Kasiun80
Zaangażowana w BB
Kasiun a pewnie, że hipcie widzieliśmy, Ania najpierw jednego zobaczyła, potem my, bo dwa pływały cały czas pod wodą i tylko na chwilę się wynurzały i jeden gigantyczny na takiej wysepce był
Tichonku trzymam kciuki, żeby w następnym miesiącu się udało. Nie załamuj się i myśl pozytywnie
Larcia Ty obrotna kobietko:-)
Crazy Girl zdrówka dla Emilki
Było gorąco, potem był deszcz, pranie było w domu, na dworze i teraz znowu w domu, ech. Andzia sypialnię roznosi a ja nie mam jak z nią wyjść w tę pogodę![]()
Hej Dziewczyny, ale tego dzisiaj naprodukowalyscie. Czytalam i czytalam i dalej sie nie moge doczytac. Jednak jak Babki sie dobiora to nagadac sie nie moga co? hihihi
Zaczne od tego ze dopiero dzisiaj docztalam sie ze sa dwie Kamcie na forum, ale ze mnie gapa. Normalnie szok. nO WIEC kAMCIU Ennis dzieki za swietne fotki. Sa rewelacyjne. Prawie Cie bylo juz na jedenej z nich widac, ale jakos Ci ucielo. A Twoja Malutka slodziak taki, ze tylko schrupac a wsrod tych zwierzat to wygladala normalnie bomba!Takie ciasteczko mniam mniam. Jedank te zwierzata sa tak blisko, nie balas sie ze im cos odbije??Ludzie ja bym miala stracha, ale bardzo to fajne z drugiej strony, teraz musze stwierdzic, ze moglam jechac do Cork zamiast do Dublin Zoo, Mala moja chyba wiecej by skorzystala.
Asienko_R nie moge uwierzyc, ze widzialyscie Hipcia. Kurcze my wygladalismy i wygladalismy i nici. Ale fajnie. A masz moze jakies foteczki???
Moniadan ta fryzjerka (moze ja znasz) to przyjmuje na Forster Street, nie wiem jaka jest nazwa tego zakladu, ale on ma na imie ANIA, bo jest tam jeszcze jedna gosciowa, i to jest salon drugi po Angelu. Kojarzysz??Ja jestem z niej zadowolona. Poszlam do niej juz drugi raz na pasemka, powiedzialam jej, ze moje wlosy sa cholernie slabe i po ciazy troszke lepsze sie zrobily i nie chcialabym, zeby to sie popsulo, a chce miec pasemka, wiec juz bylam drugi raz i wlosy nie wychodza mi garsciami, nie mam peruki i jestem bardzo zadowolona!!Polecam ja jak najbardziej.
CrazyGirl przykro mi z powodu choroby Twojego Dzieciaczka. Wiem jak to jest jak dzieci sa chore i musza znowu brac te cholerne antybiotyki, bo co innego moga wziac. MOge jedynie Ci porazdzic, ze ja zaraz jak mala bierze antybiotyki to daje jej zakupione w aptece pro i prebiotyki firmy Optibac i tej drugiej nazwy nie pamietam i potem jeszcze 2 tygodnie je daje po kuracji antybiotykowej i przynajmniej mam spokoj ,bo moja Mala niczego znowu nie zalapie kiedy te antybiotyki zniszcza jej te prawidlowe bakterie.Zycze zdrowka.
Witam inne Foremki(przepraszam ze nie wymieniam imion), z ktorymi jeszcze sie nie przywitalam wczesniej, gdyz w czasie jak zaczynalam tu pisac ich nie bylo.
Andziulina idz zrob sie na bostwo.Zreszta za wiele robic to Ty nie musisz!!!
A tak troche ode mnie to dzisiaj spedzilam czas rodzinnie w Cong, w jego pieknych lasach. Do zamku nie wchodzilam, bo teraz sobie licza za wejscie od osoby 5eur, dziecko 3.5eur, zawsze jest tak w okresie letnim, wiec idziemy zawsze do wioseczki i tam wzdluz Corrib sa swietne lesne druzki plus park na spacery.Jest tam pieknie. Niedawno to odkrylam wiec polecam.
A teraz juz spadam, bo juz 22.00 a ja mialam tyle zaplanowane a jestem lekko zmeczona. Zycze wszystkim Wam milej i spokojnej nocki a jutro z rana sloneczka.
, Ania najpierw jednego zobaczyła, potem my, bo dwa pływały cały czas pod wodą i tylko na chwilę się wynurzały i jeden gigantyczny na takiej wysepce był

ale jak mu powiedzialam ze wyszedl caly duzy garnek,to mi powiedzial ze jak bedzie ja jadl caly tydzien to mi garki powyrzuca

sliczne fotki:-)
a muza Twoja za...wrzuc cos wiecej
a nie "nasze (r. nijaki) Patryki (r. męski)" ..hmm.. język polski trudny język..a angielski jeszcze bardziej ;-)
ale dzięki temu w końcu m.się wziął i zrobił bramkę :-) a ja ją dziś pomalowałam
i o jeden stres mniej..;-)