Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wiem po sobie,ze już nigdy się na to nie zdobędę
4 miesiące ciąży i 15 najważniejszych pierwszych miesięcy życia Radka byłam sama w Polsce a P w Irlandii:-(Powiedziałam nigdy więcej
Radek dziś u Dyty na ogródku upadł na doniczkę,krew się lała niemiłosiernie.Wynik:warga rozcięta i to tak goowniano,że do środka:-(Pojechaliśmy do szpitala,ale takiej rany nie skleją
Dziś tylko plasterek przyklejony,a jutro na 7:30 powrót do szpitala,na czczo bo chirurg plastyczny i anestezjolog dopiero jutro będą:-(Szycie się szykuje:-(Na szczęście zęby całe i na miejscu.
Ech...się bidulek spłakał,ubranko całe we krwi,ale w szpitalu już był bardzo dzielny
Nawet parę słów po angielsku powiedział

;-)
;-)

Gdyby Emili częściej aktualizowała suwaczki, to jej Julcia nie obchodziłaby po raz kolejny 1. urodzinPauletta dziś urodziny Juleczki? Gdyby mamusia się częściej pojawiała to byśmy wiedziały![]()
No chyba, że ja coś przegapiłam
Nie możemy tego tak zostawić bo teraz jak zamknie to ma przerwę na górze:-(Mam stracha:-(
sie powtórze- dzielna bądz ! a i Radzio da sobie rade.Oby nie cierpiał zbytnio...3mam kciukasy- nawet przez sen 
Cie witam maj dir . Hał ar ju? sie tylko nie rozpisuj, bo spac ide