Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

chcialabym jakos temu zaradzic... wiec to byloby najlepsze wyjscietak czytam i sie yastanawiam... co mialas na mysli ze ten pijany koles nic nie poczul podczas wypadku??
nie wiem czy doczytalas ale on zmarl na miejscu:-(
przez to kierowca (kumpel kuzynki) jest strasznie zalamany i placze po nocch ,bo nie dal rady go uratowac a jak juz przyjechala karetka bylo za pozno...:-(
crazy u mnie z kompem to samo doslownie... teraz mi niby D naprawil , nie mam na kompie nic wgranego ... i nadal muli i nie dziala, literki sie przestawiaja...sama nie wiem o co kaman
zdrowka dla corci
to pewnie masz tak jak ja ostatnionet mial byc wkrotce, 4 miechy nie bylo.. az wkoncu sie okazalo ze nie ma zasiegu wogole .. wiec sie wyprowadzilismy
witaj witaj
jasne ze rozumiemyoby wszystko sie unormowalo , a nocki byly przespane gastone....
sandrulińska zdrowka zycze dla Haneczki... ehhh tez mialam ten problemwspolczuje
w takim razie dla Patryczka :
Niech w każdej życia godzinie
Strzeże Cię Bóg łaskawy.
Niech Jego miłość będzie dla Ciebie drogowskazem, A Twoje serce do końca dni swoich niech będzie ufne i czyste. W dniu Chrztu Św. Obfitych łask Bożych
u nas pogoda supermozna gdzies wyskoczyc... jestem, happy
we wtorek D ma wolne wiec mam nadzieje ze p;ogoda sie utrzyma
na dzisiaj w planach wypad do kumpeli woieczorem bo D wkoncu mial na rano wiec zostanie z mala...
w innym wypadu nie ma kiedy do niej isc bo ona zawsze konczy o 21 a mala juz wtedy spinka sobie.. a D w praacy do 23a ja sama w domu... wiec trzeba wykorzystac okazje ze tata wykapie nakarmi i uspi mala
ps jesli ktos jest zainteresowany co z moja kuzynka to lezy caluy czas biedulka w szpitalu, ma zawrosty glowy , zle sie czuje... ma wybite 3 zebyi nie wiem kiedy wyjdzie ze szpitala....
Plaża i grill na kolację
A przedtem jeszcze szybki wyskok na car boot

bo ja bardziej ciekawa czegoś innego
ja juz w pierwszym poscie napisalam ze on zmarl na miejscu..Do Kamci Ennis!Zobacz kiedy pisalam tego posta na temat tego wypadku. Przepraszam za ten straszny blad!

poya plaza macie tam cos ciekawego do ogladania badz zwiedzania?? moze bym sie kiedys zabrala z moja rodzinka:-)Ka.M'cia dziś w DonabateA czasem jeździmy też do Malahide albo Portmarnock
![]()
Ty zaluj ze dluzej nie zostalasPóźniej zajechaliśmy do Ewelci zobaczyc turboSzymona
Pośmialiśmy się,Ewelcia chciała mnie upic winemi jak zwykle było wesoło.
![]()

....;-)
rece opadaja
.
....smierdzialo z niego strasznie i gosc musial jeszcze raz rozkrecac i szukac przyczyny........
..