Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...o 2 zjadl mleko ale nie wiem po sie budzil poznije,ale na szczescie udalo mi sie go ululac i spalismy do 7....
dla mnie niestety nie

ja też najpierw kończyłam studia, a potem dojechałam do swojego A.
i nawet usiąść nie mogę...

No,wczoraj nie było chirurga plastycznego a to takie miejsce,że musiał on ocenić co z tym robić bo gdzie indziej to by mu skleili czy zszyli już wczorajTichonek - oby na tym skończyło się używanie waszych kart mcale czemu zszyją mu to na drugi dzień - w sensie jak to nie ma wyspecjalizowanych lekarzy..
to tak można czekać? a jakby ktoś się miał wykrwawić to też odeślą
zdrówka!

Nie mogłam zasnąć a potem mi się śniło,że P w nocy po kryjomu Radka jogurtem karmił a ja się darłam,że nie może bo w szpitalu nam powiedzieli,że ma być na czczo i jeść mógł najpóźniej do 2 w nocy
Ta druga część to się akurat zgadza ale z tym przemytem to przesada

Trzeba byłoby Radka zabrać na oddział,uśpić na chwilę,zeszyć,wybudzać ale to się na nim szybko zagoi,wypełni botoksem samo więc nie ma takiej potrzeby
Tak więc obyło się bez bólu,tylko plasterek i antybiotyk dostał
Z tym,że apteki jeszcze pozamykane więc wyskoczę później
A blizna zostanie,ale niewielka bo to bardziej na wardze,w środku więc ok
Wprawdzie zasłonięte było,ale wrzasków chłopca doświadczyli chyba w całym szpitalu
Nie wiem jak,ale...wciągnął nosem chleb

i mu wyciągali to pęsetą

Ale ta ponoć za 2-3 dni zniknie dzięki cudownemu działaniu śliny
Bo trochę mam pietra
Tichonku, biedny ten Twoj Radzio, taki pech z ta warga. Ale tez jest pelna podziwu dla Jego odwagi. Ja chyba na jego miejscu ucieklabym z tego szpitala hihi. pozdrawiamBry:-)
Tak wcześnie to mnie tu już dawno nie było,jeszcze chrapię zwykle o tej porze
A tu już Dublin zaliczony,kawa wypita
No,wczoraj nie było chirurga plastycznego a to takie miejsce,że musiał on ocenić co z tym robić bo gdzie indziej to by mu skleili czy zszyli już wczoraj
Radek spał w nocy bardzo dobrze,ja już mniejNie mogłam zasnąć a potem mi się śniło,że P w nocy po kryjomu Radka jogurtem karmił a ja się darłam,że nie może bo w szpitalu nam powiedzieli,że ma być na czczo i jeść mógł najpóźniej do 2 w nocy
Ta druga część to się akurat zgadza ale z tym przemytem to przesada
Przyjęli nas od razu,można powiedzieć,że lekarz już na nas czekał
Przemyli mu to i na szczęście powiedział,że po nocy nie wygląda to aż tak tragicznie a dzieci mają cudowną moc regeneracjiTrzeba byłoby Radka zabrać na oddział,uśpić na chwilę,zeszyć,wybudzać ale to się na nim szybko zagoi,wypełni botoksem samo więc nie ma takiej potrzeby
Tak więc obyło się bez bólu,tylko plasterek i antybiotyk dostał
Z tym,że apteki jeszcze pozamykane więc wyskoczę później
A blizna zostanie,ale niewielka bo to bardziej na wardze,w środku więc ok
Radek nic a nic,nawet nie stęknął,wcale się nie ruszał,choć ja na jego miejscu już dawno bym zeskoczyła z łóżka i spierdzieliła po tym co się działo na łóżku obokWprawdzie zasłonięte było,ale wrzasków chłopca doświadczyli chyba w całym szpitalu
Nie wiem jak,ale...wciągnął nosem chleb
i mu wyciągali to pęsetą
Idę dziecko nakarmić bo sam jeść przez jakiś czas nie może,muszę mu prosto do buzi wkładać jedzenie a picie tylko przez słomkę
Musiał,upadając przegryźć sobie tę wargę bo w środku też ma dziuręAle ta ponoć za 2-3 dni zniknie dzięki cudownemu działaniu śliny
lubiczanko,Radek do przedszkola to niewiele chodził ale jednak parę słów podłapał więc mam cichą nadzieję,że w szkole szybko złapie angielskiBo trochę mam pietra
anineczko a jak z engliszem u Antka?
. po 13 czeka nas tylko wyprawa na lotnisko po 16 start a o 20:20 POLSKA. wypoczynek 4,5 tygodnia.:-) pozdrawiam