• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie w dzisiejszy deszczowy poranek.

My juz na nogach, wlasnie dopijam kawke i za ok 2 h wyjazd na zakupy, a czekaja mnie duuuuze, bo juz w lodowce pustka.
Obiecalam jeszcze Amandzie lunch na miescie, wiec do domu zawitam pewnie popoludniu.

Aha i z tym hukiem w nocy, to prawdopodobnie na osiedlu ktos podpalil samochod bmw (kradziony), a od Niego zapalil sie drugi samochod. Masakra. To te wystrzaly, co slyszalalam, to pewnie pekajace opony. Ale to jeszcze nie potwierdzone na 100%.

kasiun milo bylo Cie poznac, widac mieszkajac na tym samym osiedlu nie bylo Nam to dane :-D Corcia Twoja jest przeurocza, ciagle ten smoczus i szmateczka w raczce he :-) I fakt- Amanda byla w tym dniu jakas padnieta, miala ogolnie zly dzien, wiec wyladowala to na...mnie, bo na kim innym yhm :/ Zapraszam ktoregos dnia na kawke.

andzulina thx za kiecke, wczoraj sie przymierzalam godzine :-)

Zycze wszystkim milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
witam;-)

a ja szukając piesia znalazłam partnera dla Jessie i będziemy ją dopuszczać:-)t:-)akże jak dobrze pójdzie to za pare misięcy będe miala małe owczarki niemieckie,długowłose:tak:które tam chciały???:-D

miłego dnia

Hej kobietki
My na nogach od 8, znowu troszkę Anusia popłakiwała przez sen, ale bez pobudki się obyło aż do 6. Jak to przy sobocie pełno roboty, ale nic, dopiję kawkę i mykam do sprzątania

Moniadan welcome back
Didi udanego zwiedzania

OOO Marta Jessie dopusci i mysli zefortune zbije:-D:-D:-D:-p
Lubiczanko a no moj SZymko zarlok sie zrobil ostatnio.
Larcia udanych zakupow.
Wilwia pokaz nam jaki tort wyczarowalas:)

Wczoraj zalalam sobie laptopa jakims napojem i terazmi sie wsio klei pod spodem....:baffled:
mowie WAm jaki m byl zly-masakra:angry:ale chyba juz mu przeszlo bo rano sie przytulal:-p:sorry:

ewelcia Jessie ma już 2 lata i już czas żeby miała szczeniaki a najpierw to ja musze zapłacic zeby mieć te szczeniaki:baffled:

lubiczanka kupić pieska też nadal chce:tak:

Witam sie w dzisiejszy deszczowy poranek.

My juz na nogach, wlasnie dopijam kawke i za ok 2 h wyjazd na zakupy, a czekaja mnie duuuuze, bo juz w lodowce pustka.
Obiecalam jeszcze Amandzie lunch na miescie, wiec do domu zawitam pewnie popoludniu.

Aha i z tym hukiem w nocy, to prawdopodobnie na osiedlu ktos podpalil samochod bmw (kradziony), a od Niego zapalil sie drugi samochod. Masakra. To te wystrzaly, co slyszalalam, to pewnie pekajace opony. Ale to jeszcze nie potwierdzone na 100%.

kasiun milo bylo Cie poznac, widac mieszkajac na tym samym osiedlu nie bylo Nam to dane :-D Corcia Twoja jest przeurocza, ciagle ten smoczus i szmateczka w raczce he :-) I fakt- Amanda byla w tym dniu jakas padnieta, miala ogolnie zly dzien, wiec wyladowala to na...mnie, bo na kim innym yhm :/ Zapraszam ktoregos dnia na kawke.

andzulina thx za kiecke, wczoraj sie przymierzalam godzine :-)

Zycze wszystkim milego dnia!

Witam Dziewczyny przy kawce,

Larciu dzieki za cieple slowa. Ja rowniez ciesze sie, ze moglam Ciebie i Amande poznac. Taki slodki Anioleczek z Twojej Corci i te Jej piekne, duze, ciemne oczka. Oj bedziesz Ty drzwi kneblowac przed kawalerami hihi.Moja Mala teraz sie jakas zrobila taka smoczkowa i pieluszkowa. Kiedys nie wiedzialam co to smoczek i jakos tak po roczku wielka miloscia do niego zapalala. No a pieluszka to podstawa i mama. haha mam nadzieje, ze jej przejdzie bo darmowe sprzatanie w kazdym miejscu robi.
Dzieki za zaproszenie na kawke, z przyjemnoscia skorzystam tylko musze wiedziec gdzie mam jechac kochana hihi
Ja tez zapraszam, ale ty chyba z trafieniem nie bedziesz miala co?Milego dnia i mam nadzieje, ze Amandzia juz w lepszym nastroju, na pewno w koncu wypoczeta. |Moja tez padla wczoraj. az musialalam ja budzic hihi
Lubiczanko jakbys mogla mi tylko powiedziec ile taka fretka kosztuje i napisac jednak dane do tego hodowcy, nawet jesli jest to w Tipp....Moze sie zdecyduje, kto wie, a moj facet bardzo chce. Jesli Ci to nie sprawi klopotu oczywiscie, bede wdzieczna.
Wczoraj do mojego postu tylko zapomnialam dodac, ze Frog dzieki za te komplementy. Wow wow, ale mi sie milo zrobilo. Mam nadzieje, ale nie twierdze ze tak jest hihi ale wpadac w odwiedziny oczywiscie bede i rowniez zapraszam na moja wioseczke

Do pozniej Kobitki

Witam:-)

Coś mi przeglądarka zamula:confused2:Normalnie nie wiem czy nie zmienie...:wściekła/y:Bo to już któyś dzień z kolei... Posprzątałam komputer, ogarnęłam zakładki w przeglądarce i jeszcze go skanowałam i dalej nie tak:no:...

Ale przynajmniej humor mam z powodu jednego:tak:... Idę dziś w końcu testować Shellac w pracy! Czkaliśmy prawie dwa miesiące:baffled: i w końcu jest.. I już mamy zapisów tyle... W końcu coś zacznie się kręcić ;-)

Noc ciężka.... Po 5 razach przestałam liczyć ile wstawałam:baffled:..Poza tym coś mi się mała dusi... Jak zacznie kasłać to i 5 minut bez przerwy kaszle kaszle i kaszle...I strasznie jej rzęzi....

ello

a ja dzis mialam pobódke o 7 bo mala troszke popuscila i krzyku narobila, wiec pranko trzeba wstawic znowuuu i odrazu wysuszyc bo na dwór nie ma co wystawiac jak taka pogoda do d...y.

Larcia jak u nas sie to auto palilo to blacha tak strzelala od temperatury.

KaMcia ojjj zdrówka dla Twej kuzynki.

Poczytam jeszcze chwilke i trzeba sie ruszyc...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry