reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiun a pewnie, że hipcie widzieliśmy:-D, Ania najpierw jednego zobaczyła, potem my, bo dwa pływały cały czas pod wodą i tylko na chwilę się wynurzały i jeden gigantyczny na takiej wysepce był
Tichonku trzymam kciuki, żeby w następnym miesiącu się udało. Nie załamuj się i myśl pozytywnie
Larcia Ty obrotna kobietko:-):-D
Crazy Girl zdrówka dla Emilki

Było gorąco, potem był deszcz, pranie było w domu, na dworze i teraz znowu w domu, ech. Andzia sypialnię roznosi a ja nie mam jak z nią wyjść w tę pogodę:wściekła/y::no:

Hej Dziewczyny, ale tego dzisiaj naprodukowalyscie. Czytalam i czytalam i dalej sie nie moge doczytac. Jednak jak Babki sie dobiora to nagadac sie nie moga co? hihihi
Zaczne od tego ze dopiero dzisiaj docztalam sie ze sa dwie Kamcie na forum, ale ze mnie gapa. Normalnie szok. nO WIEC kAMCIU Ennis dzieki za swietne fotki. Sa rewelacyjne. Prawie Cie bylo juz na jedenej z nich widac, ale jakos Ci ucielo. A Twoja Malutka slodziak taki, ze tylko schrupac a wsrod tych zwierzat to wygladala normalnie bomba!Takie ciasteczko mniam mniam. Jedank te zwierzata sa tak blisko, nie balas sie ze im cos odbije??Ludzie ja bym miala stracha, ale bardzo to fajne z drugiej strony, teraz musze stwierdzic, ze moglam jechac do Cork zamiast do Dublin Zoo, Mala moja chyba wiecej by skorzystala.
Asienko_R nie moge uwierzyc, ze widzialyscie Hipcia. Kurcze my wygladalismy i wygladalismy i nici. Ale fajnie. A masz moze jakies foteczki???
Moniadan ta fryzjerka (moze ja znasz) to przyjmuje na Forster Street, nie wiem jaka jest nazwa tego zakladu, ale on ma na imie ANIA, bo jest tam jeszcze jedna gosciowa, i to jest salon drugi po Angelu. Kojarzysz??Ja jestem z niej zadowolona. Poszlam do niej juz drugi raz na pasemka, powiedzialam jej, ze moje wlosy sa cholernie slabe i po ciazy troszke lepsze sie zrobily i nie chcialabym, zeby to sie popsulo, a chce miec pasemka, wiec juz bylam drugi raz i wlosy nie wychodza mi garsciami, nie mam peruki i jestem bardzo zadowolona!!Polecam ja jak najbardziej.
CrazyGirl przykro mi z powodu choroby Twojego Dzieciaczka. Wiem jak to jest jak dzieci sa chore i musza znowu brac te cholerne antybiotyki, bo co innego moga wziac. MOge jedynie Ci porazdzic, ze ja zaraz jak mala bierze antybiotyki to daje jej zakupione w aptece pro i prebiotyki firmy Optibac i tej drugiej nazwy nie pamietam i potem jeszcze 2 tygodnie je daje po kuracji antybiotykowej i przynajmniej mam spokoj ,bo moja Mala niczego znowu nie zalapie kiedy te antybiotyki zniszcza jej te prawidlowe bakterie.Zycze zdrowka.
Witam inne Foremki(przepraszam ze nie wymieniam imion), z ktorymi jeszcze sie nie przywitalam wczesniej, gdyz w czasie jak zaczynalam tu pisac ich nie bylo.
Andziulina idz zrob sie na bostwo.Zreszta za wiele robic to Ty nie musisz!!!
A tak troche ode mnie to dzisiaj spedzilam czas rodzinnie w Cong, w jego pieknych lasach. Do zamku nie wchodzilam, bo teraz sobie licza za wejscie od osoby 5eur, dziecko 3.5eur, zawsze jest tak w okresie letnim, wiec idziemy zawsze do wioseczki i tam wzdluz Corrib sa swietne lesne druzki plus park na spacery.Jest tam pieknie. Niedawno to odkrylam wiec polecam.
A teraz juz spadam, bo juz 22.00 a ja mialam tyle zaplanowane a jestem lekko zmeczona. Zycze wszystkim Wam milej i spokojnej nocki a jutro z rana sloneczka.

reklama
No to sie wkurzyłam pisalam posta na pół strony i go skasowalo brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:( Jeszcze raz

No właśnie Kamcie sa 2 na forum wiec jak piszecie to odnosnie drugiej KaMci używajcie dużego M w środku, bo czasem sie myle do kogo to jest pisane:)

Misia ja nie wiem czemu do tej pory nam nie przyspiewywałas na spotkaniach forumowych?:)

Andzia idz sie rób na bóstwo:)

Crazy girl zdrówka życze!!

Marta witamy i tak Cie podziwiam że dałaś rade dojechac.

Lubiczanko fajne zdjecia chyba sie troche opaliłaś??

Ja juz po kinie film step up fajny cały czas nogi mi latały od tego ich tanczenia i muzyki hihi

Miłej nocki

Crazy Girl jak juz skonczysz to zapodaj jakies foty Twojego dziela ok;-)
Kamcia jakie Ty tu foty widzisz Lubiczanki??
Sa foty ale KaMci...no chyba ze ja cos przeoczylam:sorry:
Kasiun fajnie ze dizen spedziliscie milo:-)
Andzulina mnie tez by sie jakiesmale spa przydalo...ale dzis juz nie dam rady....nie dawno skonczylam pierogi gotowac.

Dzis mnie naszlo na fasolke po bretonsku,ale tyle mi jej wyszlo ze chyba przez caly tydzien bedziemy jesc:-D:-D:-D:-p:sorry:.......mialam zrobic z jednej paczki fasoli,ale moj mowi zrob z 2 bo dawno nie bylo.....:rofl2:ale jak mu powiedzialam ze wyszedl caly duzy garnek,to mi powiedzial ze jak bedzie ja jadl caly tydzien to mi garki powyrzuca:-D:-D:-D.......eee nie bedzie tragedi...fasolke bedzie zajadala pierogami przegryzal;-):-D

wow, to chyba twoj synus to aniołeczek, mi sie było trudno zdecydowac nawet jak mój miał 3 lata :-p
ale mała różnica to super sprawa, żałuje ze tak długo czekałam
to życze powodzenie i szybkiego zobaczenie dwóch kreseczek

Ka Mcia fajne fotki, śliczna córcia, ale czemu ty na wszystkich zdjęciach ucięta :angry:
hehe bo sie wycielam :-D chyba nie jestem zbyt fotogeniczna zeby sie tak pokazywac publicznie :sorry::-p

dotarłam:-D ale sie rozpisałyście :-p
ja dziś pierwszy dzień w pracy :-( po urlopie i niestety jak na poniedziałek to busy:szok:
asienka r- to pewnie jechaliście kolo nas, obydwa te wycieczkowe busy jeżdżą nasza ulica, super ze wycieczka sie udała:-D3
Tichonek - czekamy na fotki, jak tylko dostane wiecej to wrzuce, ja tam wiem ze wszystko w swoim czasie u was nastąpi;-)
Ka.M CIA- to Ty tak za ciosem? a pewnie jak chcecie miec wiecej to razem sie beda bawic:laugh2:sliczne fotki:-)
Misia 83- to wcześnie rzeczywiście zaczeslicie;-) POWODZENIA:tak: a muza Twoja za...wrzuc cos wiecej
Crazy girl- zdrowka wam zycze:-)
lubiczanka - oby szybko zlecialo w pracy, super fotki z urlopu:-D
Marta F- to szczescie ze dotarliscie do Irlandii, ale po takich wypadach jest co wspominac :-p:rofl2:
Pauletta- welcome back
uciekam cos wciagnac na kolacje
chcielismy rok po roku... no ale sie nie udalo....:sorry:mam nadzieje ze chociaz teraz sie uda zeby za duzej roznicy wiekowej nie bylo;-)
a co lepsze licze nas bliznieta:-D:tak:caly czas sie o to modle

No to sie wkurzyłam pisalam posta na pół strony i go skasowalo brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:( Jeszcze raz

No właśnie Kamcie sa 2 na forum wiec jak piszecie to odnosnie drugiej KaMci używajcie dużego M w środku, bo czasem sie myle do kogo to jest pisane:)
tez sie myle czasem:sorry: i czytam po 2 razy zeby sie domyslec o ktora z nas chodzi...
mnie mozecie pisac przez duze M albo Kami:sorry:jak wam latwiej:tak:

Hej Dziewczyny, ale tego dzisiaj naprodukowalyscie. Czytalam i czytalam i dalej sie nie moge doczytac. Jednak jak Babki sie dobiora to nagadac sie nie moga co? hihihi
Zaczne od tego ze dopiero dzisiaj docztalam sie ze sa dwie Kamcie na forum, ale ze mnie gapa. Normalnie szok. nO WIEC kAMCIU Ennis dzieki za swietne fotki. Sa rewelacyjne. Prawie Cie bylo juz na jedenej z nich widac, ale jakos Ci ucielo. A Twoja Malutka slodziak taki, ze tylko schrupac a wsrod tych zwierzat to wygladala normalnie bomba!Takie ciasteczko mniam mniam. Jedank te zwierzata sa tak blisko, nie balas sie ze im cos odbije??Ludzie ja bym miala stracha, ale bardzo to fajne z drugiej strony, teraz musze stwierdzic, ze moglam jechac do Cork zamiast do Dublin Zoo, Mala moja chyba wiecej by skorzystala.
.
wiesz powiem szczerze ze sie nie balam , bo stalam obok tuz za zasiegiem obiektuywu a na jednej fotce za palmą:rofl2::-D a ogolnie to powycinalam siebie na zdjeiach , tam na 1 zdjeciu do konca nie moglam bo bym mala przyciela.. hehe :-P
zawsze jak robie malej fotki wiem ze nic jej nie grozi i sie nie boje...;-)
napewno nie narazilabym jej na niebezpieczenstwo:no:
tak jak ostatnio mam zdjecie na nk :-p wyglada groznie , a jednak w 100% bepiecznie... :-D

wstawie foto zeby udowodnic:-p
1 poszlo na nk ... a pozostale nie wyszly;-)

Załączniki

• DSCF0684.jpg
    DSCF0684.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCF0685.jpg
    DSCF0685.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF0686.jpg
    DSCF0686.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Hejka
Marta - a co lekarze w PL mówili na te uczulenie?
(...) Joann-tak,dobrze odmieniłaś;)))Właśnie Ci chciałam napisać,że mARta albo w drodze albo już odsypia,ale mnie wyprzedziła:) (...)
a ja coś mam obawy..bo Patryk to r.m. więc może powinno być "nasi Patrykowie" :baffled: a nie "nasze (r. nijaki) Patryki (r. męski)" ..hmm.. język polski trudny język..a angielski jeszcze bardziej ;-):-D
(...) Joannn przepraszam,że nie odpisałam,ale się zapomniało.
miałam pisac o tym dlaczego psiaka nie chciałabym zostawiac u Ciebie.Otórz bałabym się o Patryka :tak::sorry::sorry:
Mila czasem jak się wkurzy to potrafi chapnąc,nie jakoś mocno,ale odcisk zębów widac na skórze.moje dzieci wiedzą,że jak jej będą dokuczac to ona ich skarci.są tego świadomi .Nie chciałabym Ci dodawac problemów,ty już masz wystarczająco dużo na głowie.Ale dzięki pięknie za ofertę.A papużkę to pomyślimy :-D (...)
Anineczko - Mila gryzie :szok: toż to taka grzeczna psinka..no szkoda, że Pysiaka naszego nie podszkoli w grzeczności! oczywiście.. :-p
A wogole to sobie pomyslalam,ze dziewczyny pokazuja swoje rekodziela sliczne to ja wam zaprezentuje moja muze :) tzn.w sumie jeden kawalek udalo nam sie w pelni nagrac profesjonalnie....ale coz....hehehe....lepszy rydz niz nic :) Oto on...muza nie przeze mnie stworzona ale moj wokal :) Niestety w band members nie zostalam wymieniona ale juz nie bede robic afery o to, rozstalismy sie z zespolem w niemilych relacjach...w kazdym badz razie to ja tam pieje :)

Highlifer w MySpace Muzyka – Posłuchaj darmowych utworów, zobacz zdjęcia i teledyski, dowiedz się więcej!
Misia - super mega czad! Takie klimaty MiSię jak najbardziej podobają! :tak:

A nam wczoraj - sąsiad - naszego psa przyniósł :szok: pojechaliśmy do Tramore do wesołego miasteczka.. Pysiaka zostawiliśmy na podwórku..przyjeżdżamy.. a tu pranie leży na ziemi :wściekła/y: a łobuza nie ma :szok: A ona do wszystkich by poszła! Więc od czego zacząć szukanie..nie zdążyłam pomyśleć - jak sąsiad się zjawił :-) Mieliśmy taką prowizoryczną bramkę, a ona już tak urosła, że przeskoczyła :eek: ale dzięki temu w końcu m.się wziął i zrobił bramkę :-) a ja ją dziś pomalowałam :happy: i o jeden stres mniej..;-)
Jak zwykle piszę post godzinę czasu..bo Patryk w między czasie się budził..ten jego nosek nie daje mu się wyspać! Wcześniej jak spał na prawym boczku to źle sypiał..ale teraz nawet na lewym jest nieciekawie..a oni tu mają czas..zaczynam żałować, że w PL nie przyjęłam tego skierowania do szpitala..miałby to z pewnością już pół roku temu zrobione! a teraz to pewnie jest tak wielkie, że aż się boję..:baffled: yyy..dobra - miałam się nie stresować..
KaMcia - super ta fota przy skale! Rewelacja :-) a gdzie te zdjęcie było robione? Może też się wybiorę zrobić dziecku takie zdjęcie! Lepsze niż ustawiane u fotografa ;-) i najważniejsze, ze nie fotomontaż! Masz dowód - heh - łapka i główka m. :-D
To dobranoc kobitki..

witam o poranku:baffled:ale do roboty trzeba isc:confused2:

ewelcia lubiczanka pewnie wrzucia na nk fotki:tak:nawet chciaam zobaczyc ale nie chciaa mi strona sie wczytac:no:

joannn ogólnie to nic nowego sie nie dowiedziaam:no:to alergia i to ja mam znalezc przyczyne bo dziecko jest za male zeby cokolwiek zrobic:baffled:pokarmowej juz sie pozbylismy:-)ale zostalo to atopowe zapalenie i nie mam pojécia jak mam to wyeliminowac skoro to jest w powietrzu,wodzie,ubraniach:baffled:

kasiun witaj,ja juz béde na biezáco bo nie mam kiedy poczytac wstecz:no:

kawka stygnie trzeba wypic

witam

KaMcia...super foty i niepotrzebnie sie wycielas...laska z Ciebie a ty tu takie numery cwiczysz :)

MartaF...witaj ..:) no i milego dnia w pracy oby szybko minal

dzieciaki chrapulkaja a ja spac nie moge..ale zapewne zaraz dospie tak jak wczoraj..hehe..

ok..lece na farme

Dzień dobry
Misia-nie,no ja wiem-żartowałam ino;)))Ale i tak chętnie bym usłyszała Cię w piosence(a tronka mi wejść nie chce:/)
Kamcia-pewnie-pisałam nawet,że mi skóra schodziła(nie skomentuję wyglądu moich plecków i ramion:/)...Co do spania-dobrze czasem się szybciej położyć i tak akumulatorki podładować
Andzulina-jak tam domowe spa?
Marta-miłego dnia-i oby szef też był miły:)
Didi-daj namiar na tą farmę-plisss,wczoraj na NK na jakąś weszłam,ale dno:(
Joann-a to psotnik z tego psiaka Waszego:)))Nasz fredzio też szaleje po garażu-spryciarz się wymyka z "miejscówki"i nocne harce sobie urządza:))))
Wczoraj J zamontował nowy filtr rybkom-ale hałasuje to to...jeszcze podłączył do tego taką muszlę,która robi co 3 sek taki dzwięk-bluuub,i nie wiem jak przy tym Dadzia zasnęła:)))
Czas na mnie-Dawidek zczłapuje na dół i śniadanko trzeba przyszykować

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry