• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Mam pytanie do mam dzieciaczkow w wieku mniej wiecej mojej malej, czyli do roczku. Jak to jest ze snem u nich?? Moja mala znowu zaczela sie budzic 2 razy w nocy z przerazliwym placzem, wrecz spazmami. budzi sie jak w zegarku o 24 i o 5 raano. Nie da jej sie uspokoic, tylko butla z mlekiem pomaga. Chcialabym ja oduczyc jedzenia w nocy, ale nic nie skutkuje, nie da sie oszukac woda. Moze faktycznie jest glodna?? choc na kolacje zjada jakies 20 ml. kaszki takiej bardziej wodnistej w butelce. Juz sama nie wiem, mam wrazenie ze to jednak przyzwyczajenie.
A jak to jest u was?
Hej Iza_jot.
Moze Mala cos przezywa dlatego sie budzi??Moja zawsze idzie spac i tak od 3 miesiecy o 19.00 zasypia roznie 15min po lub ok 20.00 i po polgodzinie tez sie budzi z placzem i trzeba biec do niej i ja uspokoic i znowu uspic. nie jest to czesto teraz bardzo rzadko, ale mi sie wydaje, ze moze to jakies nowe doswiadczenia sprawiaja.
Z jedzeniem to roznie. Moja byla glodomor i bardzo wczesnie dostawala butle z baby rice,juz w 4miesiacu. ale pamietam ze tez budzila sie o 12.00,tzn o 24.00 wiec to pewnie glod. wiec przyszykuj jej konkretna butle z kaszka. jak je gluten to z glutenowa. moja jadla przez dlugi czas 4miarki glutenowej i 3 ryzowej. teraz juz tylko gluten i przesypia cale nocki. ale pamietam ze o 24.00 tez jej szykowalam i spala do 6.00 wiec sypnij jej kokretnie zeby byl brzusio pelny. zrobisz oczywiscie jak uwazasz.to tylko moje sugestie.a dlatego moze nie da sie oszukac bo jest glodna a mleczkiem sie opija potem wysiusia i brzusio pelen. zycze powodzenia i daj znac jak Amelcia pozdrawiam

reklama
Hejooo:-) po wczorajszym pięknym dniu oczywiście musiała wrócić irlandzka pogoda :baffled: a miałam nadzieję na spacerek na plac a tu d.. blada:confused2: więc nie pozostaje nic innego jak wziąć się za porządki:baffled: jak ja tego nei lubię no ale mus to mus no ale żeby nie było lubię mieć posprzątane ale nie lubię sprzątać:sorry: moja mała księżniczka się szkoli i ogląda właśnie America's next Top Model :-D:-D:-D a mały właściwie ten większy śmierdziel nie chce dać się przewinąć i tylko mi roznosi extra zapachy po całym domu:eek:
Wczoraj spędziłam super dzień z mamuśkami u Wilwi na imrezcę dzięki wielkie było suuuper i nawet mojemu mężowskiemu się podobało :-D
Moniadan jak nie masz co robić zapraszam do mnie:-)
Marta cudowny piesio nie wiem czemu ale mi do neigo "Pyszczek" pasuje :-)
Lubiczanka, Didi super fotki widać że wypady udane :tak:

Asienko-może za kilkanaście ładnych lat razem będą podróżować;)))
Pauletta-wiem co czujesz...ja też lubię gdy jest czysto,ale najlepiej niech ktoś za mnie wysprząta;)))Na którym te modelki?kurczak-D się dobrali do pilota i za nic im nie przełączę fineasza i ferba:/
Kasiun-mój Daniel budzi się średnio 3 razy w nocy-i nie wiem czy to za sprawą glodu,a wieczorem zawsze dostaje dużo-zwłaszcza kiedy mama w pracy:(I du.a ze mnie-zapomniałam o tym faciu od Fretek...Powiem J żeby mi na kartce zapisał:)Przepraszam:(((

Witam się.
dziś faktycznie zimniej niż wczoraj,ale co tam,czeka mnie cała góra do sprzątnięcia :eek:

Sandrulińska ja na śmierc zapomniałam ,że ty tam mieszkasz :szok::baffled:
next time na pewno zapukamy do drwi :tak::tak::tak::tak:
dobrze,że Hanusia już lepiej.

Lubiczanko mimo najszczerszych chęci nie wypatrzyłam pasażera na gapę :no: taaakie wielkie zdjęcia wklejasz,że ho ho :eek::-p:-D
Ale po minie Danielka widzę,że zadowolony,no a jak on zadowolony to i reszta też:-D

Marta a może imię Paco? miałam jednego Paco tutaj.
Ja Milę kąpię co tydzień! I nie jest to przesadą :-D a rozczesywac powinnam codziennie,ale często gęsto zapominam.Choc czesanie jest tutaj bardzo istotną sprawą.Takiego maluszka możesz czesac szczotką,ale później potrzebny Ci będzie specjalny grzebień :tak:
show_full.php

CHIRON - Sklep zoologiczny
najpierw psa rozczesujesz,kąpiesz,suszysz suszarką i znowu rozczesujesz.;-)

Joann to było na przełęczy Wicklow,wśród wrzosów rosły jagody i też chyba komary miały swoje posiedzisko.Ale na twarzy mam z 10 ukąszeń w tym 7 koło siebie,A na dupie chyba z 15 :baffled: juz nie wspomnę o rękach,nogach i ramionach :eek: sześc lat się tak nie drapałam :laugh2:

Didi super zdjęcia :tak::tak: faktycznie lemury chronią się od słoneczka.Jechaliście pociągiem?

Ostatnia edycja:
Hej,

didi,lubiczanko-fajowe fotki.
lubiczanko-te tabletki na odrobaczenie psa to:BOB MARTIN-ALL IN ONE NITROSCANATE WORMER TABLETS, cena €6.60,
na opakowaniu jest napisane jak i kiedy je podawac, a wiec dla szczeniakow: od 2 tygodnia do 8 tyg-co 2 tygodnie, potem w 12, 16 i 24 tygodniu zycia.
Dla doroslych pieskow co 3-6 miechow.
margarita-welcome back
sandryulinska-dobrze, ze z Haneczka juz lepiej.
martaF-sliczny ten Wasz czlonek.

Ostatnia edycja:
Bry:-)
No tak i u nas po upale:sorry:
Nic to bo i tak mam pranie ,sprzątanie i zmianę pościeli więc jest co robić:tak:
poya plaza macie tam cos ciekawego do ogladania badz zwiedzania?? moze bym sie kiedys zabrala z moja rodzinka:-)
Wiesz co,tak prawdę mówiąc,jak przyjdzie weekend to nie wiemy co ze sobą zrobić bo za wiele nie ma,a myśmy wszędzie już byli w okolicy:tak:
Ale polecam kilka miejsc:molo w Howth,Malahide Castle,choć niewielki zameczek to za to wokół dużo zieleni,duży plac zabaw z piaskownicą (co,nie wiedzieć czemu jest tu rzadkością:eek:)jest tam też maleńkie muzeum koleji:tak:Poza tym,oczywiście Dublin,zoo,muzeum Guinessa(widać na fotkach Didi),ogród botaniczny,Phoenix Park...

...D się dobrali do pilota i za nic im nie przełączę fineasza i ferba:/
:confused2:Tak,ten Fineasz i Ferb:confused2::-D
Boszsz...ten artykuł:szok:Zabiłabym lekarza gołymi rękoma:wściekła/y:
Ale miałyście dziewczyny fajowe weekendy:tak:Ja na swój też narzekać nie mogę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry