• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam może doradzicie mi jakies sprawdzone biuro podrózy chce leciec w pażdzierniku z Irl na wakacje rodzinka myślałam o Hiszpani lub Portugalii (Alicante , Madrid). Tak szukam rozgladam sie moze bylyscie w jakims wartym polecenia miejscu na relaks:)) Dzieki

reklama
Hejooo:-) witam Was moje drogie w znakomitym humorku :tak: wygramoliłam się dzisiaj z łóżka o 12:30 P miał wolne dzisiaj więc sobie pospałam;-):-D a że Zuzka widziała że ja śpię to tylko ją do cyca co jakiś czas podłączyłam i też spała:-) później szybko obiadek zmajstrowałam i całą familią poszliśmy szukać skrótu do parku no i znaleźliśmy:tak: mały się wyszalał na placu my pospacerowaliśmy Zuzka dotleniona i jest git wróciliśmy ja zrobiłam blachę ptasiego mleczka i póki co zaczynam relaksik bo zostało tylko położenie szkrabów a to za niecałą godzinkę zaczynamy rytuał :-D
Margaritta i Moniadan łelkom bak :-D:-D:-D
Agusiek i Crazy girl zdrówka dla dzieciaczków oby jak najszybciej się wykaraskały z tego choróbska :tak:
A reszcie życzę miłego wieczorku nie wiem czy jeszcze się pojawię książka wzywa :-):-)

Powodzenia z shellaciem;-)daj znac jak poszlo i czy klientki zadowolone? Ale do niego chyba trzeba miec ładne swoje paznokcie, bo inaczej efekt marny:sorry:

Uwierz kochana z dzieciem mam to samo takze wspolczuje;-) straszny ten kaszlel, chodze wkolko do lozeczka i patrze czy oddycha czy sie przypadkiem nie zakrztusil:eek::baffled:no ale ja to panikara jestem:rofl2:

Poszło bardzo dobrze! Już nie mogłam się doczekać... Kobietki zadowolone i ja jestem bardzo zadowolona z tego produktu jak narazie.. Zobaczymy ile będzie się trzymał ;-) Efekt jest niesamowity czy to sa krótkie czy długie paznokcie. Jeśli są nierówne -zostaną wygładzone..(mówię o tych naturalnych podłużnych bruzdkach na płytce) Niech się trzyma tak samo jak się nakłada i wygląda to będzie GIT..;-)

Margaritta
welcome back!!

Wpadam na momencik, dopiero do domu dotarlysmy, teraz trzeba sie za jakis obiad wziasc :-) Moze i ciacho jakies upiec, a czemu nie :-) AUta sie wtedy w nocy palily, sa slady na ziemi i to blisko mnie, masaka.

agusiek zdrowka dla Nikosia, mam nadzieje, ze do zobaczenia jutro :-)

kasiun zapraszam, jak bedziesz sie wybierac do Galway, to daj znac. Narazie mam na wtorek tylko plany.

Hej Kobitki ,
Agusiek mi rowniez bardzo przykro z 2 powodow, ze nie moglysmy sie poznac, ale spokojnie jeszcze bedziesz miala mnie dosc hahah jak zaobaczysz mnie na zakrecie to bedziesz drzwi i okna zamykac a drugi powod to Twoj Nikus. Ale Bidulek.Kurcze najgorsze jak te nasze malenstwa sie tak mecza a my nie mozemy im pomoc. Nie wiem jak pomoc procz podawania probo i prebiotykow.Wzmocnia szkraba.Optibac i jeszcze jedne sa, ale nie pamietam nazwy. Zycze zdroweczka Synkowi a Tobie spokojnej nocy.
Larcia ja to nie mam zadnych planow przez nastepne 2 tygodnie,do Galway przewaznie jade jak sie umowie,szczegolnie przy takiej pogodzie wiec na pewno dam znac i sie odezwe, bo co tu siedziec z mala w domku. a ty jak bedziesz chcialam powrocic na stare smieci to tez wpadaj z Amanda.
Kobitki zycze spokojnej nocy ide zjesc obiadek w koncu, mniam mniam dzisiaj buraczkowa.#
Dobranoc do juterka :)

witam wieczorową porą :-)
dziecię śpi, męża nie ma... więc zaraz relaksik i domowe SPA :laugh2:
Agusiek, Crazy Girl - zdrówka dla dzieciaczków
Crazy Girl - a ty chyba jakąś rocznicę dzisiaj masz...:sorry: Wszystkiego Najlepszego!!!!
Kamcia - byłam wczoraj na Step Up 3 - faktycznie fajny film - aż człowieka ściska, że nie potrafi tak się ruszać :baffled: nie wspomnę o kondycji i figurze... a co do biura podróży, to ja akurat sama wszystko szukałam i bookowałam... więc nie pomogę
Larcia - ja jeszcze nie zadebiutowałam w swojej sukience... i chyba będzie czekać do przyszłego roku :-(
Margarittka, Moniadan - welcome back
a Misia - szaleje pewnie na weselichu... i ciekawe czy tylko tam :-p
Kasiun - pewnie jakieś spotkanie się "wykroi" po drodze ;-)
uciekam miłe panie - spokojnej nocki życzę

witam wieczorową porą :-)
dziecię śpi, męża nie ma... więc zaraz relaksik i domowe SPA :laugh2:
Agusiek, Crazy Girl - zdrówka dla dzieciaczków
Crazy Girl - a ty chyba jakąś rocznicę dzisiaj masz...:sorry: Wszystkiego Najlepszego!!!!
Kamcia - byłam wczoraj na Step Up 3 - faktycznie fajny film - aż człowieka ściska, że nie potrafi tak się ruszać :baffled: nie wspomnę o kondycji i figurze... a co do biura podróży, to ja akurat sama wszystko szukałam i bookowałam... więc nie pomogę
Larcia - ja jeszcze nie zadebiutowałam w swojej sukience... i chyba będzie czekać do przyszłego roku :-(
Margarittka, Moniadan - welcome back
a Misia - szaleje pewnie na weselichu... i ciekawe czy tylko tam :-p
Kasiun - pewnie jakieś spotkanie się "wykroi" po drodze ;-)
uciekam miłe panie - spokojnej nocki życzę
Andziulina no ja juz myslalam ze Ty gdzies wyparowalas hihi znowu Spa???Ja tez chyba musze sie za siebie wziac bo bede wygladac jak jakas betty przy Tobie hihi. Mam nadzieje, ze sie wykroi. A jak Igorek znowu zachce sie pobawic Molly zabawkami to jest bardzo ale to bardzo mile widziany.
papatki

ja tzlko na chwile... wiecie co laski....
nie mam naprawde czasu ostatnio... bo ciagle ccos....:baffled:
nadrobilam wsyzstko wcyoraj wieczorem,. reszte teraz...
ale nie moge za bardzo pisac bo mi sie kiomp tnie... i za ktoryms razem z kolei zalapuje bez zaciecia... a ja sie tak wkurzam na takie psucie ze z chcia bym go wyjeb*** przzez okno.. wiec wole sie nie zblizac:sorry: mam nadzieje ze dzisiaj D skonczy mi naprawiac... bo normalnie juz mam dosc... zeby mi nic nie chodzilo tak jak trzxeeba:baffled:
co kilka dni musze zmieniac przegladarke bo kazda siada:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry