• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja tak napisałam, że bym nie umiała, ale to pewnie dlatego, że nie musiałam na razie podejmować takiej decyzji. W sumie, żebyśmy razem mogli tutaj być zrezygnowałam ze studiów doktoranckich, ale nie żałuję. Moja kumpela się teraz na nich męczy i bardzo narzeka, że robi na profesora:-p a ona nic z tego nie ma, bo nawet etatu na uczelni nie dostała.

reklama
helloł

sorry,ale się nie umiem jakoś "poukładać" po tym pobycie w PL:confused2: no za nic no!
Tęsknie ..chyba..

Dojdzie wszystko do "równowagi"zeby nie napisać "rutyny" dnia codziennego zapewne z początkiem wrzesnia.... co wielkimi krokami się zbliza.

lubiczanko no własnie tak jak napisałam wyzej :confused2: nie ogarnęłam się tu jeszcze ze wszystkim i jakas taka "rozbita" jestem czy coś:sorry:

Jesien mnie dobije :baffled:

Perspektywa pazdziernika zwłaszcza jego początku 3ma mnie jakoś jeszcze :-p

Martysia moja znow odsypana febrami :baffled: co za dziadostwo no- tak mi jej zal... nawet kuracja tabsami nie pomogła

Tichonku gratki za MC ;-)

asienko tylko się cieszyć ,ze Anula ma apetyt- w jej przypadku chyba nie bedzie tego widac na sylwetce ;-):-D po mamusi :-p

Crazy Girl ...znaczy się ja oczywiscie kibicuje Wam i zycze jak najlepiej... jednak u mnie to nie przeszło. Malo tego nie poszłabym na taki układ juz ! No ale kazdy przeciez ma swoje priorytety prawda? Oby Wam się udało :tak:

Zgaguś oj nie łam się, ze Adulinka se baje ogląda ;-) poukłada Ci się wsio i dzien bedzie miał swój rytm- daj sobie czas- a Adulince cmoka ode mła :-D

Łącze się w bólu z tymi , które będa musiały zacząc wstawać (lub wstają już) w srodku nocy czyli o jakiejś 7 rano :baffled: nie chce !!!!

Ide sobie...do kuchni- łancuch dziś dalej nie sięga :nerd::-D:-D

Wiem że niektórzy myślą i co mi po studiach.. ;) Ale zrobiłam 1 rok - wpakowałam w to grubo ponad 10 000 i nie chcę tego "stracić". O pracę raczej się nie martwię - musze tylko skończyć ta szkołe. Moj E chciałby wrócić do PL. Jest szansa ze za okolo2-3 lata bedzie mogl pracwac w PL. Wtedy ja juz bede miala szkole za soba i razem mozemy utrzymywac rodzine. Nie chce wrocic do Pl i zyc od wyplaty do wyplaty..Ba nie stac by mnie wtedy bylo tak naprawde na te studia. Odłożone pieniadze poszly by na tzw "start" i lipa..

Wiem że niektórzy myślą i co mi po studiach.. ;) Ale zrobiłam 1 rok - wpakowałam w to grubo ponad 10 000 i nie chcę tego "stracić". O pracę raczej się nie martwię - musze tylko skończyć ta szkołe. Moj E chciałby wrócić do PL. Jest szansa ze za okolo2-3 lata bedzie mogl pracwac w PL. Wtedy ja juz bede miala szkole za soba i razem mozemy utrzymywac rodzine. Nie chce wrocic do Pl i zyc od wyplaty do wyplaty..Ba nie stac by mnie wtedy bylo tak naprawde na te studia. Odłożone pieniadze poszly by na tzw "start" i lipa..

Hej Crazy Girl a jak najbardziej Cie popieram i trzymam kciuki za Was. Uwazam, ze jesli sie czegos mocno pragnie wtedy nie ma przeszkod,zeby to zrealizowac a z tego co widze, to wy oboje podjeliscie ta decyzje.
Masz calkowita racje, ze zaslugujesz, zeby cos w zyciu osiagnac, bo potem bys zalowala. Wiem, ze bedzie trudno, ale tak jak mowisz potem bedzie latwiej!!!!!Zycze powodzenia i samych sukcesow. papap

anineczko-to nici z baby:-(,next time!
Ja mam zamiar dzis wyprac Zele :rofl2:
anineczko ile ma Mila? Czy jeszcze Ci gryzie w domu, bo Zelka wlasnie zaczyna rozrabiac.:eek:

Ale sie wku... , jakies 10 min temu osa mnie urzarla:wściekła/y::angry::angry:

yes,next time ;-)

Mila skończyła 9 maja rok.Ona w zasadzie nie gryzła nam nic.Kapcie ocalały,buty też.Jedyne co to kawałeczek framugi obgryzła (tak 2cmx2cm) no i jakies tam zabawki dzieci.

a os teraz odgroma :baffled: współczuję :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry