime...haha

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry