• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam lasencje wieczorowo..

od 2h jestesmy w domu..wycieczka do Dublina udana pogoda tam cuuudona bardzo goraco i slonnecznie a rano wyjerzdzallismy z deszczowego Galway..
Albert zachwycony Zoo.. widzielismy hipopotamy wlasnei wolali je do tych ich budek na noc i w calej okazalosci wyszly z baseniku..super...oogolnie wypad udany
muzeum Guinessa ..hmm..srednio strasznie duzo ludzi..ale luz wazne ze pogoda dopisala

zmykam bo nozek nie czuje i jestem zmeczona jak kon po westernie

papa

reklama
Hello mamcie.Ja jak zwyke o tej samej porze,bo czekam do 24 na antybiotyk.Noc dzis byla koszmarna.Dziewczynom siessanie wrzzucilo straszne,Zoska miala znow bole brzuszka.Nie spalismy obdwoje do 6 rano. W dzien aniolki.Spia4 godziny,jedza i znow spia.Ale noc..ciekawe jak bedzie dzis...To tyle,zadnych rewelacji.Sorry za nie komentowanie postow aleie mam czasu was nadrobic,to chyba zrozumiale..

ulalalaaa to ja pierwsza dzisiaj się witam??? :szok:
Didi - fajnie, że wypad do Dublina udany ;-)
Crazy Girl - no jak mogłaś zapomnieć??? :-p
Gastone - nie przejmuj się kochana nieodpisywaniem na nasze posty - przy jednym malutkim dziecku ile jest roboty, a co dopiero przy dwójce... współczuję tych nieprzespanych nocek. może dziewczynki przestawiły sobie dzień z nocką? jeśli w dzień jedzą i śpią, a w nocy zaczynają być aktywne, to całkiem możliwe...

Niedziela, mamy spia, a ja jak zawsze 7 juz na nogach.

didi super, ze wyjazd Ci sie udal. My tez czaimy sie na dublin zoo, mam nadzieje, ze wkoncu Nam sie uda!

Ide teraz parzyc kawke, a potem zbieramy sie z Amanda do kina na Tinkerbell. Jestem ciekawa czy nie przestraszy sie i nie ucieknie w polowie hehe. No, a potem do domku, szybkie przebranie sie i w droge na party :-)

Widze andzulina, ze Ty razem ze mna w niedoli...niespania :-) A odwiedze Cie we wtorek w poludnie, ok?Jutro bede miala M w domu, wiec nie ruszam sie nigdzie :-)

Milego dnia laski

Ostatnia edycja:
hello!
larcia ja na nogach z dwójką codziennie od 6:30 :sorry:
margaritta witamy;-)
crazygirl najlepszego na te 6 latek:tak:
didi super ze wypad do dublina sie udal:tak:
tichonek no i ksiazki masz z glowy ;-)

pogoda cudowna jest a my wczoraj w szpitalu wyladowalismy bo nasza przychodnia zamknieta a hania dostała jeszcze budulka do tego przeziebienia zapalenia pecherza moczowego co chwile robila siusiu trzy kropelki a placzu i bolu co nie miara:sorry: dostalismy w tym szpitalu antybiotyk i dzis juz lepiej ;-) ale zawsze tak jakos jest ze w zyciu jest spokoj spokj a potem nagle bum:sorry: nie wiem kiedy znowu bedzie taki ladny weekend a my po szpitalach jezdzimy zamiast korzystac :sorry:

Witam
pogoda piekna sie zapowiada..:)

Larcia...milego ogladania...Albert tez mnie ciagnie na Dzwoneczka
Sandrunilska...zdrowka dla Hani..i wspolczuje jej tego przeziembionego pecherza...straszne to ze tak musiala cierpiec wiem co to za bol..sama przechodzilam to...

dzien doberek,
my wczoraj z Asia pol dnia na spacerze, tata w pracy byl, ale przynajmniej placa za takie dni (czyt nadg) jak nalezy:-D. Dzis pobudka o 6 oczywiscie poranna toaleta Asi- to cos grubszego:-D, potem butla, potem zabawa i teraz spi z tata pewnie jakies 30-40min, kiedy bedzie spala tak do 8?:eek:
uciekam robic golabki bez zawijania:-p
Wilwia- spóźnione ale szczere życzenia dla Tobiaszka:tak::-)
sandrulinska- zdrowka dla Hanusi:-)
Margaritta- witaj :happy:
gastone- zycze przespanych nocek
didi- a trzeba bylo dac znac ze bedziecie w Dublinie to wpadlibyscie na kawke, ja mieszkam bardzo blisko zoo;-)

Milego dnia laseczki, zapowiada sie przepiekny dzien:-D:laugh2::rofl2::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry