anineczka
królowa mrówek :P
Helloooł
Lubiczanko jeśli pytasz o której wstałam to po 10.ale zaznaczam,że dziś i wczoraj piszę,że wstałam bo obudziłam się wcześniej.Ale moje dzieciaki takie kochane są,że wpadają do naszej sypialni,Antek włącza bajkę,usadawiają się koło mnie i oglądają baję,a ja jeszcze dosypiam.I tak potrafią siedziec z godzinkę.
Joannn hmmm w zasadzie Mila dostała od dzieci ze 4 maskotki,ma tez swoje własne zabawki i lubi krasc kredki i kredę do tablicy i sobie to zgryza,ale to wina chłopców,że rozrzucają to po podłodze.
Oj tego to jej oduczyc nie mogę 
Tichonku ufff czyli nie było tak źle.Oby szybko się to Radziowi goiło.
A co do angielskiego Antka?
porażka 
AsieńkoM1986
przyjemnego lotu :-)
Lubiczanko jeśli pytasz o której wstałam to po 10.ale zaznaczam,że dziś i wczoraj piszę,że wstałam bo obudziłam się wcześniej.Ale moje dzieciaki takie kochane są,że wpadają do naszej sypialni,Antek włącza bajkę,usadawiają się koło mnie i oglądają baję,a ja jeszcze dosypiam.I tak potrafią siedziec z godzinkę.
Joannn hmmm w zasadzie Mila dostała od dzieci ze 4 maskotki,ma tez swoje własne zabawki i lubi krasc kredki i kredę do tablicy i sobie to zgryza,ale to wina chłopców,że rozrzucają to po podłodze.
Oj tego to jej oduczyc nie mogę 
Tichonku ufff czyli nie było tak źle.Oby szybko się to Radziowi goiło.
A co do angielskiego Antka?
porażka 
AsieńkoM1986
przyjemnego lotu :-)

no cóż jakoś trza przetrwać
sorki za wprowadzenie w błąd ahhh ta skleroza
zglupiec mozna z ta pogoda.....
) i potem zajarzyłam, że przecież go nie przewiezie samolotem, więc mi go zostawiła
pocieszałam się, że może Pysio będzie grzeczniejszy jak się będzie miał z kim bawić