Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wygramoliłam się dzisiaj z łóżka o 12:30 P miał wolne dzisiaj więc sobie pospałam;-)
a że Zuzka widziała że ja śpię to tylko ją do cyca co jakiś czas podłączyłam i też spała:-) później szybko obiadek zmajstrowałam i całą familią poszliśmy szukać skrótu do parku no i znaleźliśmy
mały się wyszalał na placu my pospacerowaliśmy Zuzka dotleniona i jest git wróciliśmy ja zrobiłam blachę ptasiego mleczka i póki co zaczynam relaksik bo zostało tylko położenie szkrabów a to za niecałą godzinkę zaczynamy rytuał 

Powodzenia z shellaciem;-)daj znac jak poszlo i czy klientki zadowolone? Ale do niego chyba trzeba miec ładne swoje paznokcie, bo inaczej efekt marny
Uwierz kochana z dzieciem mam to samo takze wspolczuje;-) straszny ten kaszlel, chodze wkolko do lozeczka i patrze czy oddycha czy sie przypadkiem nie zakrztusilno ale ja to panikara jestem
![]()
Wpadam na momencik, dopiero do domu dotarlysmy, teraz trzeba sie za jakis obiad wziasc :-) Moze i ciacho jakies upiec, a czemu nie :-) AUta sie wtedy w nocy palily, sa slady na ziemi i to blisko mnie, masaka.
agusiek zdrowka dla Nikosia, mam nadzieje, ze do zobaczenia jutro :-)
kasiun zapraszam, jak bedziesz sie wybierac do Galway, to daj znac. Narazie mam na wtorek tylko plany.

Wszystkiego Najlepszego!!!!
nie wspomnę o kondycji i figurze... a co do biura podróży, to ja akurat sama wszystko szukałam i bookowałam... więc nie pomogę
Andziulina no ja juz myslalam ze Ty gdzies wyparowalas hihi znowu Spa???Ja tez chyba musze sie za siebie wziac bo bede wygladac jak jakas betty przy Tobie hihi. Mam nadzieje, ze sie wykroi. A jak Igorek znowu zachce sie pobawic Molly zabawkami to jest bardzo ale to bardzo mile widziany.witam wieczorową porą :-)
dziecię śpi, męża nie ma... więc zaraz relaksik i domowe SPA
Agusiek, Crazy Girl - zdrówka dla dzieciaczków
Crazy Girl - a ty chyba jakąś rocznicę dzisiaj masz...Wszystkiego Najlepszego!!!!
Kamcia - byłam wczoraj na Step Up 3 - faktycznie fajny film - aż człowieka ściska, że nie potrafi tak się ruszaćnie wspomnę o kondycji i figurze... a co do biura podróży, to ja akurat sama wszystko szukałam i bookowałam... więc nie pomogę
Larcia - ja jeszcze nie zadebiutowałam w swojej sukience... i chyba będzie czekać do przyszłego roku :-(
Margarittka, Moniadan - welcome back
a Misia - szaleje pewnie na weselichu... i ciekawe czy tylko tam
Kasiun - pewnie jakieś spotkanie się "wykroi" po drodze ;-)
uciekam miłe panie - spokojnej nocki życzę

mam nadzieje ze dzisiaj D skonczy mi naprawiac... bo normalnie juz mam dosc... zeby mi nic nie chodzilo tak jak trzxeeba

Andziulina no ty my z Igorkiem damy sobie rade jakos Cie zmobilizowac hihiihiKasiun - Igor zawsze chętny na spotkania, a szczególnie na nowe zabawkitylko matce czasem ciężej się zorganizować...