• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello:-)
Znów jakoś ponuro,ale ciepło na dworze:sorry:Dla mnie to już wygląda jak ładniejsza jesień niż schyłek lata:sorry:
Zasłony władowałam do pralki,to nic,że pisze: dry clean only:baffled:Najwyżej zostanę bez zasłon,ale już na nie patrzeć nie mogłam:no:Musiałam odświeżyć i mam wielkie postanowienie umyć dziś okna,ale czy na postanowieniu się nie skończy-czas pokaże:sorry:Poza tym-kibelki,standardowo:tak:
Gastone,jeszcze raz gratuluję:tak:Piękny Twój post,pełen optymizmu,szczęścia choć Ty sama obolała:sorry:Szybkiego powrotu do formy życzę.Męża masz,na prawdę wspaniałego:tak:Syneczka też:tak:
Ewelcia-mam nadzieję,że nie pomylę,choć wytłumaczono mi bardzo oględnie...Uaktualniej suwak-już 3cia dwójka...
A Ty swój suwaczek to co?:-D
A mąż się wczoraj spisał:tak:Tzn.dużo nadgodzin i więcej tygodniówki przyniesie:-DNie miałam serca go jeszcze wczoraj czochrać,taki zrypany wrócił,że szok:szok:Istniała obawa,że zaśnie na mnie:baffled:więc dałam spokój;-)Dziś nie popuszczę:sorry:
Crazy Girl wszystkiego najlepszego dla Emilci:tak:
Minnie_Mouse9.gif

Ostatnia edycja:
lubiczanka, mi jakos nie bardzo podobaja sie te srebrne lyzeczki grzechotki itp...
wole jakis album , albo obrazek z aniolkiem... do tego myslalm o zlotym lancuszku i kasie.... ile wsadzic,.. hmmm... nie wiem ile sie teraz dje dla chrzesniakow... jakies propozycje? :-p

gastone wracaj do formy , dzielna jestes, maz tez dzielny ... :tak:

hejka
Gastone szybkiego powrotu do zdrówka
Grazy Girl wszystkiego najlepszego dla Twojej dwulatki

i ja tez dzis pranko wstawilam naszczescie to juz ostatnie bo mi wczoraj zabraklo miejsca na suszarce, wczorajsze juz poskladalam i juz lezy w szafie:-):-)
no nic poklikam chwile w necie i obiadek trzeba bedzie szykowac...hmmm
milego dnia

U mnie pranie też się robi,właśnie z zakupków wróciliśmy-mega błyskawicznych.Kupiłam też Dawidkowi nowe spodnie do szkoły-szanowny dyro zażyczył sobie,że wszyscy muszą mieć z logo szkoły-20e nie moje:(Całe szczęście reszta jest i czeka na założenie:)
Tichonek-ja mam wszystko na bieżąco,tzn.chyba idą,ale się nie przebiły-także poprzestaliśmy póki co na 4ech ząbólach...a czekam na Twój-bynajmniej nie z zębami;)))
Ka.Mcia-to zależy również czy w Pl czy tu...bo tu 50e może wyglądać niezbyt pokaznie,natomiast zmieniając na 200zł już coiś jest-jeszcze do tego pamiąteczka(naprawdę jako mama polecam album)i strój(znowu podkreślam"u nas")

Tichonek-ja mam wszystko na bieżąco,tzn.chyba idą,ale się nie przebiły-także poprzestaliśmy póki co na 4ech ząbólach...a czekam na Twój-bynajmniej nie z zębami;)))
:-D:-DAle mnie chodzi o suwaczek wakacyjny:-D:-D
...Powiedzcie mi na ile stopni mogę włączyć suszenie tych zasłon?Nie mam pojęcia a takich mokrych przecież nie powieszę,bo wyrwą karnisze razem z sufitem i sąsiadki kuchnia znajdzie się w moim salonie:eek:A suszyć takich wielkich też nie mam gdzie:baffled:

Ostatnia edycja:
Tichonek nie poradze co do stopni ale zostaw sobie wode z suszenia do prostownicy ;-)

CrazyGirl sto lat dla corci a M sie nie przejmuj
Swietujesz z nami wirtualnie :-)

A ja mam nerwa bo mloda nie chce spac
Po poludniu musze isc do kolezanki odprawebrobic a ona jak na zlosc nie chce zasnac
Wrrr

Lady zgaga Super ze Julek cinprzespal cala noc ale masz szczescie

Dzięki,moniadan,wiem,wiem,pisałaś kiedyś,że ona wtedy destylowana:tak:Ale kupiłam już sobie w butelce a poza tym gdzie ta woda się zbiera?Bo ja nie mam suszarki do ubrań tylko mam program suszenia w pralce i rzadko z niego korzystam,ale z tego co pamiętam to woda od razu do odpływu zwiewa:eek:

reklama
Tichonek-aaaa,takie buty...:)Nie zmieniam,bo mam nadzieję,że będzie aktualne;)
LadyZgaga-jestem pod wrażeniem Twojego Syneczka:)))Czy tylko mój Daniel(i Viki Madbebe)lunatykami się urodzili?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry