• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta sliczny piesio:) A moze Kapsel?:-D...beethoven? guinness?;-)

Pospalismy dzis do 8:30:szok:...Szym padl wczoraj o 20...wstal na mleko przed dwuga i az nie moglam uwierzyc ze on tak dlugo spal:szok::-).........

Lubiczanko dzis musze leciec do miasteczka to zobaczy o ktorej godzinie ma to byc,jakby cos to serdecznie zapraszam...:-)

reklama
hejka,
Oj to my tylko plazy nie zaliczylismy wczoraj, za to dlugi spacer na plac zabaw i tam troszke Oliva pobiegala i sie dotlenila.
A ja padam wczoraj do 1 ruruki z gazety krecilam do nowego koszyczka a Oliva jak na zlosc dzis wstala wczesniej juz przed 8, kawe dopijam zeby sie troszke rozbudzic nio i pogoda od rana nie teges niby bezwietrznie , pochmurnie szaro i buro i zaczelo kropic.
Marta F piesio slodki a imie hmmm ????Moi znajomi maja w Polsce takiego i nazwali go Gucio:-D:-);-)
Didi zdrówka dla córy
Sandrulinska dobrze ze córciá juz ok.

Witam!
Mam pytanie do mam dzieciaczkow w wieku mniej wiecej mojej malej, czyli do roczku. Jak to jest ze snem u nich?? Moja mala znowu zaczela sie budzic 2 razy w nocy z przerazliwym placzem, wrecz spazmami. budzi sie jak w zegarku o 24 i o 5 raano. Nie da jej sie uspokoic, tylko butla z mlekiem pomaga. Chcialabym ja oduczyc jedzenia w nocy, ale nic nie skutkuje, nie da sie oszukac woda. Moze faktycznie jest glodna?? choc na kolacje zjada jakies 20 ml. kaszki takiej bardziej wodnistej w butelce. Juz sama nie wiem, mam wrazenie ze to jednak przyzwyczajenie.
A jak to jest u was?

MartaF..psina slodka...a imie moze byc charllie lub bardzie polsko Czarli,,Czarek :)

Sandrulińska...super ze mala juz nei cierpi i jest lepiej..:)

a oto nasze foteczki z wypadu do Dublina
najbardziej podobaja mi sie lemury jak oslaniaja oczka lapkami przed sloncem..haha

SDC18039.jpgSDC18106.jpgSDC18049.jpgSDC18046.jpgSDC18044.jpgSDC18060.jpgSDC18070.jpgSDC18087.jpgSDC18076.jpgSDC18061.jpg

Hejo Mamuśki :-)
Witam po weekendzie, pogoda wróciła do normalności buu

Dziewczynki cudownie było was wczoraj zobaczyc, dzieciaki wyrosły, mauski wypiekniały Agusiek i Frog wyszczuplały, brawa dla was , Wilwia, dzieki za imprezkę, tak sie najadłam ze ruszac asie nie mogłam wieczorem, hehe ale ja lubie sie tak najesc czasami
Emcia przespała całą noc, jupi, wyspalismy sie bo poszlismy spac juz po 22

Rano zawiozłam M do pracy i na razie zero planow
mój Eryk od rana rysuje dla cioci Wilwi, ufoludki serduszka i inne takie :-) ciociu szykuj miejsce na tablicy :-D

Didi super fotki, fajnie ze wyjazd sie udal :tak:

MartaF
pisieo sliczny :tak:

Ostatnia edycja:
hihi-był grzeczny jak aniołeczek-naprawdę po mimo kilku godzinnego niespania zero narzekania:)))
Marta -o ja ciapata-wczoraj cały dzień myślałam o Szymusiu-dla niego buziak w czółko na 9 przeżytych na tym świecie miesiączków:)))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry