• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

didi drugie zdjęcie i drugi raz obrażona :-D może ona ma jakiś awers do czapek :-D
A Albert super model,ale czy on był świadomy,ze to babska czapa?mój by w życiu się nie dał sfotografowac w babskiej czapie.a czy Albert jest świadomy,że widzą go teraz setki osób na forum? :-D:-D

Lubiczanko bo ja szukałam Fredzia :eek::eek::eek:
ale już widzę Reksia :-D:-D

dobra spadam bo jeszcze na podpis do socjala trzeba się udac :baffled:

reklama
Anineczko-noooo.to pędz na ten podpis:)))
Tichonek-a może tak więcej szczegółów z tego weekendu?
Didi-super robota.Zazdroszczę umiejętności...
Margaritta-juuuuhuuuu-where are U?????????
No idę już wstawić to pranie-i tak J wywiesi:)))obiad już na wpół zrobiony-tzn ziemniaczki a'la purre-zaraz schaba utrzepię;)))

No,pisałam wczoraj,że nad morzem byliśmy i grill z wieczorka:tak:
A sobota raczej na zakupach spędzona a wieczorek z mężem przy filmie:tak:
Idę pościel wstawić a jak se pomyślę o prasowaniu to już mi się coś robi:baffled:

....Jestem czarownica:eek:Śniło mi się dziś w nocy,że jakieś pismo urzędowe w sprawie naszej rodziny dostaliśmy:sorry:A teraz listonosz Medical Card przyniósł,przyznali nam na rok czasu ważne:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale się cieszę,jak głupia:-)

Ostatnia edycja:
Witam sie
A ja pospałam do 12.30 hihi dzien wolny ale pogody i tak nie ma (dobrze ze wczoraj popralam)
Didi super foty, i czpeczka tez:) moze do Ciebie wpadne dzis na kawke co:)?
Wilwia i laski super ze Wam sie impreza udała:)
Lubicznko widac ze wypad udany:))

...tichonek-super!!!To BtS raczej też dostaniecie:)))Widzisz-musi czasem być zle żeby mogło być lepiej:)))
Myślisz?No właśnie nie wiem bo czytałam na sprawach socjalnych,że ktoś miał FIS i MC i mu nie przyznali,a w zeszłym roku tak:eek:Ta forma na BtS jest prosta ale ja i tak nie wiem jak wypełnić:baffled:
didi,Ty krawcowa to i do szydełka widać masz dryg:tak:Śliczne te czapeczki:tak:

Kamcia..a wpadaj do mnie wpadaj.. :)

Tichonek..hehe..krawcowa a spodenki zszywam mojemu P juz miesiac..hehe..ale za to szydelkowanie spodobalo mi sie... i kolejna mam w planach myszke... :) a pozniej moze rzuce sie na jakies papucie...

no i gratuluje przyznanych Medicali :)

co do imienia to właśnie chcialam charlli ale K sie skrzywił,myśleliśmy co by do niego pasowało i mamy: Gizmo

anineczko to mnie pocieszyłaś,a po szczotke lece juz dzisiaj

reklama
Hejka
Marta - słodziak z Twojej psinki :-)
Lubiczanka - pasuje Ci jutro? Tak około 16:30? I podaj mi dokładnie adres na prv. A szkoda, że się też nie spotkaliśmy w Tramore, bo też w niedzielę byliśmy z Pysią! A płot nie skończony bo brak farby :eek: coś mi się zdaje, że cd. będzie na wiosnę :crazy:
Fajne foty! A ten pasażer na gapę słodki i grzeczny że ah :-)
Didi - super zdjęcia! a i kwiatek rewelacyjny! a te odbicie waszych łapek to w zoo czy w guinesie?
Ale widzę całkiem spoko jest te zoo.. Bo ja słyszałam niezbyt dobrą recenzję ale tylko od jednej osoby, więc polecacie?:confused2:
IzaJot - mój ma ponad roczek a budzi się niestety dalej..i też mleczko go uspokaja..najchętniej z cyca :tak: ale, że Twoja budzi się z krzykiem? U mnie jest krzyk ale jak idzie do niego tato a nie mama..:eek: bo tata nie da cyca :-D U Ciebie może też chodzi o to, że się chce uspokoić przy ssaniu i poprzytulać się..:happy:
Pauletta - co to za horror znalazłaś :szok: masakra :-(:-(
Tichonek - gratuluję MC! My nadal czekamy i czekamy...:eek: ale mamy list upoważniający do korzystania tak jak na warunkach MC - dzięki MartaF, że mi o takiej opcji powiedziałaś :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry