• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-myślę,że tak...tam na dole formularza masz napisane jakie jest max dochodów żebyście dostali
Joannn-he he-myślałam,że to raczej wcześniejsze odwiedzinki będą:(((bo ja wciąż pracująca jestem:(((da się coś zrobić?

reklama
Lubiczanko - mój m.też właśnie na popołudnie pracuje a muszę go odwieźć..pieszo godzinkę do pracy mu się nie uśmiecha iść :eek: hmm..z rana też nie bardzo bo w południe Patryk idzie spać, więc nie wiem :baffled: może napisz mi na prv jak Ty pracujesz dokładnie to coś wymyślę :tak:

Witam!
Mam pytanie do mam dzieciaczkow w wieku mniej wiecej mojej malej, czyli do roczku. Jak to jest ze snem u nich?? Moja mala znowu zaczela sie budzic 2 razy w nocy z przerazliwym placzem, wrecz spazmami. budzi sie jak w zegarku o 24 i o 5 raano. Nie da jej sie uspokoic, tylko butla z mlekiem pomaga. Chcialabym ja oduczyc jedzenia w nocy, ale nic nie skutkuje, nie da sie oszukac woda. Moze faktycznie jest glodna?? choc na kolacje zjada jakies 20 ml. kaszki takiej bardziej wodnistej w butelce. Juz sama nie wiem, mam wrazenie ze to jednak przyzwyczajenie.
A jak to jest u was?
Szymko ma 1,5r ale i tak zdarzy mu sie wstac w nocy na jedzenie.Zawsze gdy sie obudzi to probuje go oszukac woda,ale on i tak dalej sie drze,jak dam mleko to zasypia.
JA przed spaniem daje kaszke lyzeczka...tzn przed kapiela...zdarza sie ze wstanie o 2(je o 20) a czasami przed 6 zje dalej kima,

Tichonku super ze macie MC>
Sandrulinska fajnie ze z Hania juz ok.
Lubiczanko, łoj ale danielek sie zmienil,dawno go nie widzialam-sliczny chlopczyk-po fotkach widze ze dzien udany.
Didi swietne zdjecia.....czapka czadowa:)oj widze szalejesz z tym szydelkiem..;-)

u nas pogoda nie najgorszy ,spacerowalismy po dworze z mlodym w krotkim rekawku...mlody mial 3/4 spodenki i ja tez....teraz juz chlodniej...ale tez deszczek kropil....na szczescie juz nie musze isc do miasteczka bo m pojechal...;-):-)ale za to jutro musze

Dobrze,że gapiostwo do dowodu nie wpisują bo miałabym wielkimi literami:zawstydzona/y:
Dla Szymonka 9-cio miesięczniaka i Szymonka 1,5 roczniaka wszystkiego najsłodszego i najbardziej kolorowego
754.gif

Tichonku gratuluję MC:-). Co się odwlecze to nie uciecze:-) i na BtS też składaj, bo szanse rosną:-)

Byłyśmy na dworze, zrobiłyśmy zakupy przy okazji. Anusia śpiąca, ale na razie chce się jeszcze bawić.

Witam :-)
coś pogoda dzisiaj nie teges :eek: u nas bynajmniej cały czas leje - raz lżej, raz mocniej... i gdzie te prognozy, że słońce ma być?
widzę, że wczorajszy dzień dla większości był "wyjazdowy" - oby więcej takich dni
my też spędziliśmy miło popołudnie u Wilwi - między innymi objadając się pysznościami, które zrobiła gospodyni:tak: oj podniosła poprzeczkę wysoko...;-)
idę jakiś obiad sklecić...

Czesc Dziewczyny,
Moja mala dopadl katar, czyli jakies tam przeziebienie. Chce uniknac antybiotyku wiec nawet narazie nie poszlysmy do lekarza,
Mam pytanie macie jakies domowe naturalne sposoby zwalczania choroby dla prawie 15mmiesiecznego dziecka??dzieki za rady

kasiun ja zawsze skraplam ubranko i poduszke olejkiem olbas oil i lepiej sie wtedy dzieciom oddycha, plucze nosek solą fizjologiczną no i czyszcze często nosek, dla tak malego dziecka nie ma dostepnych lekarstw na katar typu sudafed, no i jak wiadomo katar leczony czy nie leczony trwa tydzień :sorry: daje jeszcze czasem calpol i tyle wiecej zrobic sie chyba nie da
tichonku gratuluje mc :tak:

reklama
Dzieki za zyczonka w imieniu Szymka.

Marta Twojemu Szymusiowi zycze duzo zdrowka i radosci:)
calkimnialam ze nasze Szymki z 15:zawstydzona/y:tzn o swoim pamietalam ale o Twoim zapomnialam.

Lece mlodemu dac parowe i idziemy jeszcze na dwor...dalam mu lecza ale jakos srednio jadl:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry