anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Didi zależy od wielkości psiaka,ale pewnie dużych to byś nie chciała w domku.Od 15 euro do 20 za moją Milę,a w Carlow znalazłam nawet za 10 euro za dzień..Zresztą wpisz sobie w google " kennels ireland" czy też Hotel for dogs ireland itp.Boarding Kennels Ireland - Find and Choose the BEST for YOUR Dog
tylko nie wiem czy te zwierzęta nie są czasem ubezpieczone u tych ludzi na czas pobytu,zapewne mają też opiekę weterynaryjną w cenie,no i jedzenie

ale to da się zorganizowac ;-)
Marta ani mi się waż go do szopy
;-)
Moja MIla jak była taka malusia dostała M podkoszulkę by czuła zapach człowieka to i się w nocy uspokoiła.
A czy wy go zamykacie w kuchni? Jeśli nie to będzie sobie zwiedzał schody i budził was.
Zgaguś tulaski.
Pauletta o maj gad
jakiego powera załapałaś....a ja o 11 wstałam 

Didi zależy od wielkości psiaka,ale pewnie dużych to byś nie chciała w domku.Od 15 euro do 20 za moją Milę,a w Carlow znalazłam nawet za 10 euro za dzień..Zresztą wpisz sobie w google " kennels ireland" czy też Hotel for dogs ireland itp.Boarding Kennels Ireland - Find and Choose the BEST for YOUR Dog
tylko nie wiem czy te zwierzęta nie są czasem ubezpieczone u tych ludzi na czas pobytu,zapewne mają też opiekę weterynaryjną w cenie,no i jedzenie

ale to da się zorganizowac ;-)
Marta ani mi się waż go do szopy

;-)Moja MIla jak była taka malusia dostała M podkoszulkę by czuła zapach człowieka to i się w nocy uspokoiła.
A czy wy go zamykacie w kuchni? Jeśli nie to będzie sobie zwiedzał schody i budził was.
Zgaguś tulaski.
Pauletta o maj gad
jakiego powera załapałaś....a ja o 11 wstałam 

Ostatnia edycja:

, tak wiem, cieszę się jak głupia, ale to dla mnie ważne, żeby mała ładnie jadła, bo wcześniej to cuda wianki robiłam, żeby chociaż troszkę zjadła.
.. Ale udało się