• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dokladnie Renni Guma byla super
A kabla nie znam
Kupilismy malemu wyprawke tzn pplowe tylko ubranie plecak i lunch box jeszcze ksiazki i przybory

Emka dzis znow zabkowa nic nie je i siedzi z paluszkiem w buzi i placze :-(

reklama
Guma; podchody; raz,dwa,trzy Baba Jaga patrzy; chowanego:tak:Nasze dzieciństwo było bardziej szalone i wesołe niż dzieciaków teraz:tak:A pamiętacie takie przeplatanki sznureczkami między palcami:-Dw szkole był na to szał:tak:
A ja i tak najwięcej grałam w noża,resoraki,biłam się,grałam w nogę i skakałam po drzewach z chłopakami:zawstydzona/y::-D
Ale poczty nie miałam,choć skrytka jest:-D
...Trochę będziemy mieli nowych szkolniaczków od 1 września:happy:
Moniadan tulaski dla Emci:sorry:

Renni no poczta była cool :-D
A kabel czy guma to była codziennośc...hmmm tutaj chyba nie widziałam w sprzedaży gumy do skakania :eek::eek: ba! nawet nie wiem czy w Polsce jest,najlepsza była ta na metry do majtek :-D
hmmm ja to nawet commodore czy atari nie miałam,wiecznie na dworze z dzieciakami.od czasu do czasu na amigę 600 do kuzyna jeździłam :-D

Ja widzę już sporą różnicę w zachowaniu mojego Antka...choc przecież nie zakazuję mu się pobrudzic na dworze czy wejśc gdzieś,ale on się bał nawet konara w lesie...na szczęście nie umie posługiwac się laptopem i nie gra w gierki,no chyba,że od wielkiego dzwona zagra w Pluszakowo :-D z drugiej strony chyba czasy też się zmieniły...kiedyś jakoś rodzice mniej się bali wypuszczac dzieciaki na dwór...

hejooo..hehe jak teletubisie

wpadlam pochwalic sie ze mam termin egzaminu na 10 wrzesnia..Kamcia..wiesz heheh jesli bedziesz mogla i nie masz nic przeciwko chyba znowu bedziesz mi tlumaczem...
bede trzymac kciuki:tak::-)
ja najbardziej wlasnie sie boje tych pytan,pewnie nie zrozumiem:sorry::baffled:moze jakiegos tlumacza znajde:-p....
a tak przy okazji spytam jeszcze raz ile pytan zadaja?
i o co pytaja?

Ja tez dzis zabookowalam date na testy:-p:-)

Lubiczanko a juz lepiej po kawce,nawet z mlodym na spacer sie wybralam.....i nawet deszcz nas zlapal.
Szlam droga i widzialam jak deszcz zbliza sie do mnie-pierwszy raz tego doswiadczylam.;-)na sczzescie padal moze ze dwie minuty,ale z ato byl gesty....a zachwile slonko zaczelo pieknie swiecic;-).

Wiecie co nasz BOB(pies) Anineczka chyba wie ktory,jest chory:-(.
Byl z Henkiem i innym psem gdzies samochodem i obydwa psy siedzialy w Jeepie na tej pace z tylu a tam cos bylo w sensie jakis nawoz i BOB sie tego najadl,a ze Brauni mniej to jest z nim ok.a BOB lezy w szopie ,ledwo zyje,Heniek mu lampe taka duza zapalil nad nim zeby mu sie polepszylo:tak:nawet zaczal oczy otwierac.
Dzwonil do Weta ale Wet gdzies na wyjezdzie:-(.
Najlepszy byl burak(ten co tu z nami mieszka)Szym pobiegl do BOBA a ja za nim,patrze a burak przytula BOBA i muzyczke z telefonu mu puszcza:-D:-D
Szymus dawal slome BOBOWi i mowil BOB am,amBOB mniam,mniam....;-)

moniadan-na pewno znasz taka dlugasna skakanka, dwie osoby krecily i w srodku skakalo sie nawet po kilka osob.
tichonek- a przeplatanki ze sznureczkow tez pamietam!!!
anineczko- ja bylam szczesliwa posiadaczka atari,ale jak sobie przypomne jaka byla grafika to smiac mi sie teraz chce.
To byly czasy!

Ostatnia edycja:
Anineczko no w koncu BOB to buraka kumpel,nawet do domu go wpuszcza:baffled::eek:jeszcze troche to burak na kondomy nie wyrobi....wez tu obrob swinke i pieska:-D:-D:-D.

My nie mielismy atari tylko commodore i jakas gierke pozniej na tv,ale mama nam nie pozwala czesto grac,bo niby telewizory sie od nich psuly.......

Ewelcia,oj biedny Bob:sorry:Mam nadzieję,że ozdrowieje:tak:Anineczka też mówiła,że Mila już jedną łapką na tamtym świecie aj mówiłam,że się wykaraska i dziewczyna zdrowa jak ryba:tak:
A w ogóle pies może być zdrowy jak ryba?:eek:No,jak człowiek może to i pies może:-Dsuka się znaczy:-D
A Szym kochany jest:happy:tak się ładnie Bobem zajmuje:-)
Burak na pewno ma jakąś magiczną muzyczkę w telefonie,wiecie jaka może być siła muzyki?;-):-D
Fiu,fiu,w jakim ja się towarzystwie obracam:rofl2:Komputery miały....nie pogadasz...ja nie miałam:no::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry