• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka ja dzis po pracy zabrałam sie za sprzątanie i dopiero usiadłam..
Ja niestety psa nie mam więc sie nie wypowiadam:)
A nawet tak ostatnio myslałam jakby to miec drugie baby..??:) W hotelu mielismy 4 tyg maleństwo, a dzien wczesniej 2 mies bliżniaki ale słodkie:))
Crazy girl masz racje w PL na start cała zaoszczedzona kasa idzie.

A ja dalej szukam miejsc na holiday i chyba zdecydujemy sie na Alicante musze jeszcze urobic L, lot kosztuje ok 250euro za nasza trójke plus hotel ok 300 wiec nie ma jakiejs tragedii a odpocząć czasem trzeba, coś sie od życia należy:))

Miłego wieczorku

Crazy Girl gratuluję podjętej decyzji:tak:Ja wiem po sobie,ze już nigdy się na to nie zdobędę:no:4 miesiące ciąży i 15 najważniejszych pierwszych miesięcy życia Radka byłam sama w Polsce a P w Irlandii:-(Powiedziałam nigdy więcej:no:
No,a u nas...anineczko dołączam do Twego klubu uszkodzonych dzieci:sorry:Radek dziś u Dyty na ogródku upadł na doniczkę,krew się lała niemiłosiernie.Wynik:warga rozcięta i to tak goowniano,że do środka:-(Pojechaliśmy do szpitala,ale takiej rany nie skleją:no:Dziś tylko plasterek przyklejony,a jutro na 7:30 powrót do szpitala,na czczo bo chirurg plastyczny i anestezjolog dopiero jutro będą:-(Szycie się szykuje:-(Na szczęście zęby całe i na miejscu.
Szczęście w nieszczęściu,że MC wczoraj przyszły:sorry:
Dokładnie 2 lata temu,w sierpniu głowa rozwalona,wychodzimy do szpitala,listonosz mi wręcza MC a w tym roku powtórka z rozrywki:sorry:Ech...się bidulek spłakał,ubranko całe we krwi,ale w szpitalu już był bardzo dzielny:tak:Nawet parę słów po angielsku powiedział:szok::tak:
Jak wrócę jutro to napiszę więcej:sorry:

A ja mym sokolim okiem wyszukałam dziś że Julia Emili78 kończy dzisiaj roczek :-D:-D:-D Sto lat dla Ciebie Juleczko aby spełniły się wszystkie Twoje marzenia :tak:
HP.jpgHP.jpgHP.jpg
CrazyGirl trzymam kciuki aby wszystko poszło po Waszej myśli:tak:

crazy girl - życzę powodzenia i jak sie tylko chce to wszystko da sie zrealizować:tak:;-)
Ja przez 8mc-y byłam sama w PL:-( bo Paweł tutaj, ja kończyłam wtedy studia i tez nie żałujemy, nigdy nie wiesz kiedy papierek Ci sie przyda, tym bardziej jak piszesz ze będziesz miała prace i chcecie wracać do PL, trzymam kciukasy:-)
zdrowka dla chorowitkow, ja dzis troche busy wiec uciekam,
spokojnej nocki dla wszystkich:-D:tak:;-)

oj Tichonku :szok::szok:
aż tak? ze aż do szycia? Dzielny Radziu....mam nadzieję,że jutro nie będzie mocno bolało!
faktycznie Wam się udało z tą MC...ja czekam na rachunek :rofl2::baffled:

Renni no niestety teraz nie tylko Natalce zabawki trzeba kupowac :-D

Pauletta dziś urodziny Juleczki? Gdyby mamusia się częściej pojawiała to byśmy wiedziały :-D

Sto Lat Juleczko.!

Tichonek....ciesz sie ze kazali wrocic na 2 dzieni beda szyc bo jak moj al rozwalil jezyk i pojechalam do szpitala to powiedzieli ze nie beda szyli bo takich rzeczy nie robia bo wda sie infekcja itd ze samo sie zrobi i mam zufac naturze..no i Al ma taki kikute na jezyku.. czy to mu sie rozciagnie watpie..ale jak bedzie starszy to moze plastyke zrobi jak bedzie chcial ...a jak nie to kolczyka nie musi zakladac w jezorku..hehe...ale teraz do nie dam na plastyke bo to slono kosztuje a i boje sie dawac pod narkoze dziecko bo raczej miejscowego mu nie dadza

No,kurczę,paskudnie ma to rozcięte:-(Musimy to zszyć bo będzie miał dziurę w górnej wardze:sorry:Nie możemy tego tak zostawić bo teraz jak zamknie to ma przerwę na górze:-(Mam stracha:-(
Anineczko,P znajomy za klejenie synowi brody bez MC płacił 100 Jurków:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonkowa omg :eek: sie powtórze- dzielna bądz ! a i Radzio da sobie rade.Oby nie cierpiał zbytnio...3mam kciukasy- nawet przez sen :-p

anineczko :cool2: Cie witam maj dir . Hał ar ju? sie tylko nie rozpisuj, bo spac ide :confused2::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry