Witam sie w dzisiejszy deszczowy poranek.
My juz na nogach, wlasnie dopijam kawke i za ok 2 h wyjazd na zakupy, a czekaja mnie duuuuze, bo juz w lodowce pustka.
Obiecalam jeszcze Amandzie lunch na miescie, wiec do domu zawitam pewnie popoludniu.
Aha i z tym hukiem w nocy, to prawdopodobnie na osiedlu ktos podpalil samochod bmw (kradziony), a od Niego zapalil sie drugi samochod. Masakra. To te wystrzaly, co slyszalalam, to pewnie pekajace opony. Ale to jeszcze nie potwierdzone na 100%.
kasiun milo bylo Cie poznac, widac mieszkajac na tym samym osiedlu nie bylo Nam to dane
Corcia Twoja jest przeurocza, ciagle ten smoczus i szmateczka w raczce he :-) I fakt- Amanda byla w tym dniu jakas padnieta, miala ogolnie zly dzien, wiec wyladowala to na...mnie, bo na kim innym yhm :/ Zapraszam ktoregos dnia na kawke.
andzulina thx za kiecke, wczoraj sie przymierzalam godzine :-)
Zycze wszystkim milego dnia!
My juz na nogach, wlasnie dopijam kawke i za ok 2 h wyjazd na zakupy, a czekaja mnie duuuuze, bo juz w lodowce pustka.
Obiecalam jeszcze Amandzie lunch na miescie, wiec do domu zawitam pewnie popoludniu.
Aha i z tym hukiem w nocy, to prawdopodobnie na osiedlu ktos podpalil samochod bmw (kradziony), a od Niego zapalil sie drugi samochod. Masakra. To te wystrzaly, co slyszalalam, to pewnie pekajace opony. Ale to jeszcze nie potwierdzone na 100%.
kasiun milo bylo Cie poznac, widac mieszkajac na tym samym osiedlu nie bylo Nam to dane
Corcia Twoja jest przeurocza, ciagle ten smoczus i szmateczka w raczce he :-) I fakt- Amanda byla w tym dniu jakas padnieta, miala ogolnie zly dzien, wiec wyladowala to na...mnie, bo na kim innym yhm :/ Zapraszam ktoregos dnia na kawke.andzulina thx za kiecke, wczoraj sie przymierzalam godzine :-)
Zycze wszystkim milego dnia!
Ostatnia edycja:
które tam chciały???

ale chyba juz mu przeszlo bo rano sie przytulal
Normalnie nie wiem czy nie zmienie...
Bo to już któyś dzień z kolei... Posprzątałam komputer, ogarnęłam zakładki w przeglądarce i jeszcze go skanowałam i dalej nie tak
...
...Z tym,że to jeszcze różnie może być