• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ale dzisiaj pustki:szok::szok::szok:
pewnie przez pogode:tak:

wpadlam z zapytankiem...
wiecie moze gdzie mozna zamowic kogos do prania wykladzin tu w okolicach Ennis??
normalniee nasze sa takie wyfajdane ze jak mala raczkuje w jasnych ciuszkach to nawet nie godzina a juz szare na kolanach :baffled:
z tego co widac na podlodze jak jest wydeptana... to chyba poprzedni wlasciciele chodzili w butach po salonie:angry:
bo tam gdzie przejsccia az czarno....:no:
a na dodatek jak chodzi mala na nozkach to nawet ledwo po odkurzaniu ma pelno papruszkow na stopac....:baffled::eek: chcialabym jakos temu zaradzic... wiec to byloby najlepsze wyjscie

hejo..
widac ze super pogoda bo tu pustki
my dzisiaj rano na plazy do poludnia pozniej grillowanko..Ewula juz chrapie ja ide do wanny bo za 30 min moj serial"kosci" ..a chlopcy jeszcze na ogrodku dojadaja i rozmawiaja bo kolega jest u nas...

lece myju
do pozniej

tak czytam i sie yastanawiam... co mialas na mysli ze ten pijany koles nic nie poczul podczas wypadku??
nie wiem czy doczytalas ale on zmarl na miejscu:-(
przez to kierowca (kumpel kuzynki) jest strasznie zalamany i placze po nocch ,bo nie dal rady go uratowac a jak juz przyjechala karetka bylo za pozno...:-(

crazy u mnie z kompem to samo doslownie... teraz mi niby D naprawil , nie mam na kompie nic wgranego ... i nadal muli i nie dziala, literki sie przestawiaja...:baffled: sama nie wiem o co kaman:eek:

zdrowka dla corci

to pewnie masz tak jak ja ostatnio:baffled: net mial byc wkrotce, 4 miechy nie bylo.. az wkoncu sie okazalo ze nie ma zasiegu wogole .. wiec sie wyprowadzilismy:-p

witaj witaj:happy:

jasne ze rozumiemy:tak: oby wszystko sie unormowalo , a nocki byly przespane gastone....:tak:

sandrulińska zdrowka zycze dla Haneczki... ehhh tez mialam ten problem:baffled: wspolczuje

w takim razie dla Patryczka :
Niech w każdej życia godzinie
Strzeże Cię Bóg łaskawy.
Niech Jego miłość będzie dla Ciebie drogowskazem, A Twoje serce do końca dni swoich niech będzie ufne i czyste. W dniu Chrztu Św. Obfitych łask Bożych

u nas pogoda super :tak: mozna gdzies wyskoczyc... jestem, happy:-D
we wtorek D ma wolne wiec mam nadzieje ze p;ogoda sie utrzyma:tak:
na dzisiaj w planach wypad do kumpeli woieczorem bo D wkoncu mial na rano wiec zostanie z mala...
w innym wypadu nie ma kiedy do niej isc bo ona zawsze konczy o 21 a mala juz wtedy spinka sobie.. a D w praacy do 23:baffled: a ja sama w domu... wiec trzeba wykorzystac okazje ze tata wykapie nakarmi i uspi mala:-D
ps jesli ktos jest zainteresowany co z moja kuzynka to lezy caluy czas biedulka w szpitalu, ma zawrosty glowy , zle sie czuje... ma wybite 3 zeby:eek: i nie wiem kiedy wyjdzie ze szpitala....

Do Kamci Ennis!Zobacz kiedy pisalam tego posta na temat tego wypadku. Przepraszam za ten straszny blad!

Hello z wieczora:-)
My dziś dzień podobnie jak didi spędziliśmy:tak:Plaża i grill na kolację:tak:A przedtem jeszcze szybki wyskok na car boot:tak:
Pogoda piękna,ciepło,bezchmurnie,bezwietrznie:tak:
Idę pod prysznic bo śmierdzę tym grillem:baffled:
Miłego wieczorku wszystkim:tak:
misia,jak wrócisz to zaraz relację zdaj,z wesela też:-Dbo ja bardziej ciekawa czegoś innego:rolleyes2:

Do Kamci Ennis!Zobacz kiedy pisalam tego posta na temat tego wypadku. Przepraszam za ten straszny blad!
ja juz w pierwszym poscie napisalam ze on zmarl na miejscu..
ale pewnie nie dopatrzylas...
nie mam nic do tego... tylko wlasnie nie wiedzialam czy mialas to na mysli ze po pijanemu nie odczul... i dobrze myslalam...
wiec chcialam Cie delikatnie poprawic:sorry:
nic sie nie stalo...

edit

TICHONEK a gdzie byliscie na plazy??

Witam
Ja po pracy do was zajrzałam ale nic sie nie dzialo.. potem polezalam na ogródku i z kolezankami na Salthil na lody i obiad potem winko itp i dopiero do domu wrócilam. Boże jak tu brakuje takich cieplych pieknych dni..
Dobranoc

reklama
Później zajechaliśmy do Ewelci zobaczyc turboSzymona :tak::tak::tak:
Pośmialiśmy się,Ewelcia chciała mnie upic winem :rofl2: i jak zwykle było wesoło.:-D
Ty zaluj ze dluzej nie zostalas:-D:-D:-D:-p....;-)
U mnie zawsze sie cos znajdzie % i jakas przekaska;-):-)

Byliscie dzis na tych grzybach?
My rano tylko skoczylismy na ten pchli targ i tyle,taki upal ze nie chcailo nam sie nigdzie ruszac...wypilismy z m po kawce mrozonej poganialismy Szyma po podworku i dzionek zlecial.M kupil sobie samolocik zdalonie sterowany-gadal ze to dla Szymka,a teraz stary kon siedzi i sie bawi:baffled:rece opadaja:rofl2:.

M odebral po 21 laptopa po zalaniu....enter slabo dziala , shift , ctrl i kilka innych przyciskow a do tego spalil sie modem bluetooth:baffled:....smierdzialo z niego strasznie i gosc musial jeszcze raz rozkrecac i szukac przyczyny........

Koniec picia nad laptopem i jedzienia:sorry:..

Margaritta witaj w IE:-)
Sandrulinska biedna Hanka,ale na szczescie dzis juz lepiej:-)
Didi sper ze wycieczka udana

Wiecej nie pamietam:sorry:

w nastepna niedziele w Castledermot bedzie wesolo....ma byc Familly funny day....wyscigi swin hehehhe......zapomnialam zobaczyc o ktorej sie zaczynaja....na pewno pojde z mlodym...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry