_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wpadam sie tylko przywitac, pozniej bede nadranbiac....;-)
wszystkiego naj dla Tobiasza
wszystkiego naj dla Tobiasza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam kilka foć
Daniel z Fredziem-bezpieczna miłość![]()
Fred w całej okazałości![]()
Nowi kumple![]()
Reksio![]()
![]()
Czesc Lubiczanka macie fretke?gdzie kupilscie jesli moge wiedziec? super foteczki pozdrawiam

świetny zwierzyniec 

fajniuśki,a Reksio słodki.

Kasiuleczka - to miałaś przeboje(...) nasi znajomi majá tez takiego psiaka i ciagle uszy mu wycieraja lub suszA suszarká bo gdy pije wode z miski to uszy w niej moczy bo ma takie dlugie.
Larcia Ty wiesz co moze to samochód sie palil, bo mnie kilka miesiecy temu tez obudzilo takie cos w nocy jakby balony pekaly. Wstaje o 3 w nocy obchodze dom i nic ale pod naszym oknem, sasiada samochod sie palil(ktos mu podpalil auto) zawalu prawie dostalam Olive do drugiej sypialni w nocy przenosilam bo to akurat pod jej oknem wystraszylam sie bo pomyslalam ze auto moze wybuchnac, poxniej paszpoty i kase wsadzilam do kieszeni zeby miec przy sobie i czekalismy na straz, a od tej temperatury okna w domu mi popekaly-no masakra jednym slowem.
Nio a ja kawuche musze sobie zrobic, Oliva sie bawi domkiem od rana, i trzeba bedzie cosik posprzatac i obiad przygotowac. ehhhhhhhhh
a co do pieska..to może Twoi znajomi źle dobrali mu miskę? czytałam, że są różne w zależności właśnie od uszu psa i pyska..
a ja właśnie wolałam płot niż ściany..bo na powietrzu przyjemniej z farbą mieć do czynienia..ale fakt - pracochłonne..jeszcze jak się co chwilę odrywałam od pracy bo Pysio..bo Patryk..
didi ponoc tego sklepu już tam nie ma![]()
grrrrrrrrrrrrrrr.... a te co mają pieski - powiedzcie mi czy wasze wytrzymują noc bez siku? Bo nasz tak średnio..ale to około 9 h jest..może źle robimy, że cały dzień ma otwarte drzwi i idzie kiedy chce na dwór zrobić siku..hmm